Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Моето бебе често повръща след хранене. Възможно ли е това да се дължи на прехранване?
Как да се справя с промените в режима на съня на бебетата?
Кои пелени са подходящи за близнаци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Моето бебе често повръща след хранене. Възможно ли е това да се дължи на прехранване?
-
Как да се справя с промените в режима на съня на бебетата?
-
Кои пелени са подходящи за близнаци?
-
Какво е мнението за хомеопатията при заболяване на децата?
-
Как да се справя с диарията при близнаци?
Директорката ме убеди да ги задържа въщи докато минат студовете, после да опитаме отново и ако пак боледуват с тази чстота вече да ги отпишем. След зимата поразредиха боледуванията и вместо по 2-3 дни изкарваха здрави по 10-15 дни като този интервал растеше а и не стигахме до АБ (това беше което мен ме радваше). После в първа група дали имат и по 10 дни почивка всяка (вече спирах само болната) за годината. Много ме беше страх от Варицелата, искарахме и нея в края на трета група чак, сега след нея малко по-често лепят вируси (за тази година втори път се гледаме вкъщи), но каквото такова
Единни са само стане ли дума за бели, такива щуротии им раждат главите, че и ги сътворяват ако не се усетя навреме
Аз и повечето близнашки мами около мен отдавна раздадохме своите, така че ще съм много благодарна, ако отново помогнем заедно
едната иска дори постоянно да прегръща сестра си, др пък крещи, не ще, не ще и бяга 
Те хапват същото, не е нещо различно