Отговори
# 120
  • София
viki1, сигурни са - особено тоя при Армията. Влиза се откъм Драган Цанков за него.
А от колко беше мероприятоието? Щото ние към 9-10 ще се занесем и ако не сте дошли още (а ние щото висим на СЛона) да знам кога да "отскоча" до Ариана. Разбрала съм се и с Раичка Simple Smile Heart Eyes

# 121
viki1, сигурни са - особено тоя при Армията. Влиза се откъм Драган Цанков за него.
А от колко беше мероприятоието? Щото ние към 9-10 ще се занесем и ако не сте дошли още (а ние щото висим на СЛона) да знам кога да "отскоча" до Ариана. Разбрала съм се и с Раичка Simple Smile Heart Eyes
уф ми Драган Цнаков коя ли е newsm78 newsm78абе ще се опрая - нали уж съм много печена. Янче към 10.30 ще съм там, а Райче много искам да я видя да и се порадвам на пупата. принцеса Мая специално ми я доведи да и нацелувам убавото главе Grinning Heart Eyes

# 122
уф ми Драган Цнаков коя ли е newsm78 newsm78абе ще се опрая - нали уж съм много печена. Янче към 10.30 ще съм там, а Райче много искам да я видя да и се порадвам на пупата. принцеса Мая специално ми я доведи да и нацелувам убавото главе Grinning Heart Eyes
"Драган Цанков" е продължението на "Граф Игнатиев"след канала,улицата с БНР
(отдясно) и новата спирка на Метрото (преди това вляво),по нея като караш стигаш до Телевизионната кула  Hug
Ще дойдем целокупно с кучето Wink

МЕРЕЛИН ,ЧЕСТИТО Gift
Много хубаво начало на пролетта kyllmg

# 123
Честита лентичка на Мерелин!  bouquet Обожавам коремчетата... Grinning Всичко да е по мед и масло пожелавам!

Танче аз мислих в неделя с таткото да се домъкнем, защото ние сме с количка още, малката си спи навън, градския е неудобен за сама майка, та ще се тътрим пешачката от халите към Борисовата. Но около обед ще сме там! Благодаря за предложението все пак! Hug

# 124
МОМИЧЕТА,В МОМЕНТА viki1  И ДРУГИ МАМИ ВИ ЧАКАТ ПОД ПЪРВОТО ДЪРВО В ПОСОКА КЪМ СТАДИОНА И БИРАРИЯ "АРИАНА",НА 150м ОТ ПОДЛЕЗА НА СПИРКАТА НА "ОРЛОВ МОСТ".ВРЕМЕТО Е ЧУДЕСНО,РАЗХОДЕТЕ СЕ ДО ТАМ   ! Hug
ние вече го ноправихме   Sunglasses

# 125
Аз колкото и да исках, нямаше как да го осъществя! ooooh! Sad

# 126
Аз направих всичко възможно и в 15.35 щастливо запъхтяна бях до езерото Ариана, но заварих само един бял плакат с изписано в розово мотото на акцията на едно дърво. Разходих напразно мъжа ми и бебето с колата в необичайно интензивния за почивен ден трафик и обърканото заради затвореното Цариградско шосе движение. Утре няма кой да ме докара. Знам, че нещата не се правят в последния момент, но нямаше начин да дойдем по-рано. Нали до 16.00 ч. беше?

# 127
  • София
Разминали сме се. Към 3 тръгнахме от мястото.
Ако имаше кой да смени Вики (Криси), щеше да е добре, за това не се бяхме сетили. Иначе... сам човек 6 часа на едно място...
Ние се прибрахме преди около 1 час, бяхме в района на Орлов мост.
А ето и приятелката на Ети как заспа Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 апр 2006, 20:30 от AnMary

# 128
500 ЛЕВА - БЛАГОДАРЯ ВИ, МНОГО АМА МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ - НА ВСИчКИ ВАС , КОИТО ДНЕС ДОЙДОХТЕ И ПОДКРЕПИХТЕ АКЦИЯТА, БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ, ОТ ИМЕТО НА ВСИчКИ В ДВИЖЕНИЕТО, ОТ ИМЕТО НА МАЛКИТЕ МУшМОРОЦИ ЗА КОИТО щЕ ИМА ПАМПЕРСИ И МИ СЕ ИСКА ДНЕС ВСИчКИ ВИЕ КОИТО СЕ ВКЛючИХТЕ ДА СЪНУВАТЕ РОЗОВИТЕ СУХИ ДУПЕТА ЗА КОИТО ДАДОХТЕ ПОМОщА СИ.
Първо хиляди извинения че си тръгнахме един час по рано, но имах много пари в мен а се очертаваше да остана този един час сама и се притеснявах. това е едното което не предвидих, надявам се че мамите дошли след 15.00 да ме разберат - за пръв път правя акция и просто не я бях доизкусурила - МОЛЯ ВИ НЕ СЕ СЪРДЕТЕ   Hug Hug Hugпризнателна съм ви и още веднъж се извинявам.
второто важно нещо е че утре ще съм там само до към 13.00 -[/size][/b] има мач Левски ЦСКА и агитките ще минават точно покрай мен - опасно е, а аз просто снощи разбрах че има мач точно утре на националния стадион. така че ще съм там от 10.30 - 13.00 но 100% защото ще си имам постоянна компания и няма да се притеснявам че съм сама. така че - моля ви елате утре който има желание а не е успял днес.
третото което е - списъка с имената ви ще го кача на файл и ще го пусна на мама и тя да даде линк към него че е дълъг и ще натовари много темата. но ще стане до два три дни че несмогвам всичко накуп
ОщЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ ВИ - БЕшЕ МИ ИЗКЛючИТЕЛНО ПРИЯТНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ВАС И ЗАЕДНО ДА НАПРАВИ ЕДНО ДОБРО ДЕЛО - ВИЕ ВСИчКИ СТЕ С ГОЛЕМИ СЪРЦА. ЦЕЛУВАМ ВСИчКИ ВИ.

Последна редакция: сб, 01 апр 2006, 21:34 от viki1

# 129
500 лв!!!!! smile3501 smile3501 smile3501

# 130
Браво за успешната акция Вики!   bouquet Hug Дано все така върви и занапред!

А аз дано успея утре до 13ч да дойда, планувах около 14ч да сме там, ще се опитам да ускоря нещата. Peace

# 131
Браво за успешната акция Вики!   bouquet Hug Дано все така върви и занапред!

А аз дано успея утре до 13ч да дойда, планувах около 14ч да сме там, ще се опитам да ускоря нещата. Peace

да ви предупредя всички не само идващитена акция но и тези които планират утре само да се разходят там.
първо ще затворят центъра някъде към 14.00, второ ще тръгнат разни пишлягари от агитките по парка, ще е пълно с полиция и тн.
така че преценете - парка следобед няма да е много приятен за разходка.
за това и смалявам часовете за акцията.
а и другия месец няма да е там - оказа се малко неподходящо - няма къде да се спре, около езерото нямаше кьорава пейи - станах на понуичка на тези камъни дет се бях кльопнала - абе гадничко. другия път ще мисля нещо друго Hug

# 132
Жалко наистина, защото правех сметки малката да спи в парка и после да останем до късен следобед, но няма да го бъде явно. Sad Знам какво е преди, по време и малко преди края на мач м/у Левски и ЦСКА, миналата година имах среща пак в Бориосвата точно по време на такъв мач, полицаите ни изпратиха да си ходим по живо по здраво.

Другия месец може в градинката на Народния тетър Вики, там е  възможно най- централно и достъпно за всички Grinning Peace

# 133
Жалко наистина, защото правех сметки малката да спи в парка и после да останем до късен следобед, но няма да го бъде явно. Sad Знам какво е преди, по време и малко преди края на мач м/у Левски и ЦСКА, миналата година имах среща пак в Бориосвата точно по време на такъв мач, полицаите ни изпратиха да си ходим по живо по здраво.

Другия месец може в градинката на Народния тетър Вики, там е  възможно най- централно и достъпно за всички Grinning Peace

да не е лоша идея.абе що го мисля някак за да са доволни всички  Hug Hug

# 134
  • София
Ето малко снимки от вчера, от мен и от Цвети.
Моя апарат е снимал с дата 31.03 (сменях батерии), поне годината е вярна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт