Отговори
# 150
  • Sofia
Момичета, направо сте страхотни!!!
 smile3501
Толкова много големи и добри сърца, готови да дадат безкористно обич, вече доста рядко се срещат.
Мисля, че инициативата е много хубава и бих искала да помогна и аз.
Доколкото разбирам тя е ежемесечна и искам да ви помоля да ми пишете малко подробности, къде и как мога да се включа.
Мога да предложа на срещата на Августските мами, която се очертава да е средата на месеца да се включат и те - ако искат, разбира се.
Надявам се, да се срещем скоро!

# 151
Момичета, направо сте страхотни!!!
 smile3501
Толкова много големи и добри сърца, готови да дадат безкористно обич, вече доста рядко се срещат.
Мисля, че инициативата е много хубава и бих искала да помогна и аз.
Доколкото разбирам тя е ежемесечна и искам да ви помоля да ми пишете малко подробности, къде и как мога да се включа.
Мога да предложа на срещата на Августските мами, която се очертава да е средата на месеца да се включат и те - ако искат, разбира се.
Надявам се, да се срещем скоро!
ако искат ще съм им лично признателна - на никого помоща няма да откажем и едно левче но всеки месец ни е от полза Hug
утре сме за памперси и после при бебоците - щом се върна ще пиша веднага

# 152
Утре ще ходя до пощата да взема един пощенски запис от 10 лева, който ми е пратила Мюриел. Тя държи парите да бъдат оползотворени именно за памперси. Мисля да ги дам на МЕРЕЛИН, ако я видя в петък! Rolling Eyes

# 153
  • София
Имам едно предложение, мисля, 4е ще стимулира пове4е мами да дадат пари4ки за  памперси- защо не снимате бебоците, за които събираме парички?? Мисля, 4е ще е супер да "онагледим" бебешките дупета, на коиото осигуряваме сухота Laughing

# 154
привет от мен, за съжаление съм в ужасно състояние - не предполагах че така могат да ми подействат бебетата от дома, ходила съм и преди време в детски дом - но защото незнаех що е да си майка ли какво ли - поне не плаках, сега немога да спра, не очаквах така да реагирам, не очаквах да ми се скъса сърцето толкова силно - само за детето ми ме боли така.
купихме 2500 памперса за ПЕрник от събраните парички, и още 550 за Софийския дом но с други парички. бая голяма група се изсипахме в Перник и в началото очарована от добрите според мен условия за живот на децата - после ми се еба майакта - съжалявам за израза. никога няма да забравя бебетата - само тях можах да видя защото много бързах..ох незнам какво да пиша..........да доволна съм че купихме памперси, но съм нещастна защото живота е скапан и нечестен иникога няма да разбера решенията на съдбата - не и тези решения отвели мъниците по домовете.НИКОГА, съжалявам Cry Cry

# 155
  • sofia
привет от мен, за съжаление съм в ужасно състояние - не предполагах че така могат да ми подействат бебетата от дома, ходила съм и преди време в детски дом - но защото незнаех що е да си майка ли какво ли - поне не плаках, сега немога да спра, не очаквах така да реагирам, не очаквах да ми се скъса сърцето толкова силно - само за детето ми ме боли така.
купихме 2500 памперса за ПЕрник от събраните парички, и още 550 за Софийския дом но с други парички. бая голяма група се изсипахме в Перник и в началото очарована от добрите според мен условия за живот на децата - после ми се еба майакта - съжалявам за израза. никога няма да забравя бебетата - само тях можах да видя защото много бързах..ох незнам какво да пиша..........да доволна съм че купихме памперси, но съм нещастна защото живота е скапан и нечестен иникога няма да разбера решенията на съдбата - не и тези решения отвели мъниците по домовете.НИКОГА, съжалявам Cry Cry

Вики,незнам какво да ти кажа,освен че първият път е най-тежък.
Никой ,никога няма да свикне с това.Просто това е реалността и това ни кара да се връщаме пак и пак..............

Heart Eyes

# 156
  • София
Emi снимки на бебетата от Перник могат да се пуснат само с разрешението на директорката на дома - г-жа Веселинова. Има известни съображения и информацията е конфиденциална. За филма на БТВ имаше разрешение да се снима, даваха бебетата.

Вики и на мен 1вия път ми беше най-най труден в Перник. 2рия път не ми беше по-леко. Не бих казала, че съм претръпнала да гледам все нови и нови попълнения в бебешката група. Днес се радвах, че празнуват РД на малката госпожица, която скоро ще си има мама и тати. Миналия път имаше едно сладурче, което също чакаше мама и тати да го вземат. Има нови бебета, но пък има и осиновявания. Това са хубавите новини.

# 157
наистина е много трудно - не вярвах, не мислех и не предполагах, нямам с кого около мен да поговоря сега и немога да се успокоя. иска ми се да се върна при децата, иска ми се да ги гушкам до полуда, мислех че само моето дете може гушвайки го да ми стопли сърцето - лъгала съм се жестоко. момичета БЛАГОДАРЯ ви че ми дадохте възможноста да видя тези ангели, винаги ще съм с вас, с каквото и както мога, вие сте с големи сърца, децата днес бяха щастливи да ви видят.просто сега ми е трудно да пиша, довечера ще доопиша какво остана за памперси тин, сега немога Cry

# 158
  • София
Говори с нас Simple Smile Ами какво да ти кажа... поплачи си, всяка от нас го е правила.
Аз затрупвам Джони с впечатленията си от домовете, благодарна съм, че ме подкрепя.
Съжалявам, че не можах да видя Марти.

И да ви кажа к'о напраих. Кара Ети след Мария, и аз звъня... уж на нея, ама дрънкам на другата Мери и почвам нещо да я бъзикам за джанти и т.н. Добре, че я познах по гласа и се усетих  hahaha

# 159
Цитат
И ние занесохме памперсите по предназначение и гушкахме бебоците. Точно когато отидохме доведоха едно ново бебенце.Мнооого сладичко, мъничко  и толкова МЪЧНО ми стана Cry Но пък разбрахме че утре едно от дечицата ще си има нови мама и татко...това е добрата новина!А то е един красавец синеок...Останахме доста време...просто не ни се тръгваше, а и децата бяха толкова щастливи и не ни пускаха и ревнаха натръгване Sad Пък аз толкова се отнесох покрай тях, че забравих протоколите, но Роси тез дни ще ги взема.
Криси, и аз толкова време съм с тези деца и всеки път мисля,че съм претръпнала, но уви НЕ Е ТАКА, и никога няма да бъде Cry А паричките за Софийският дом не са "други парички", а са събрани благодарение на твойта акция, пак от мами ,които спестиха едно кафе, за да е сухо едно дупе  Wink Просто те живеят близо до домът искаха да купим за там и аз ги събрах  Heart Eyes Hug
Обичам всички тези малки сладурковци и вас момичета  bouquet

# 160
 4arlin първо се извини на мъжа си че цяла сутрин го наричах Румен - ще му купя потник понеже го прекръстих  Embarassed Embarassed
второ извини ме че така написах за паричките - знам че са към акцията, много ти благодаря, съжалявам просто съм в емоционален срив и не съм адекватна, има прекалено много неща които ми нахлуха в главата като въпроси без отговори след като държах в ръцете си едни истински ангели.
ако имаш имената на тези мами моляте дай ми ги да ги включа докато е време в списъка защото Роси ще го пуска на Мама за да го побликува като отделен линк и да ги има и тях Hug Hug
незнам момичета писах писах днес разни мисли - не ми се избистри, никой около мен не можа да вдене какво преживях, никой не ме подкрепи, разказах на семейството си - подминаха го,освен мъжа ми - но той може само да ме изслуша - поне вдяна какво преживя майчиното ми сърце.
моля ви не мислете че драматизирам, аз наистина преживях шок от срещата си с тези деца, сърцето ми остана там........незнам. Благодаря на Бог , на съдбата абе на каквото ми е дало шанса да ги видя днес....

# 161
Есе на една Българска майка..........
на 25 години е глупаво да си задам въпроса защо, на 25 години е глупаво да търся неоткрити досега отговори, но на 25 години не е глупаво да страдам и да мечтая едновременно.
да страдам за ангели, и да мечтая да живеят.
природата е създала закони, природата ни е показала важността им, природата ни заставя да ги спазваме - защо ли, защото така е правилно.
природата е заставила майката да е майка не само за да роди, а и за да отгледа, природата е заставила дори най елементарното животно да отгледа своите малки, а не само да ги роди.
ТОГАВА щО ЗА СЪщЕСТВО РАЖДА И ИЗОСТАВЯ СВОЕТО МАЛКО- човек, животно - КАКВО???
А ТИ ДЕТЕ - ЖИВЕЙ, напук на всички и всичко ЖИВЕЙ, напук на всички и всичко бъди щастливо, напук на всички и всичко запази този поглед, усмивка, пергръдка, които така божествено си готово да ни дариш, с които ни учиш да бъдем добри, с които показваш ни защо живеем, кое е истински важно и ценно, кое е заради което си заслужава да се бориш.
замислих се - какво бих променила - с един памперс, целувка , и кратка прегръдка - някои биха казали НИщО - а не е така. бих дала ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛюБОВ. дори и за кратко - поне ще е истинска, а какво по истинско има от това да сме хора, да бъдем добри - дори и за миг, дори и за час - тези деца разчитат на нас. те имат нужда да знаят че живота е не само злина, те имат нужда да значт че най важна е любовта. те имат нужда дори от тази кратка подкрепа - иначе има ли смисъл от всичко което се прави за тях.
да опишеш със думи как се чувства една майка прегръщайки детето си е трудно, непостижимо е обаче да опишеш как се чувства една майка гушкайики чуждо дете - което е прегърнала, помилвала и целунала като свое.
съжалявам ако е прекалено дълго - дори не е много смисленно, съжалявам че цял ден ви натоварвам с моите мисли - не ми се сърдете, но познавайки себе си трудно ще претръпна, макар че днес освен всички сълзи съм много щастлива - видях ангели - истински. и ще ги видя пак и пак и пак. макар много да ми се иска един ден в Детските домове - легълцата да са празни - да няма изоставени деца - ще се моля за това с цялото си сърце иникога няма да забравя тези деца. никога....

# 162
ох изперкала съм - забравих да напиша колко сме купили и тн.
днес купихме общо 3050 памперса, 550 от които отидоха в Софийския дом "Св. Параскева", а другите в Перник. за сега ще си имат дечицата, а на мен другата седмица са ми обещали бус с който да купим и за останалите парички памперси, за да не ги мислим имат ли - нямат ли. поне за месец и малко се надявам да им стигнат, че в момента бебоците са на пелени милите.
това е за сега. Hug Hug

# 163
  • sofia
ох изперкала съм - забравих да напиша колко сме купили и тн.
днес купихме общо 3050 памперса, 550 от които отидоха в Софийския дом "Св. Параскева", а другите в Перник. за сега ще си имат дечицата, а на мен другата седмица са ми обещали бус с който да купим и за останалите парички памперси, за да не ги мислим имат ли - нямат ли. поне за месец и малко се надявам да им стигнат, че в момента бебоците са на пелени милите.
това е за сега. Hug Hug

Вики,пиши си мила и не се притеснявай,излей си душата Heart EyesКойто не иска-да не чете Wink
За това сме тук,за това сме заедно,никоя от нас няма и да си помисли дори,че досаждаш с това,което пишеш Hug
Нали момичета?

# 164
Момичета, днес взех пощенски запис на стойност от 10 лева, който ни го изпрати Мюриел!
Тя настоява тези парички да отидат именно за памперси - това го пиша, защото ми е пращала и други неща за децата!
Утре, ако се видя с Ети ще й ги дам, ако не през седмицата...
Нека бъдат оползотворени за следващата партида!
Peace

Общи условия

Активация на акаунт