Отговори
# 105
Мери ние с Ети се разбрахме в събота да мине да ни земе. Ако искаш идвай с нас, ша са съберем в колата.
Хич не съм я питала Ети, ама ша ни натовари ... Джони в багажника Simple Smile
Аз ша нося малък термос с кайве  Joy
да бе да-от къф зор Джони в багажника Crossing Arms-на теб ще ти е по по мярка hahaha

# 106
да бе да-от къф зор Джони в багажника Crossing Arms-на теб ще ти е по по мярка hahaha
Таня и това ти е ПРИЯТЕЛКА - за един мъж (и то собственния ти) ще те батише Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 107
  • sofia
Мариетче,много ти отива лентичката Heart Eyes
ох,как ти се радвам Hug

# 108
ох,как ти се радвам Hug
лелееееееееееееееее
чак сега видяхххххххххх
Мерелинке честито забебванееееееееееее
леле супер - и аз много се радвам - добре дошла в отбора мила. леко бременеене. целувам те Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  • София
Боже и аз чак сега я видях  Hug Hug Hug
Знаех си аз, че си има причина да не ми го дигаш (тел-а де)  Joy

# 110
Момичета, утре към 11 с няколко бъдещи априлски мами имаме среща на езерото Ариана. Ще ви намерим и ще ви дадем паричките, които сме събрали. Надявам се повечето от нас да успеят да дойдат (ако разбира се някое бебе не ни изненада днес или през нощта Grinning).
Инициативата ви е страхотна   bouquet

# 111
ох,как ти се радвам Hug
лелееееееееееееееее
чак сега видяхххххххххх
леле супер - и аз много се радвам - добре дошла в отбора мила. леко бременеене. целувам те Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
благодаря ви Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
ох,как ти се радвам Hug
лелееееееееееееееее
чак сега видяхххххххххх
благодаря ви Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
не Марието цел ден ми е готин заради твойта лентичка.
къде Виктор се изгори жестоко(аз бях виновна) пищя един час, просра се жестоко явно щото бяхме на поредната ваксина гадна, къде мъжа ми щеше да ме бие - а не е много приятно полицай да те халоса - КЪДЕ ЦЕЛ ДЕН МИ Е КЕФ чЕ СИ БРЕМЕННА - МАМАК МУ КОЛКО ИМАш ДА чЕПРАВАш НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО

# 113
хи хи хи-как е да те....бие полицай а? hahahaаз щото знам -и не ми беше мъж-ама тва е друга история Stop
ща черпя-как няма да та черпя-цяло кафе утре щи донеса само ако обещаеш да не "малтретираш" сладкия Вики Wink

# 114
хи хи хи-как е да те....бие полицай а? hahahaаз щото знам -и не ми беше мъж-ама тва е друга история Stop
ща черпя-как няма да та черпя-цяло кафе утре щи донеса само ако обещаеш да не "малтретираш" сладкия Вики Wink
хихих добре е - сутринта тамън ме ...."наби" и на бед верно щеше да ме бие (леле каква съм циничка) - а на теб лично мило момиче ОТ СЪРЦЕ И ДУшА ТИ ЖЕЛАЯ ДА РОДИш СЪщОТО ТОЛКОВА ЖИВО, ЛУДО, щУРО И НЕПОСЛУшНО ДЕТЕ КАТО МОЙТО  - да те питам как ша го озаптиш........ Heart Eyes Heart Eyes

# 115
Защо изобщо се силя, че мога да пропусна някое събиране на Движението! Crossing Arms
Утре до 13 съм на БЧК, но след това идвам при вас...ще се лиша за пореден път от малко личен живот! hahaha
Само, че това езеро къде по-точно е...в близост до Орлов мост! Thinking

Предварително благодаря за разясненията! ooooh!

# 116
Защо изобщо се силя, че мога да пропусна някое събиране на Движението! Crossing Arms
Утре до 13 съм на БЧК, но след това идвам при вас...ще се лиша за пореден път от малко личен живот! hahaha

да точно до орлов мост - там някъде ще се кльопна - ама ще лепна до мен един плакат ще ни видиш.
а за БЧК-то да ти дам ли един съвет. аз като гокарах Виктор беше бебе и ми беше немислимо да отсъствам 4 часа + пътя та 6 станаха. и там в канцеларията нали е една лелка голяма скица - на която се плаща - та почерпих я, разясних и какво е положението, примолих се - и следобеда отидох само и си взех талона подписан, подпечатан и тн. е верно - сега не мога да оказвам първа помощ ама нямаше начин просто.
нищо ти в събота ще ми го преразкажеш:)
а някой да знае къде мога да си паркирам колата около Орлов мост ама да не е паркинг че ще ми излезе солен newsm78 newsm78

# 117
Криси, аз при всички положения няма да мога да отдавам първа помощ, защото съм много лабилна...и ако видя пострадал, ще трябва на мен да дават, но съм си смотана по рождение и няма да мога "да я почерпя"! Naughty
Мерси за съвета все пак...утре ще разкажа!
Ще съм на място около 14 часа! Hug

# 118
  • sofia

да точно до орлов мост - там някъде ще се кльопна - ама ще лепна до мен един плакат ще ни видиш.
а за БЧК-то да ти дам ли един съвет. аз като гокарах Виктор беше бебе и ми беше немислимо да отсъствам 4 часа + пътя та 6 станаха. и там в канцеларията нали е една лелка голяма скица - на която се плаща - та почерпих я, разясних и какво е положението, примолих се - и следобеда отидох само и си взех талона подписан, подпечатан и тн. е верно - сега не мога да оказвам първа помощ ама нямаше начин просто.
нищо ти в събота ще ми го преразкажеш:)
а някой да знае къде мога да си паркирам колата около Орлов мост ама да не е паркинг че ще ми излезе солен newsm78 newsm78

паркинга на стадион Народна армия или на В.Левски WinkБезплатни са  bouquet

# 119

паркинга на стадион Народна армия или на В.Левски WinkБезплатни са  bouquet
[/quote]
Роси ако ми кажеш и от къде са влиза за тях - винаги ще ти осигурявам пътна помощ. Laughing
а и сигурни ли са че сме без каксо Sad
и БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт