Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 24*

• 26 053
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
# 151
 newsm45 newsm45 newsm45  Знаех  че  края ще е такъв и въпреки това сърцето ми се св,и като топка найстина почувствах болка.Имам чувството че не съм в ред но май не само аз сам така ОИЧАМ ГО ТОЙА КЕРЕМ  и лош и безчувсвен. Невероятна игра и на останалите от екипа  мн.ще ми липсва серяла йалко сред толкова помий точно най смисления серял да спрат.Дано добре си почине керем че после трябва да ни накара да се залепим отнова за екраните. На вас лека нощт сигурна съм че Керем ще ни кара редовно да си пишем  love001

# 152

Лили миличка това е за теб и се надявам да ти хареса! Hug Heart Eyes Hug
Благодаря ти за всичко което правиш за темата и адски милият ти жест към мен и Надето!  Hug  bouquet

Аз подкрепям всичко написано! Hug
Така и не успях да дойда на себе си и не съм готова за коментар който наистина искам да напиша  Peace

# 153
# 154
# 155
# 156

За мен най-истинският и искрен образ в целият сериал беше този на Дерйа!
Преди ШМ не харесвах Шюкрян,но съм се лъгала не само,че е хубаво момиче,но и адски добра актриса... Embarassed
Персонажа и на истинска и закриляща приятелка най-много ми хареса от всичко в ролята и доста цапната в устата и искрена казваше си каквото си мислеше и което и беше на сърцето...
Истинска приятелка както на Кюбра и Сибел така и на Йиит и Емир направи ми впечатление много,че каквото и да ставаше винаги бяха заедно всички много сплотени! Много харесах Дерйа да безсмислиците в сценария понякога бяха адски много,но пък актьорският състав,музика и всичко останало наистина препокриваше всички дупки в сценарият поне за мен... Peace

Колкото до Йиит аз просто още съм под влиянието на епизода,но за мен той просто е ЕФСАНЕ!

И сега като се разкарвам нощно време,че сън не ме лови из туита пак срещам грозни коментари относно Керем ще цитирам нещо което ме потресе:-Овъртал се на Шюкрян която била гадже на човека който му бил като брат...
Ех боже! Що не идат да се закопаят на 10 метра собственоръчно на дълбоко ама колкото може!  ooooh!

# 157
# 158
Добро утро! Hug Hug Hug

# 159

Това клипче е мое на ЙиБел ама съм забравила да го пусна дано ви хареса  Hug

# 160
Привет, милички! Hug Hug Hug

Знаете снощи Мелин Дениз също беше на вечерята с екипа.. Майка й имала възможност да говори за малко с Керем..Пратил е поздрави на българските си фенове и казал, че се радва изключително много, че  ГБ и ШМ се гледат и в България.. Peace Peace Peace Снощи екипът прекарал много добре. От една страна всички били щастливи, но от друга път били натъжени от това, че ще се разделят като екип..
Разбира се, няма нужда да казвам, че около Керем било голяма навалица.. Хора от екипа, от канал д, продуценти, актьори и режисьори всеки искал да се снима с него или да си кажат две-три думи.Керем непрекъснато бил в движение.. По едно време забелязал Мелин Дениз и сам дошъл при нея с думите: Ах, моята Мелин е дошла! Казал, че я очаква прекрасно бъдеще и че й пожелава винаги да си остане така сладка, добричка и изпълнителна.. Алтан също казал, че иска и за в бъдеще да работи с малката актриса..

Те това е накратко.

Ето и снимки от вечерта, за които благодаря на майката на Мелин..Също така и за всичко, което сподели с нас..  love001  love001 newsm51 newsm51

# 161
# 162
# 163
  • Яко в Матрицата...
Момичета привет! Hug Hug Hug

Благдоаря ви за всичко споделено! Лили, Диди - благодаря ви за всичко, което правите за нас и за темата! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не съм гледала последните две серии, но от прочетеното мога да кажа, че развръзката, колкото и да е болезнена, е логична. Ще тъжим за Ийит, но пък ще очакваме новите проекти на Керем и компания Party

Лили, малката Мелин е много сладко дете... А с тази рокля свети на снимките. Като ангелче е  Heart Eyes Heart Eyes Целият каст беше страхотен! В Керем не съм се съмнявала, че ще се представи добре.  Peace

# 164

Лили,Рени! Hug  bouquet

Аз още съм на сцената със смъртта на Йиит не помня колко пъти я повторих направо сълзите сами си текат  ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт