Според анкета на Сомера на харесваният образ в ШМ е този на Йиит
Е сега пуснах епизода да покажа на баща ми на плазмата в спалнята по принцип е много твърд човек,но и той се разплака мама му превеждаше какво се говори и вика колко смислени думи и колко нелепа смърт
Иска да го гледа като остане свободен много му хареса играта и на двамата 
А за малката Мелин мога да кажа,че е изключително талантливо дете! Нека да говорят и злобеят срещу нея хич да не и пука

Имам няколко колежки в нашата компания където се движим с които съм близка много та и те гледат ШМ едното момиче много харесва Керем направо като заговори и ме пита дали съм гледала снощи и аз викам да ама по-добре да не бях почвала да не бях гледала този сериал не не съжалявам тук намерих много виртуални приятели и много ви ценя всички до един!

Забога та повторихме сцената на телефона ами и двете бяхме обляни в сълзи тази сцена направо се запечата в моето съзнание и другата ни колежка гледа с нас и вика тези са много добри я! Баба ми снощи също рева още преди аз да съм започнала възхищава се на тези млади таланти иим желае успех от сърце гледала и ГБ с мен,но за нея ШМ е много тежък сериал направо тя плака повече от мен на този сериал...

Винаги съм се чудела как щеше да е ако ГБ беше свършил трагично май за мен щастливият край е лесно забравим край човек на драмата съм вече си го разбирам,че съм си мазохистка
В ШМ много плаках трите сцени които за мен се запечатаха в умът ми са:Смъртта на Сибел много брутална смърт,но пък тя умря щастлива и обичана стана ясно,че Йиит е обичал само нея като жена в живота си та нали беше влюбен в нея до мозъка на костите си колкото и да бягаве тя от него все до него пак стигаше ще запомня нейната красива и чиста любов към Йиит!
Писмото на Йиит към Елиф което направо ми разгони фамилията така красиво написано и толкова силно пронизващо те и те оставящо пронизан самотата на Йиит,загубата му единственото му останало-дъщеричката му...Всичко което беше написал в писмото беше адски трогващо
И разбира се за капак смъртта на Йиит убиец за мен просто
Братската връзка в сериала е едно от нещата които никога няма да забравя също така силна и истинска дори и врагове те пак се пазеха и обичаха...колкото и да крещяха обратното
Истинското приятелство на момчетата за тях Йиит не беше просто приятел за тях той беше брат
Дерйа и нейната преданост и вярност към Йиит нейното силно приятелство
Кюбра която толкова ме ядосваше и понякога така съжалявах защото в любовта всичко е позволено Йиит беше първата и любов бащата на детето и на моменти я разбирах колкото и да беве сурова и тя към останалите на моменти ми е идело да я убия
Музиката която просто може само тя да те разплаче зависи колко си чувствителен всичко това ще си остане с мен за мен ШМ,и всичко свързано с него е ЕФСАНЕ!
Не е нещо сериозно, просто не стана нещо, което много желаех и затова се разстроих.
Кариерата на Керем, така или иначе, ще продължи и се надявам заедно да я следим.
Освен това мисля да изгледам всички серии отначало, че и без това имам пропуски.