Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 24*

• 26 053
  • 725
  •   1
Отговори
# 165

Според анкета на Сомера на харесваният образ в ШМ е този на Йиит

Е сега пуснах епизода да покажа на баща ми на плазмата в спалнята по принцип е много твърд човек,но и той се разплака мама му превеждаше какво се говори и вика колко смислени думи и колко нелепа смърт  Peace Иска да го гледа като остане свободен много му хареса играта и на двамата  Peace

А за малката Мелин мога да кажа,че е изключително талантливо дете! Нека да говорят и злобеят срещу нея хич да не и пука  Peace

Имам няколко колежки в нашата компания където се движим с които съм близка много та и те гледат ШМ едното момиче много харесва Керем направо като заговори и ме пита дали съм гледала снощи и аз викам да ама по-добре да не бях почвала да не бях гледала този сериал не не съжалявам тук намерих много виртуални приятели и много ви ценя всички до един!  Hug
Забога та повторихме сцената на телефона ами и двете бяхме обляни в сълзи тази сцена направо се запечата в моето съзнание и другата ни колежка гледа с нас и вика тези са много добри я! Баба ми снощи също рева още преди аз да съм започнала възхищава се на тези млади таланти иим желае успех от сърце гледала и ГБ с мен,но за нея ШМ е много тежък сериал направо тя плака повече от мен на този сериал... Sad
Винаги съм се чудела как щеше да е ако ГБ беше свършил трагично май за мен щастливият край е лесно забравим край човек на драмата съм вече си го разбирам,че съм си мазохистка
В ШМ много плаках трите сцени които за мен се запечатаха в умът ми са:Смъртта на Сибел много брутална смърт,но пък тя умря щастлива и обичана стана ясно,че Йиит е обичал само нея като жена в живота си та нали беше влюбен в нея до мозъка на костите си колкото и да бягаве тя от него все до него пак стигаше ще запомня нейната красива и чиста любов към Йиит!
Писмото на Йиит към Елиф което направо ми разгони фамилията така красиво написано и толкова силно пронизващо те и те оставящо пронизан самотата на Йиит,загубата му единственото му останало-дъщеричката му...Всичко което беше написал в писмото беше адски трогващо
И разбира се за капак смъртта на Йиит убиец за мен просто  Rolling Eyes Толкова му се ядосвах на това момче за всичко което правеше,но и така и го разбирах и бързо ми минаваше хем отрицателен,хем положителен,хем железен и стоманен,хем смачкан като паяк от живота един млад мъж
Братската връзка в сериала е едно от нещата които никога няма да забравя също така силна и истинска дори и врагове те пак се пазеха и обичаха...колкото и да крещяха обратното
Истинското приятелство на момчетата за тях Йиит не беше просто приятел за тях той беше брат
Дерйа и нейната преданост и вярност към Йиит нейното силно приятелство
Кюбра която толкова ме ядосваше и понякога така съжалявах защото в любовта всичко е позволено Йиит беше първата и любов бащата на детето и на моменти я разбирах колкото и да беве сурова и тя към останалите на моменти ми е идело да я убия
Музиката която просто може само тя да те разплаче зависи колко си чувствителен всичко това ще си остане с мен за мен ШМ,и всичко свързано с него е ЕФСАНЕ!

# 166
# 167
Здравейте, момичета.  Hug Hug Hug

Аз не успях да гледам финалната серия и по-добре, че така стана, понеже снощи и без това си поплаках по друг повод.  Cry Не е нещо сериозно, просто не стана нещо, което много желаех и затова се разстроих.  Sad Cry Както и да е, не е важно. Hug

ЛилиHug благодаря за всичко споделено, мила - снимки, инфо.   bouquet Hug Много благодаря и за превода по време на епизода.  bouquet

Диди, мерси и на теб за клипчетата и снимките.  bouquet

Бойче, Лудетинке, danidorina, Цвети,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug
Hug

Нали няма да се сбогуваме с темата?!  Thinking Кариерата на Керем, така или иначе, ще продължи и се надявам заедно да я следим. Hug Hug Предстои му филм, ако не с Фахрие, то с някоя друга.  Wink Освен това мисля да изгледам всички серии отначало, че и без това имам пропуски. Wink

Рейтингът.  Hug

Тотал

8   SEREF MESELESI   KANAL D   2,20   5,85

А/В

3   SEREF MESELESI   KANAL D   3,64   10,13

АВС

3   SEREF MESELESI   KANAL D   3,14   8,26

Така и не се вдигна, а този каст го заслужаваше.  Peace Керем и Шюкрю бяха страхотни. Peace

# 168
Не знам дали филмът ще е с Фахрие, но им спретнах едно бързо колажче.  Wink Много са хубави.  Heart Eyes

# 169

Снежинко разбира се,че темата ще продължи ти я създаде аз просто я развивам всяка от нас си има заслуги в тази тема дори и с едното благодаря по-добре малко да сме,но да сме единни на мен ми е все тази дали ще пускаме снимка или ще пишем чаршафен пост в който да напишем нещо смислено просто на мен тук ми е мястото! Обичам тази тема и хората които са част от нея!

# 170
Привет, милички Hug Hug Hug

ДидиHugблагодаря ти за всичко постнато.. Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

Рени, Hug миличка, щом не си гледала последните два епизода, значи на теб тепърва ти предстои да плачеш Sad Sad Cry Cry

СнежеHugразбира се, че няма да се сбогуваме..  Това е тема за Керем Бюрсин..В момента е тема за Керем Бюрсин и ШМ.. после ще е тема за Керем Бюрсин и прочие.. Ние ще сме тук, за да следим какво прави момчето ни, я!   Сега на 27 ще пътува за Америка.. След като минат срещите му, към него щели да се присъединят и Шюкрю и Шюкран. Така прочетох в туитър..

Ето предполагам, че това е изненадата на канал д.. Прощалните послания на актьорите към зрителите.. Тези хора наистина са се сработили много добре като екип..  Ще преведа какво казват, но тази вечер и утре вечер ще работим с Ринка върху клипчетата, че този път като за последно съм избрала повечко  за превод. Peace Peace
Само да ви кажа, че Шюкран е много сладка, а Керем пък отзад се смее още по-сладко Mr. Green Mr. Green

https://www.kanald.com.tr/seref-meselesi/ozel-klipler/seref-mese … in-veda-mesajlari

# 171

Лили миличка това е за теб и се надявам да ти хареса! Hug Heart Eyes Hug
Благодаря ти за всичко което правиш за темата и адски милият ти жест към мен и Надето!  Hug  bouquet

Аз подкрепям всичко написано! Hug
Така и не успях да дойда на себе си и не съм готова за коментар който наистина искам да напиша  Peace

Дидииии, благодаря ти, миличка!   bouquet  bouquet Heart Eyes Heart EyesТрогна ме!
А за жеста, дори няма нужда и да го споменаваш, за мен беше удоволствие.. Поздрави на Надето Hug Hug

Ах, този Йиит Кълъч! Разби ми сърцето, я! hahaha hahaha hahaha

# 172
Лили,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за превода   bouquet

Джиджи, скъпа, много целувки и прегръдки..  love001  love001 Hug Hug

# 173
Хади момчето ни да си почива вече Peace Peace

# 174
От сутринта насам върви новината, че Керем ще почва нов сериал през септември..Партньорка щяла да му бъде Айча Айшин Туран.. Момичето, което игра с Шюкрю във филм.. Но доколкото знам, тя в момента се снима в Карагюла.. Керем този път ще работи с Авшар филм. Токио писа, че Керем ще се снима и във филм, но за Фахрие нещата още не били сигурни..
За мен ще е удоволствие да гледам отново Керем на екрана, но мисля, че той наистина има нужда от почивка.. Дано новината за сериал да не е вярна..

http://www.aksam.com.tr/magazin/keremin-yeni-aslisi-ayca/haber-406295

# 175
Оха, оха, Алито май нафиркан hahaha hahaha hahaha hahaha

# 176
Не мога да подмина това..Абе тези от Мави нещо кьорави ли са? #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как може с фотошопа да променят лицето на Керем до неузнаваемост..Демек на всеки прилича този от снимката, но не и на чаровния Керем..

Какво му има например ето на този Керем, че тези от Мави си мислят, че той има нужда от фотошоп  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 177
Лили,  bouquet

Ами ако новината е вярна зад него сме почивка или не щом му се работи освен това е много сладко това момиче  Peace
Колкото до филма с Фахрийе ще видим истина ли не е ли... Stop
,но според мен ще се получи!
Аз съм си казала,че с най-големите си антита ще го гледам тъй,че... Mr. Green
Колкото до фотошопа чисто загрозяване на красотата на снимката  ooooh!
Радвам се,че видеото ти е харесало!
Сега мисля да правя на двамата братя и ще сложа и смъртта на Йиит и прощаването
Обещала съм на едно момиче от Иран клип на Йиит и Сибел да видим и него как ще направя  Mr. Green Hug
Джи, Hug

# 178

Поредната красота от Берна
Пак ревнах!  ooooh!

# 179
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Лили Hug Heart Eyes-благодаря ти Wink
Диди HugСнежи HugРени Hug
Няма да се отказваме от темата Laughingпросто изразих благодарности за всичко,което се правеше по време на сериала Wink
Ще продължавам да ви чета Heart Eyes Hug
Любимите ми Калъч Laughing

Общи условия

Активация на акаунт