Денят е пъстър и засмян-празнуваме моминското парти на One11-Бъдещи мами над 35

• 30 285
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Венци, аз бях с куркумата и меда, действа страхотно нали Simple Smile
Креми, за колики незнам, малкия нямаше много колики, дали щото си му давах колийф...само 1 път помня, за една две вечери. Но, хомеопатката ми ги препоръча за подготовка за захранването. Незнам дали от тях, или щото захраних след 6 мес.и то плавно, но не  е имало нито отказ от храна, ни реакция, пупу. И аз четох, че ги дават за колики много успешно.
Перу, написала си го много истински. И да визуализираш, и да не ти е за пръв път, пак няма да е същото. Просто е вълшебство, което трябва да изживееш. И си струва всичко трънливо по пътя, и те кара да забравиш целия този път. Звездата добре го е казала, двете очички.
Даре, и аз не я разбирам сестра ти. На мен ми никнат крила като сме навън, дори да не се спирам, си почивам. И наистина помага и за душевни терзания, депресии, въздуха, слънцето, та дори и вятъра. Ясно е, че сте от различни планети. Дано тя кацне на твоята, че ми се вижда правилната.
Днес пак се разходихме в морската градина, с една приятелка се видяхме, беше дообяд на работа, и се прибрахме.

# 646
Привет и от мен  bouquet на всички шаферки и ествествено булката Hug

Мамче, почваш все повече да ми харесваш, връщащ се към истинското си аз Mr. Green -позитивна и духовита, само така   Hug

Танзу, продължавам да стискам палци за майка ти, пиши после, какво са казали докторите Praynig

Ели, и на мен ми мирише на бебе, прави пак тест утре със сутрешна и не ни дръж в напрежение, моля

Перу, колко вълнуващо, колко много последни моменти те чакат и после още повече нови и вълнуващи с бебка. За имената харесвам прозводните от мъжки напоследък-Ивайла, Бориса, Константина

Фокси, стискам палцимза прегледа другата седмица и те чакам да се похвалиш.

Даре, повредата не е в твоя тИлИвизор Hug

Кали, можем да пием кафенце в понеделник или вторник през деня, няма да съм на работа, а Сигме, ще ти драсна на лични телефон и да се уговорим за някой ден след сряда. Много ще се радвам да се запознаем на живо.

Момичета, аз прекратих предсрочно стимулацията за инвитро, няма да е този месец, сега ще си почина и евентуално на есен с песен... Нямаше я моята доки за първия преглед, прегледа ме друга и ми изписа лекарства и днес се оказа, че е станал тотален миш-маш и чак не ми се пише нито обяснява. Яд ме е, че въпрки че не и повярвах на 100% се самоубедих да започна във вторник и днес Савова каза спираме, няма смисъл. Почивка и да се появя на 2-3 ден от цикъла, когато реша, до тогава прочистване на глава и килограми Mr. Green чувам страхотни отзиви за диетата на В. Червенкова и се опитвам да се мотивирам....

Апропо, мисля че Магнетчето беше споменала за М2Тон-мисля да си го самопредпиша и се чудех има ли противопоказания newsm78 ще го пия само него и фемибиона пък да видим

# 647
  • В градината...
Рейнбоу, много гадно така  Naughty
Миналата година по това време отидох надъхана в клиниката - започвам опит. Да, ама не. Имах киста и се отложи незнайно до кога. Ходих на море, починах си, забравих. И септември работата стана Peace

Цвети,
Скрит текст:
този сладкиш го правим от много години и много го обичам, понеже не е сух. Нямам я тетрадката от нашите и го правих по спомен - 3-4 яйца /според размера, 1 ч.ч. захар се разбиват /по рецепта май нямаше нужда и от миксер, но аз си ги разбивам с миксер/. После се добавя 1/2 ч.ч. олио, 1 ч.ч. кисело мляко /оняден стана идеално и с прясно, а може и смесено/. 1 ч.л. сода и 1 бакпулвер, около 250 гр. брашно /да стане кексово тесто/, ванилия, може канела. Изсипвам в тавата /голяма тава за голямо семейство/ 1/3 от тестото. Пека на 180 градуса около 15 минути, леко да се запече. Слагам отгоре 1 бурканче сладко /от средните - 500гр./ Следва останалото тетсо и орехи и пека до готовност, като проверявам с клечка. Особено като престои става по-сочен.

# 648
Така, сладкиша добре, че е в скрит текст Wink ще прегрешавам с бири тази вечер на бирария Simple Smile
Звездата ми наби канчето .... Ще почваме нещо. Да видим до къде ще се докараме.

# 649
Перу нещо такова беше да, ма това с повторното печене ми е малко странно.
Даре, кво ще почваш  newsm78
Чакам Танзу с вести и да ви кажа, че ще си лягам преди кокошките Whistling Утре отиваме да си видя родата  и май ще се обзаведем с едно лудо йорки за около седмица, че сестричката ми ще е в ремонт.

# 650
Ава   Hug  топли гушки за теб и сестричката ти

Цвети, тук съм, ама докато ви изчета  ooooh!

Мама е добре за сега, направили са днес манипулацията, даже две. Едната неуспешна, втората уж успешна. Вече са в Стара Загора. Стигнала е до болницата, да тестват направеното и току що татко се обади, че засега работят нещата. Поолекна ми малко  Sick  Много се бях спекла тоз път. Благодаря ви момичета за подкрепата, стиснатите палчета и позитивната енергия. Обичам ви  Hug
Оф, чак се разплаках.

# 651
 Hug Hug Ама ако ще плачем само от радост да е  Naughty Става ли?  newsm78 "Не" за отговор не се приема  Naughty
Хайде някой да донесе и по един коктейл  hahaha

# 652
  • В градината...
Танзу, много се радвам  Hug

Цввети,
Скрит текст:
не е странно, става си много добре. Имам една стара рецепта за един пирог - с тесто със свинска мас, отгоре пак сладко и най-отгоре се настъргва останалото маслено тесто. Той пък ствава един бисквитен

# 653
  • София/Стара Загора
Цвети, носи се  Joy

# 654
Ава,много  Hug Hug и кураж на теб и сестра ти.

Танзу,цял ден проверявам за новини тук.Радвам се,че всичко е минало добре.

Перу,сладкиша със св.мас много се харчи в нас.Скоро не съм правила и май съм забутала рецептата някъде.

# 655
Манди, златна си  bouquetедин си взимам с ягоди  Joy

# 656
Звездичке, извинявяй прекръстих те. Благодаря за рецептата, после пуснах чичко гугъл да разкаже повече, микса куркума с мед ще се тачи в нашта къща, казах и на баща ми да почва, той милия има коксартроза а работата му е тежка. Аз си забърках 3 с.л. куркума щипка чер пипер, 1 с.л. зехтин и около 200г мед. Апропо наш приятел ми носи чист зехтин, има маслобойна и качеството е проверено, ако някой иска за мазане на бебе пращам веднага, или за маски за коса, лице.
Уанче и двете ми момиченца са от сегашния ми мъж. С първия се разведох, защото майка му го подкокороса, че не мога да раждам ( само забременявах smile3506, три пъти) и той ми каза че иска да си види семето, отказа да пробваме инвитро ( не е сигурно newsm78) или да осиновим. След това имах връзка четири години и два аборта, човека каза - Ми аз май не съм готов за отговорност ( на 44). И аз се отказах от мъжете, реших че като спечеля пари ще си направя дете от някой красавец или донорско инвитро, ииии срещнах чаровника- ММ. С четири години по-малък ме караше да се чуствам като на 16. Доста му костваше да ме убеди че си струва, но после хлътнах ... ама много.Вече 15 години сме заедно и се надявам че хубавото предстои.
Ава   Hug за теб и сестра ти, със сигурност ангелчето бди над вас.
Танзу, добре се е развила при вас ситуацията, отпусна душата.
[Докато ви пиша си идва ММ и каза че отива да гледа помещение да си отворим магазин, за да не завися от шеф и работно време. Стискайте ми палци, че са дълбки води. Нали ви казах че при мен се получават нещата като си намисля нещо, откога пускам фитили да се престраши .]
Дъгичке , по-добре така, другия цикъл при твоята лекарка, спокойна и уверена всичко ще е наред.
Перу чудна рецепта, още уре ще се тества.
Злезде браво на Боги, завиждам ти за пътуването, ние тази година ще пропуснем, миналата ги заведох да им се порадват бабите, при свеки валя дъжд и стояхме затворени в една стая с 4 деца, при майка ми се съобразявахме с другия внук къде и кога да ходим - та за мен не беше почивка, по-скоро ме ползваха за детегледачка, щом не мога да се отделя от малката ми друсваха всички останали да ги гледам. Сега ми реват по скайпа за децата, като ви доведох имахте градини за копаене. Както и да е.
Отивам да прочета назад, нещо съм запомнила че трябва да благодаря на Мира.
Манда за мен лимоновия. Мерси

# 657
  • София/Стара Загора
Хайде сега малко по-нетелеграфно

Танзу,
 Hug Hug Hug вече можеш да си отдъхнеш, а и ние с теб  Hug

Перу, всички май се вълнуваме заедно с теб. В сряда, сигурно през 10 мин ще проверяваме за новини  Ще имаме ли избрана от теб вестителка или сама ще ни го съобщиш

Момичета, като ви слушам житейските истории все повече се убеждавам колко силни жени сме се събрали тук и как никой не знае какво може да ми поднесе живота

Даре, сестра ти наистина не я слуша главата, ама ти трябва да спреш да й се връзваш. Ккато каза Ава, дали няма нещо несподелено и недоизказано между вас

Ава,
да ти е жив и здрав мъжа, още дълги години да се гледате с влюбени очи и да се увеличите с още един член

Рейнбоу, много гадна ситуация, но може да е за добро, почини си и всичко ще си дойде на мястото следващия път

Фокси, кога чакахме новини за сърчице?  Hug

Ох, засега толкова, после с повече, че ще ходя да видя какво да смотам за вечеря  Hug

# 658
  • На остров
Венци ти през много неща си минала   bouquet ! Успех с магазина !

Ава много прегръдки за теб и сестричката ти  Hug  Hug .

Перу в сряда ми е решаващият семинар, но аз се вълнувам за теб и бъдещата среща Heart Eyes Heart Eyes, дано ти дадат веднага бебка да се гушкате Hug .

Рейнбоу по добре сега с летните отпуски така и така не се получава добре, на есен може да си правим компания  Simple Smile

Котето не е писала и тя днес цял ден, дано са добре.

Шери ти си рд да ми припомниш бебоците от 2014 кога имат рд да не ги забравяме Simple Smile .

# 659

Общи условия

Активация на акаунт