Денят е пъстър и засмян-празнуваме моминското парти на One11-Бъдещи мами над 35

• 30 284
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Жане, ходих на обременяване с глюкоза и с резултатите всичко е наред. Само дето се побърках 3 дни и то не толкова от това, че може да имам гестационен диабет, а от това, което прочетох като странични ефекти при обременяването.

# 661
  • На остров
Ан браво, з резултатите   bouquet !

Цвети не се вижда поне при мен .

# 662
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрастиии  Mr. Green вече съм една бира напред, ама и коктейл си взимам за здравето на младоженците Simple Smile

Рейнбоу, няма да правя друг тест, не ми е дошло, но ще почакам поне до понеделник да видя какво ще стане Simple Smile

Анн, расвам се че е всичко е наред  Hug

Hug на всички, изморено ми е и не ми се пише много, ама по късно ще ви нагледам де Simple Smile

# 663
Анн, нищо не съм чела. Понякога нета може да те побърка. Но май ще прочета сега като каза  newsm78

# 664
Днес било Международния ден на семейството.

Уанче, пожелавам ви да се обичате, подкрепяте и да съхраните семейния уют дълги години! Hug

Ава, тъжна годишнина. Дано с бременността на сестричката ти всичко е наред. Praynig

Танзу, отпусни душицата и пийни едно питие с нас. Heart Eyes

Рейнбоу, възвръщането ми към предишното "аз" се дължи до голяма степен на теб. Благодаря!  bouquet

# 665
  • при моите деца .....
Привет!
Ан, радвам се, че всичко е наред!
Аз днес ходих на втори БХС - на ултразвуковото изследване - всичко е нормално, няма нищо притеснително, дано и с кръвните изследвания е така.  Praynig

И аз съм изморена.
Честит ден на семейството!

Хубава вечер!  Hug

# 666
Мамче, наляла съм си чашка вино   Rolling Eyes

Да ви покажа днешната реколта хляб. То като ме тресне нервата и все на сладко или тестено ме избива да бъркам  ooooh!  Хлябчето е от лимец, който ми подариха преди седмица едни познати. Смелих го точно преди да пека. Стана чудесен!

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Рейнбоу, съжалявам, че са се объркали нещата   Hug  Може би все пак ще си бременеем заедно с теб  Mr. Green  Събирай сили

# 667
  • На остров
Мамче  Hug

Танзу голяма майсторица си   bouquet ! Радвам се, че майка ти е ок !

Ели приятна почивка !

Рейнбоу ти какви резултати искаш да постигнеш с тази диета тя на какво е базирана ?

# 668
Танзу, цял ден ви мисля и стискам палците. Много се радвам, че са добре нещата, като те прочетох така си отдъхнах и чак се просълзих. Последните години много пъти минавах през подобни ситуации с най-близките ми и те разбирам. Да прегърнеш мама от мен!  Hug
Хлябът ти е изглежда страхотен, аз така и не се наканих да го направя с този лимец Whistling
Перу, много ми харесва спокойствието ти и осъзнатото ти посрещане на бебето.
И равносметката, че страшното е пътят на ин витрото, а сега дори и страшно, е хубаво.
Много съм щастлива, че днес ти е последния айляшки петък., от утре пък ти е последният уикенд на двамата. Съпреживявам всичко на всяка от вас, така че Перу вълнувам се толкова много, нетърпелива съм и щастлива за вас с бебка. Мисля си, че за мен няма да съм чак така.
Креми, добре, че ни търпят мъже и родители, и добре, че ги имаме. И още не е утре, ама да си карате безаварийно и щастливо новото возило, на много хубави места заедно да отидете  Hug
Мамче, струва ми се, че си възвърнала форма  Heart Eyes
Венци, не ти е било лесно. С другата кой е бил-първият или този, който не е бил готов за отговорност? Стискам ви палци за магазина, ще чакам да кажеш какво е станало Hug
Ава, съжалявам за племенницата ти, Бог да я прости  Praynig
Шери, това да не питат за малкия, защото не бил на тях кръстен  #2gunfire
Рейнобоу, съжалявам. Много е неприятно да имаш планове, да чакаш и попарени надежди. Но пък всяко зло за добро, явно този път не те е чакало твоето бебе. Преди исках помощ от  Денис за купищата добавки, които си самопредписах и според нея нямаше проблем за М2Тон. Аз обаче прочетох няколко теми тук и в зачатие и се отказах да го пия, вече не помня защо.
Ан, браво за резултатите Hug
Боби, поздравления и на теб. И на кръвния всичко ще е наред, отдъхни си Hug
Кали, сигурно усеща нещо кучето. Нашата лабрадорка, която си мисля, че е човек в кучешки образ винаги усещаше като съм трансферирана и от луда и подскачаща ставаше мила и гальовна спрямо мен. Сега май не разбира, че съм бременна, защото си подскача по и около корема ми. Развила съм такъв рефлекс за пазене hahaha

# 669
При мен така се случи мин година.Надъхани да почваме опит,пред кабинета май месец беше.Плановете начертани,и точно преди да влезнем ми зв майка ми,че едни пари на които разчитах няма да ги получа.Срути се света,рев отвън,а ми идеа реда.Обясних на док,защо отлагаме.Така всяко зло за добро.Изкарахме си морето,събрахме парите и на есен бяхме на старта.Добре,че така е станало,че дори и назаем взимахме.Тъй,че много боли,всеки месец гоним,времето се изнизва,но вярвам,че всяко нещо си има точното време.Баба Ванга е казала,че те нещата са предначертани,просто всяко си изчаква реда.И тъй,и аз се вълнувам за Перу,за всяко човече,днес гледам едни коремчета навън,тоолкова е хубаво.Даре,дет викат старите хоря"всякви чешити има",та не се коси за сестрати.И аз имам една дружка,тежала й количката за да го изкара.Държи го на терасата в кошницата,тя в нета.После не искало количката ревяло на вън.Всеки си знае де.
Тия лакове колко дни издържат,аз много не се цопкам във вода иначе.

# 670
Хай и от мен, много тежък ден беше, мина и партито. Горда притежателка на бели и сини балони съм  Mr. Green

И на мен ми прекратиха една стимулация поради лош отговор, тежко ми беше, защото дадох доста пари, а и така се бях настроила психически... Рейнбоу, аз пих това М2тон, но не е нещо особено, не съм очарована. Доктор Персенска ми изписа инофолик и мисля, че е доста по-добро. След прекратената стимулация няколко месеца имах задържани фоликули, така че съвет от мен - спортувай повече, прави коремни преси за да ги спукаш гадините  Naughty

Едва ви изчетох, и не запомних много  Embarassed Танзу радвам се за успешната манипулация, дано да е добре майка ти  Praynig
Ава, бог да прости малката ти племенничка  Sad

За друсането по дупките - знам че е любимо на дечицата, а и то сега повечето колички са с амортисьори, така че нищо страшно. Това не ме притеснява хич, притеснява ме дали ще имам с кой да си джиткам по парковете и как ще стигна до тях  Blush

# 671
махмурлук Sad който не може да пие, що се бута къде не му е работата ......

# 672
  • В градината...
що така, само от бира ли бе, Даре  newsm78

Ейй, много се изфинихме напоследък, та се сетих за една закуска, която навремето много вървеше - попара

Скрит текст:

# 673
Добро утро и от мен!
Танзу, радвам се, че всичко върви добре с майчето ти.
Рейнбоу, всяко зло за добре, може пък съдбата да ти е подготвила по-хубава изненада  Hug
Боби, супер за резултатите.
Перу, тя пак е актуална попарата  Mr. Green, при бебетата. Моето не я харесва много, щото го мъча с едни сухари от спелта, но пък си хапва с кеф за закуска кус кус, качамак, овесени ядки - със сиренце и прословутото ми гхи Crazy
Отивам да наготвя за обяда, че след два часа съм на родителска среща...по никое съботно време  ooooh!

# 674
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Аз попара си ям често, понякога и за обяд - обожавам я  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт