Денят е пъстър и засмян-празнуваме моминското парти на One11-Бъдещи мами над 35

• 30 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро момичета!
Набързо минавам да ви почерпя с торта, дето я правих снощи до късно.Днес е купона за рд на мм.Заминаваме на село на барбекю, а на вас да ви е сладък деня

Точно по темата с ягодите сме  Party
Хубав почивен ден от мен.

# 676
Добро утро.
Даре, специално за теб. Laughing
Скрит текст:

Ивка, как ти се пишат такива фермани?? Че и за всяка ни да напишеш по една мила дума.  bouquet

Ели, как си ти?

Дописвам се, че с Ава сме писали едновременно. Златни ръце имаш, златни. Това се казва шедьовър. Браво, момиче! Hug Пожелавам ви весел празник!

На всички останали - спокойни и усмихнати почивни дни!

# 677
  • Истински се вижда само със сърцето.
Леле каква торта  eat

Мамче добре съм  Simple Smile още без цикъл та да видим  Mr. Green

# 678
Мамче добре съм  Simple Smile още без цикъл та да видим  Mr. Green
Ще я видим ние тая работа. Simple Smile

И нещо за добро настроение в почивният ден.
Забавни цитати от автобиографии:
Скрит текст:
1. "Някои от предишните ми работодатели и колеги не ме харесваха, така че не им вярвайте."
2. "Кандидатствах в Harvard University." - информация за образование.
3. "Родителите ми са богати и си мислех, че мога да ме издържат поне още няколко години. Оказа се, че съм грешал. Сега трябва да си намеря работа и да се изнеса, макар че съм доста мързелив." - пояснение в "Причина за кандидатстване".
4. "Казвам се Майк и търся работа. Това е телефонният ми номер, благодаря." - това е цялата автобиография.
5. "Работа с микровълнова печка." - умение, посочено от кандидат за позиция в ресторант.
6. "Бил съм снайперист в Американския морски пехотен корпус, ходил съм на две мисии в Ирак, 23 потвърдени убийства." – кандидат за позиция "Асистент".
7. "Водач на Орда в World of Warcraft." - посочено като пример за лидерски умения.
8. "Мога да хвана 17 яйца с една ръка." - посочено като умение.
9. "Windows 7 беше моя идея."
10. "Аз съм в топ 2% най-добри програмисти." - без пояснение за статистиката.
11. "Правя страхотни торти и ще ви донеса, ако получа тази работа." - умение, посочено от кандидат за позиция в банка.
12. "Владеещ кода каубой, който се справя сам в Дивия Запад на Java."
13. "Логистичен инженер "Италианска кухня." – така е описал позицията си разносвач на пица.
14. "Колекционирам драконови яйца." - посочено като хоби.
15. "Мога да използвам лопата." - умение, посочено от астрофизик.

Към точка 11 ще добавя - "А аз обичам да ям страхотни торти." Joy

# 679
Добро утро!

какви сте уфрътни булки - торти, засукани ястия, гоблени. започвам да се замислям какво ще яде това бебе, ако вземе, че се пръкне  Thinking аз баница наскоро са научих да правя

попара НЕ ХАПВАМ - ей, няма друго, което да не харесвам повече. и това от съвсем малка. толкоз не е моето ядене това, че и фондю отказвам да ям  Grinning

Рейнбоу, не увесвай нос. малко почивка им трябва на яйчниците. и моето мнение е да не пиеш разни неща, остави хормоните да се регулират сами. Амини е права, много е вероятно да се появят задържани и то по никое време. Но ще мине  Hug

Цвети, хвани го за гушата това кръвно и му нареди да стои на едно място. А аз казвала ли съм ти, че ти ми даваше надежда с твоите опити   bouquet

Днес и утре имам само две задачки - маникюр и педикюр и работа до откат. Така че се потапям.
Хубав ден на всички

# 680
Фокси, това са три задачи Simple Smile
Така, аз снощи имах изключително странен и реалистичен сън .... Ако го тълкувам е на добре - ще се отърва от нещо. Ако е пророчески - още по-добре.
Сто неща направих, само и само да не седя. Луда жена Wink
Ава, чудна торта! Сигурно е и толкова вкусна! Весело да си изкарате на барбекюто.

# 681
 Ава, тортата е страхотна. Хубав празник.

# 682
Ава, прекрасна торта, майстор си Hug
Мамче, професионално изкривена съм вече. Искам да се изразявам с по-малко думи, ама не ми се получава. Дано да не съм ви досадна Embarassed
Ели, дано в следващите 9 месеца да няма цикъл Praynig

# 683
Ивка, въобще не си досадна. Hug

# 684
Иве, дано само да не ме е хванала критическата и съвсем да залипсва  hahaha
Мммм Даре дано е пророчески Simple Smile

Фокси, няма да се притесняваш - виж Ава  и Дара са в СФ ще носят храна ако трябва или уроци ще дават, гладно бебето няма да остане  Mr. Green

# 685
  • На остров
Ава страхотна торта !!!! Много весело да си изкарате!
Даре какво пи та те повали махмурлук? Алказалцер и аналгин после буркан кисели краставички !
Амини радвам се, че е минал добре купона мислих си дали са удобни обувките Simple Smile.
Ели много се надявам следващият тест да е положителен. Ти колко теста взе?

# 686
Уанче 1 Simple Smile друг няма да купя докато не станат поне 13 дни закъснение Simple Smile

# 687
Уанче, много бири пих. А това определено не ми е силната страна. По-добре съм след три големи ракии/водки, отколкото след 4 бири ... Ама мн сладки приказки бяха.
Разминава, не е чак толкова тежко положението. Чудя се дали да направя ягодово-ментова лимонада.

# 688
  • София
Фокси, няма да се притесняваш. И аз не съм добра домакиня, ама Малчо яде всичките ми манджи засега Ава, чудна торта! Ели, попарата и аз я уважавам, жалко че детето винаги си я изяжда и няма за дояждане

# 689
  • На остров
Даре нокога не съм била фен на много бира и нямам идея дано ти мине, тм замина ли ?
Ели опасна си, аз като Рансън започвам с тестовете от 7 ден след ову Mr. Green. Стискам палци да не дойде !

Общи условия

Активация на акаунт