Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 100
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 140
Да, тази с пафтите е.

# 1 141
А вие за третото говорите ,ми то са летни ботушки бе вижте на пръстите е изрязано .Освен ,че са грозни сигурно и ужасно гадно да ти се спарват краката в жегите ,ама пуста мода .
Не е изрязано. Метално е. Ето такива са ботушите.

А аз си мисля, че момичето за което говорите, има проблем със ставите на крака. Неестествено изкривен ми стои на мен.
Не мисля, че ако има проблем с краката ще тръгне с къса пола, просто е докарала толкова изчепена стойка, че е чак нереална!

# 1 142
А вие за третото говорите ,ми то са летни ботушки бе вижте на пръстите е изрязано .Освен ,че са грозни сигурно и ужасно гадно да ти се спарват краката в жегите ,ама пуста мода .
Не е изрязано. Метално е. Ето такива са ботушите.

За мен са ужасни. Надявам се нямаш такива.

# 1 143
Девойката  с плетения тоалет хич не ми хареса. 

# 1 144
Божке... Crazy Нямам такива, няма и да имам! Mr. Green

# 1 145
Ето още малко снимки от мен (от изпращания основно).

Скрит текст:

Скрит текст:

Това момиче много ми хареса. Естествено, непринудено, нежно. Не са се охарчвали излишно за едно изпращане, а въпреки това е и стилно.
Скрит текст:

Това е от бала на една от гимназиите миналата година. Това момиче ми беше фаворит. Много е красива.
Скрит текст:

Тук мисля, че са сгрешили с избора на тоалет. Просто не са за тях тези гащеризони.
Скрит текст:

Това момиче също ми допадна.
Скрит текст:

Това също е много нежно и красиво. Иска ми се да я видя и отпред.
Скрит текст:

# 1 146
# 1 147

Нямах такива впечатления от теб, но знае ли човек? Може да имаш скрити пороци.  Laughing

# 1 148
Екатерина,  момичето с гащеризона в ляво е направила безумен избор...прилича на чувал това  нещо.

От последните  снимки,  любимката изглежда  най зле с тази рокля.

# 1 149
Нямах такива впечатления от теб, но знае ли човек? Може да имаш скрити пороци.  Laughing
Имам, естествено! Twisted Evil И открити имам достатъчно... Но тези ботуши не са между тях. Crazy

# 1 150
  • София
Не ми харесва плетената рокля. Виждала съм много по-интересни пак с фолклорни мотиви.

А момичето от тази снимка : https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11143 … b&oe=55BF7AA9
ми харесва като физически данни, но не и като тоалет.
Повечето от показаните тоалети и момичета много ми допадат (от тук http://dama.bg/gallery/naj-krasivite-abiturienti-prez-godinite/6115/#ad-image-0)

# 1 151

И още едно хубаво момиче в синьо
Скрит текст:

Много ми хареса  Heart Eyes Роклята и цвета и, грима на очите /червилото ми се струва, че трябваше да е с друг нюанс/ .... и момичето е красиво.  Heart Eyes

# 1 152
  • Beyond the stars

Това момиче много ми хареса. Естествено, непринудено, нежно. Не са се охарчвали излишно за едно изпращане, а въпреки това е и стилно.
Скрит текст:

Хареса ми  Heart Eyes Цветно, стилно и свежо  Flutter

# 1 153
  • Стара Загора
Нещо страшно !  Shocked
Скрит текст:
[/spoiler]

# 1 154
  • София
Нещо страшно !  Shocked
Скрит текст:
[/spoiler]
Ужас!!! Това може да е като пример "какво не трябва да правите на бала" Wink
Не знам защо са толкова популярни тези гърбове с ширити. Не виждам нищо интересно и естетично в тях. Ако някой има хубав гръб, нека го покаже изцяло. Ако ли не да го скрие.
Както и съм виждала гол гръб с някакваогромна татуировка, която въоще не отиваше на тоалета. Поне да бяха съчетали 2-те.

Общи условия

Активация на акаунт