Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 907
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 425
Хубав младеж от пловдивчаните. Само че гледайте на заден фон светлосиньото сако и винените панталони.

# 1 426
  • София
Пловдивска абитуриентка от миналата година, с розовата рокля.Останалите са семейството й.
Скрит текст:

Симпатична е, а най-много ми харесва това, че има вид и излъчване точно на младо 18-19 годишно момиче. Омръзна ми да гледам снимки на момичета, преобразени като лелки в лицата.

И другите две момичета от семейството са много нежни  Heart Eyes

# 1 427
  • Пловдив
Абсолютно. Свежа и усмихната. Много й се радвах. Едната й е сестра(до нея),другата е годеница на брат й(в края).

# 1 428
Вижда се доста всъщност:
девойка с тоалет шит от дамаска явно
девойка със синя рокля и огромни изкуствени къдри
девойка със странна рокля в черно и розово
девойка с червена коса и кремава? рокля (не ми харесва комбинацията)
и една със зелен тоалет и зелени обувки.

Както и последната мацка, от която, каквото мога да видя, ми допада  Simple Smile

От изброените коя ти харесва?

И една девойка в странна рокля цвят "сьомга".

# 1 429
Пловдивска абитуриентка от миналата година, с розовата рокля.Останалите са семейството й.
Скрит текст:

Оооо, това момиче автоматично става моята фаворитка. Толкова е сладка, млада, свежа, фина... прекрасна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 430
  • Тра-ла-ла
Колегите ми от ПГСАГ Пловдив са се изложили  Whistling Скука...

# 1 431
Много е зле Пловдив на тези  снимки. 
Дали защото меката на сватбените рокли Асеновград е близо?
Всъщност естетиката се възпитава, но за съжаление не живеем в Италия....
Абсолютно съм съгласна с това, което Светкавица по-рано е написала. Днес на манифетацията видях такива учителки, че и абитуриентките бледнеят пред тях

# 1 432
  • Тра-ла-ла
ТПГ”Стамен Панчев” Ботевград
Скрит текст:

# 1 433
Втората снимка  Shocked Кой избира фдт на горкото момиче?

Тази година ми прави впечатление, че има разнообразие на цветове и модели, което много ме радва. Simple Smile

# 1 434
  • DE
Цитат
Втората снимка  Shocked Кой избира фдт на горкото момиче?
Вероятно е циганка. Така ходят омазани в махалата  Sick

# 1 435
Очевадно е, че са от малцинствата.
Кавалерът на първата снимка много "радва" - тениска, шорти, бели сандалки, татус /който дали може да прочете?/, часовник Grinning

# 1 436
ТПГ”Стамен Панчев” Ботевград
Скрит текст:

Девойката с бялата рокля ми харесва.

# 1 437
  • София
За младежите от малцинствата ми е важно, че е завършват. Рокли и тоалети изобщо няма да коментирам, ако искат и в килими да се увият. Дано поне някои продължат с ученето, и дано другите си намерят работа. Успех им желая, от сърце.

# 1 438
# 1 439
  • София

Повечето момичета са симпатични, и изглеждат свежи. Хареса ми една висока девойка със синя рокля и много хубава усмивка.

Не разбрах обаче каква е функцията на белия чаршаф, проснат на стълбите. Изглежда комично  Laughing

Олющената мазилка на училището някак странно контрастира с тоалетите на младежите  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт