Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 907
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 455
  • с/у ОколоМръсТното
Докато се включа сте на близо 100-та страница.  Simple Smile

pinko - очите й са номер 1.

# 1 456
  • Някъде там
едно познато момче
Скрит текст:
Пинко харесва ми племенницата ти но не ми харесва как е ушита роклята.
Момичето от Пзк наистина е красиво. Heart Eyes

# 1 457
# 1 458
  • Gotham City
Извинявам се, че няколко страници по-назад "едно изречение не съм могла да сглобя", често ми се случва да върша няколко неща едновременно и концентрацията ми убягва.

Пловдивчанките се излагат.
На Пинко племенницата е красавица определено!

Има нещо странно в момичето с оголения крак  Thinking

# 1 459
както и неподходящ избор на сутиен за момичето в ляво.
сутиена ли е виновен или това в него  newsm78

# 1 460
# 1 461
Снимката ми излезe във фейса

Струва ми се, че плата е твърде прозрачен, а може би е търсен ефект.

# 1 462
както и неподходящ избор на сутиен за момичето в ляво.
сутиена ли е виновен или това в него  newsm78
Да, сутиена е виновен! Да облечеш рокля за 300-500 лв и да си спестиш 90 лв за един Триумф Минимайзер, си е грешка от всякъде!
Ако имаш предвид природата и това, че гравитацията е неумолима, то никой не може да им противодейства и на двете, така че сарказма ти е повече от неуместен и излишен!
Ако този бюст беше укротен в подходящо бельо - качествен сутиен или дори стягащо боди(като аз признавам и нося само марката Триумф, която прави подходящи кройки и модели за едри гърди), девойчето, което е изключително красиво, щеше да има нужда от рокля, по-малка от тази с два размера, а фигурата и щеше да изглежда апетитна и младежка.
И стига си писал като даскалица с тоя червен шрифт! Много отива на тъпия мангал, дето си си лепнал за аватар!

# 1 463
  • Най-красивата страна
Днес видяхме варненските абитуриенти.Повечето момичета бяха облечени с дълги рокли в тъмно синьо,червено,черно,кремаво.Имаше една девойка с дълга рокля от оранжева дантела ,няколко с тюркоазени рокли и само една с къса черна рокля на бели точки с червен колан и червени кецове.
Направи ми впечатление ,че повечето бяха с не много високи обувки.Много красиви момичета.
Момчетата бяха все с тъмни костюми и светли ризи.Нямаше изцепки.
Много ми харесаха.

# 1 464
стига си ме поучавала като даскалица  де, аман ... Laughing
написаното в червено го пропускам да го чета. ако е в черно ще трябва да си чета собствените постове.  hahaha

# 1 465
написаното в червено го пропускам да го чета. ако е в черно ще трябва да си чета собствените постове.  hahaha
Ми разбирам те защо ги пропускаш, толкова са тъпи, че от тук нататък и аз ще ги пропускам!

# 1 466
# 1 467
# 1 468
Ми разбирам те защо ги пропускаш, толкова са тъпи, че от тук нататък и аз ще ги пропускам!
оффф .... олекна ми  ooooh!

# 1 469
  • София

И аз нямам.
Просто, по-просто, български абитЮрент.
 Sick

Общи условия

Активация на акаунт