Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 181
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Някъде там
От Сандански има много добри попадения..както и тотален кич..както винаги и навсякъде.
Скрит текст:
ето я роклята
Скрит текст:
на показаното по горе момиче.

# 1 486
От Сандански един клонинг на Николетка, препечена яко...
Оу, Боже, най-лявото синьо е впечатляващо! Всъщност, това до него пак синьо - не по-малко...
А това, иначе симпатично момче, сякаш е взело и сакото и панталона назаем от по-малкия си брат.
А как се ходи с тази рокля като горната, още повече по улиците на града?!

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 20:42 от Бижy

# 1 487
# 1 488
  • София
Завършекът на роклята не ми харесва, като набързо съшита стои.

Сесил, момчетата са симпатяги, доколкото се вижда от физиономиите.
Обаче и те са бръснати, като от другите градове..що така. Едно време са отивали в казарма, а сега  Thinking

В главите са като извадени от един и същи калъп.

# 1 489
Таис, не знам и аз....много е модерно.

Иска ми се нещо подобно да видя, ама едва ли.

# 1 490
Ах, Sesylle, роклята е прелестна!

Красиво лице и красиво име.
И тази рокля, която вече видяхме в друг град, но там беше по мярка, единствено странната червена коса на момичето не и пасваше, тук е отново като взета на заем от някоя по-малка от госпожицата, която сега я е облякла...
Изобщо масово някой оставя впечатлението, че е с чужда дреха, не по мярка.

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 20:52 от Бижy

# 1 491
  • Gotham City
От Сандански един клонинг на Николетка, препечена яко...

Тя не е абитуриентка, отдавна завършила е  Mr. Green на живо е много сладко и мило момиче, но наистина никак не е фотогенична  Confused и определено, не е чак толкова препечена на живо  Mr. Green

# 1 492
Относно сутиените: много жени нямат идея, какъв им е размерът и носят неподходящ размер. Ходят прегърбени. Гърдите или са изхвръкнали и прищипани, защото чашката е малка или са увиснали, защото обиколката е голяма. В един от столичните молове има магазин за бельо, където се предлага безплатно установяване на размера. Изключително препоръчвам! Особено за жени с по-голям бюст. Дотогава не бях и сънувала да нося сутиен без презрамки, но с подходящия размер вече мога да нося. Извинявам се за спама, но ако  племенницата на Пинко само беше сложила друг размер щеше да изглежда страхотно, а така цялостният вид се губи, защото човек първо вижда увисналия бюст. Наистина жалко, но поправимо за в бъдеще! Успех на момичето!   bouquet

# 1 493
  • София
Таис, не знам и аз....много е модерно.

Иска ми се нещо подобно да видя, ама едва ли.

И роклята, но и момчето са  Heart Eyes

Хубава е, Бижу. Къде се вижда името?

Гледам румънски абитуриентки от миналата година..ми и роклите, и смешните букли, всичко им е като на нашите. Тук-там някоя хубавица с подходящ тоалет.
http://www.vice.com/en_ca/read/romanian-high-school-senior-proms-bucharest

# 1 494
  • София
От позицията на човек близък до възрастта на абитуриентките ще ви кажа защо предпочитат дълги рокли.Повечето момичета на тези години са се наносили на късички рокли по всякакви събития,  дискотеки, рождени дни, балове на приятели и т.н, за тях късичките рокли които вие харесвате не са бални, а по-скоро вечерни. Те предпочитат тоалети ала Оскарите или Кан, защото къса рокля могат да облекат по всяко време.

# 1 495
Велико Търново
Скрит текст:

# 1 496
Още два примера за неподходящо подкрепени бюстове.
И още един в дясно.

Хубава е, Бижу. Къде се вижда името?
Тагната е, като сложиш мишката върху лицето. Казва се Любима. Simple Smile

# 1 497
  • София
Kölsches Mädel, точно от това " безплатно установяване на размера" изобщо не останах доволна.
Сутиенът го усещах изключително стегнат, убиваше ми и беше доста неудобен.  

Може би трябва да направя втори опит, но нещо вече им нямам особено доверие.

# 1 498
# 1 499
  • Русе/София
Още два примера за неподходящо подкрепени бюстове.
И още един в дясно.
За съжаление тази година,май е често явление.

Общи условия

Активация на акаунт