Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 290
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Варна
Ето ви две хубави момчета

# 1 756
  • Gotham City
Ейййй Богиняя  Heart Eyes Blush почувствах се като педофил  Joy ама много са хубави наистина  Grinning

Една приятелка хареса това във фейсбук, не се сдържах, хубави са
Скрит текст:

# 1 757
  • Kопенхаген
 hahaha Какво ли значат там някакви си коментари на лелките от Бгмама?
Етностила на девойката предизвика много положителни отзвуци в мрежата, много хора и се възхищаваха за избора, защото само 1-2 българки биха го направили Simple Smile

По добре с бродирана ,,риза,, от колкото натруфена като панаирджийска маймуна.

Ирис, ти беше заклета атеистка нали? Тогава няма начин да разбереш, защо са кръстовете там  Grinning

# 1 758
  • София
Пу за мен младежът с оранжевата кърпичка! Разкош  Heart Eyes

Богиня, благодаря   bouquet

# 1 759

Ирис, ти беше заклета атеистка нали? Тогава няма начин да разбереш, защо са кръстовете там  Grinning
Мерси, че ме светна, и аз се чудех кви са тия кръстове там.
Не ми харесва и тази носия на миската, кръстовете просто ми допълниха ужасното впечатление  Laughing

# 1 760
  • Варна
Дами, дръжте се прилично.  Wink

# 1 761
  • Gotham City

Ти пускай още такива снимки, пък после "Дръжете се прилично"  Joy

# 1 762
  • Някъде там
Видях и втората "етно" рокля и влязох в темата да видя коментарите. Ами няколко дена се чудя какво толкова харесват на първата, тук се успокоих, че не съм само аз лоша и злобна. За втората виждам положителни коментари, но според мен това си е най-обикновена риза (долна част) от народна носия. Във всеки ансамбъл за народни песни и танци ги има. Достатъчно е да се вземе, да се сложат едни пафти - и ето ти поредния ужасно оригинален, подлежащ на възхищение от цял народ тоалет.
И на мен ми се стори супер простовата.Но щом като е толкова оригинално да взема да навия щерките след 5 години да си облекат ризите от костюмите за танци и да будят всеобщо възхищение Wink Grinning.За мен това не е рокля за бал,бих отишла на изпращането с нея.И друго ми направи впечатление че това момиче и червило даже нямаше... newsm78

# 1 763
Разбира се, че нищо не значат.
Също както и нищо не значи да си навлечеш нощница с шевици или покривката за маса и да се изживяваш като голям патриот.
Пък в мрежата и на червена роза, затъкната някъде си ще се възхищават, само защото е българска, нали..

Момчетата на Богинята ми харесват. Можело значи и да не са остригани като мутри..

# 1 764
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11110 … a&oe=5600AEC4

Попаднах случайно на тази девойка,допада ми донякъде.

# 1 765

Ирис, ти беше заклета атеистка нали? Тогава няма начин да разбереш, защо са кръстовете там  Grinning

Бъркаш ме с някого newsm78

# 1 766
  • Kопенхаген
daviz, ако пък случайно твоите момичета решат на бала си да се облекат в етностил, ти какво ще се запънеш на входа като магаре на лед и няма да ги пуснеш на бала им ли?  Grinning

zlatnata tolumba, съмнява ме, че ще бъдеш разбрана.

То бива цинизъм към Българското ама тук прелива отвсякъде.

Бъркаш ме с някого newsm78

Сигурно... Тогава защо питаш?

# 1 767
# 1 768
  Не са уместни двата кръста на престилката на миската, това исках да кажа и казах.

Лично аз обожавам народните носии, познавам ги от дете, възпитаник съм на школа по етнография, мои кукли правени още като ученичка са ходили на международни изложби. Трудно ще се намери човек , който повече от мен да цени и се възхищава на народните носии в цялото им многообразие и типове.

И въпреки това, до ден днешен не съм видяла красива актуална официална рокля в етностил, която да ми хареса.
 А русо моме по долна ризка, особено ако е хубавко, естествено, че може да иде така на абитуриентски бал, на мен просто не ми допада.

# 1 769

Общи условия

Активация на акаунт