Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 868
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Варна
Руското - Варна добри попадения имат.
Много  червено тази година и в рокли и
в ризи при момчетата,не ми харесва  Crossing Arms

# 1 801
  • Gotham City
Кливия, като майка на бивш абитуриент, щателно разкостен в темата /беше с кецки на бала/, ще ти кажа, че това не се прави със злоба. Лично аз се надявам родители и бъдещи абитуриенти да попрочетат какво се е коментирало и да са най-красивите в следващите години Peace.

Това според мен е супер готина визия!!!

# 1 802
оригинално да взема да навия щерките след 5 години да си облекат ризите от костюмите за танци и .И друго ми направи впечатление че това момиче и червило даже нямаше... newsm78

Ми точно там му е цаката - да изглеждаш добре без червило.  
Прекрасно е момичето !

# 1 803

Много ми е интересно, ако децата бяха ваши, как ли щяхте да ги коментирате?!?

Ами темата е коментарна и си мисля,че живот и здраве като дойде момент детето ми да е на бал, много от коментарите, които съм прочела ще са ми от полза.Не всеки с всичко се съгласява, но е факт, че аз, например не успях да видя "на първо четене" някои непростими дефекти, които други видяха веднага.

Някога младите хора са ходили на своя първи бал за да се представят в обществото, а представянето не е само рокля някаква, то е и поведение, изисканост и още много неща.

В снимките това, което на мен не ми харесва- бални рокли с абсолютно не бално поведение- малко гротескно ми идва на моменти.

И защо да са злобни изказванията, срещу какво да се злобее- досега не съм видяла някой да обиди дете, да му коментира физически дефекти и недостатъци, само и единствено вкусът се подлага на обсъждане.

# 1 804
Скрит текст:
http://www.podtepeto.com/pod-nebeto/abiturienti-s-taksi-na-bala/

Пловдив - езикова и търговска гимназии. Красиви млади дами и господа.
Не смейте да плюете - просто им се порадвайте без злоба.

То и няма нищо за плюене чак. Поне една - бяло-русата девойка -  е ослепителна.

Малко е прекалила с грима и черните вежди Laughing

Веждите са в унисон с корените. Нищо не разбираш.

# 1 805
Да, аз също подкрепям, че не е задължително да имаш червило, за да изглеждаш добре  Peace

И ... може да си с кецове, но пак да си неотразим  Mr. Green

Апропо, тази година гледам младежите масово бяха с обувки с някакви спортни елементи по тях - явно е модерно  Simple Smile

Гледам позитивно на младежта, защото се надявам в ценностната й система визията да не е на първо място, а други по-стойностни неща.

# 1 806
Ах, момчетата с тези червени ризи във всички нюанси на червеното... Тъкмо човек си помисли, че в мъжката визия няма какво толкова да се обърка и ето - половината с ярко червени ризи.

Богиня, двамата чудни младежа от къде са? Ето, че можело и без червена риза...

# 1 807
  • Варна
Розовият младеж много ме зарадва  Heart Eyes
Браво за избора на цвят!

# 1 808
Двамата младежи показани от Богиня са ми фаворити. От останалите снимки в цялата тема положението е от Нищо не ми хвана окото до От зле към много зле. Да не се обижда никой, не знам кой чие дете е, но се предполага, че снимките са качени тук за обсъждане, не за ръкопляскане само.

# 1 809
  • Варна

Богиня, двамата чудни младежа от къде са? Ето, че можело и без червена риза...

София.

# 1 810
  • Пловдив
оригинално да взема да навия щерките след 5 години да си облекат ризите от костюмите за танци и .И друго ми направи впечатление че това момиче и червило даже нямаше... newsm78

Ми точно там му е цаката - да изглеждаш добре без червило.  
Прекрасно е момичето !

Този цитат не е мой. Аз съм казала други думи в поста, от който е взет.

Държа да отбележа, че се изказах неположително за двете етнорокли без никаква злоба, просто не ми допадат. И ако не бяха преекспонирани като върха на абитуриентските тоалети и не бяха непрекъснато превъзнасяни нямаше изобщо да ги коментирам. Но лично за мен цялото това ахкане и охкане е леко дразнещо.

# 1 811
  • Варна
В станицата  на Абитуриенти 2015 / Prom 2015
вече има качени снимки   Rolling Eyes
https://www.facebook.com/pages/%D0%90%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%83%D1 … 512823818?fref=ts

# 1 812
  • Велико Търново
Един красив младеж от мен Heart Eyes
Дано се отваря снимката Simple Smilehttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=989900277689734&set= … ype=1&theater

# 1 813
Момчетата на Богиня не ме впечатлиха. Едно друго показано тук момче харесах много, но сега не го откривам
Ето това момиче ми хареса. Много! А ако беше избрала по-свежи цветове щеше да е още по-прекрасна
http://www.varna.utre.bg/images/galleries/2015/05/5914//g/DSC_6297.jpg

# 1 814
  • Варна
Относно поста, че този, който е по-грозничък няма право да коментира, ако нещо неодобрява, то в такъв случай само съфорумката спечелила "Мис Бг мама" има право да критикува  Mr. Green

Дайте да си изплющим тука дружно всички по една снимка и да се направи списък - коя е красавица и има право да критикува и коя е в списъка на грозничките - тя има право само да гледа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт