Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 820
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 830
# 1 831
  • Gotham City

Красавица е, но надписа отзад, малко множко ми идва

Абитуриентката спонсорирана от Николета
Скрит текст:

Харесва ми, но щеше да е хубаво НЛо да си държи на традицията, да подпомага бедни момичета, въпросното е приятелка, на мой приятел, е никак не е без възможности....

# 1 832
  • Някъде там
А това момиче на изпращането е много по различно и повече май ми харесва  Rolling Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 833
  • София
Каква е функцията на огньовете отзад  newsm78  Слисах се.

# 1 834
Хубава е Криси, но циркаджийските огньове са напълно излишни.
Синьото момиче на Николета също е красиво.

# 1 835
  • Някъде там
Надписа отзад е подарък изненада за нея.ето още една нейна снимка

# 1 836
Това последното момиче и надписа с огньове отзад е тотална селяния.

# 1 837
  • HH
Много ми прилича на миналогодишната девойка с пеперудената рокля. Харесва ми, но на снимката от изпращането ми изглежда по-възрастна.

Сесили, написаха, че огньовете не си ги е измислила тя Wink

# 1 838
Една приятелка с нейния приятел.Много ми харесват.

# 1 839
# 1 840
  • София

Тези не са ли от миналата година? Или имам дежавю..

# 1 841

Само дето е '94.

# 1 842
  • Kопенхаген
]
Не са ли от Варна? / или шевът е от Модна Къща "Неделник"/
https://www.facebook.com/68858060469/photos/pcb.1015325029325547 … ype=1&theater

Зализаният младеж ала Евг. Георг. прекалено се е стегнал в този костюм. Жилетката ми идва в повече, иначе като цяло двамата са в стил.
Аз предпочитам по лежерната визия.

Може ли Съфорумката майка на младежа с кецовете да ни го покаже отново.  Grinning

# 1 843

Това момиче ми допада. Мисля, че е от тази година.  bouquet

Уф, що се мъчиш да пишеш. Нито някой ти видя роклята за 5 лв. нито ти се виждат калпаво качените снимки. Като си толкоз анонимна си гледай и не пиши  Wink

Хей, тук всеки може да се нарече "Анонимен".
Написаното и калпаво качените снимки не са от мен.

Днес само си гледам и си чета. Дали ми харесва, или не ми харесва видяното си е мой проблем и не коментирам. Изумена съм как всички се прехласвате по някакви рокли, които в моите очи са невероятно грозни. Тук си се подкрепяте, както и във всяка една от темите от форума. Затова всяко по-различно мнение от това на масата бива оплюто. Та е по-добре да си мълча. Всеки един спор би бил безсмислен.

И мужду другото платът на роклята на дъщеря ми не е дамаска, а е червено кадифе. Уместен коментар би бил, че е твърде "тежък" плат за младо момиче. Но аз и не съм очаквала кой знае какво.

Не съм толкова богата, че да пръскам за една вечер излишни пари, при положение, че можех да мина и с малко, а въпреки това визията на детето ми да е на ниво.

Интересно, ако не бях казала цената на роклята и от къде съм я купила какво ли щяхте да изкоментирате? ................... Не ми отговаряйте, въпросът е риторичен.

# 1 844
Типично в стила на тези селяндури Ветко и жена му.

Общи условия

Активация на акаунт