Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 174
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Sofia
На мен много ми харесва роклята, прическата, бижутата. Не знам дали точно за бал, но ми харесват.

да беше се накичила с рози,какъв е този гербер в ръцете

# 2 026
Ох, луднах от снимки  Crazy Влизам във фейса си и си викам- я, и моите познати абитуриети тук  Joy Joy Joy

# 2 027
Няма ли да отмине модата на тези ужасни рокли - отпред късо, отзад дълго?

Вчера такова чудо видях, жалко, че няма снимка да покажа - отпред с дълбоко деколте, което едва покрива гърдите и като се мръдне момичето, те се подават. Иначе девойката красавица, манекенка, но.........

# 2 028
  • DE
Установих, че имаме хубави момичета, а момчетата са супер зле  и затова започнах да търся нещо което ми харесва.
Страхотни обувки.

и папийонка

# 2 029
Няма ли да отмине модата на тези ужасни рокли - отпред късо, отзад дълго?

Вчера такова чудо видях, жалко, че няма снимка да покажа - отпред с дълбоко деколте, което едва покрива гърдите и като се мръдне момичето, те се подават. Иначе девойката красавица, манекенка, но.........
Това къси чорапенца ли са???  Shocked

# 2 030
На мен много ми харесва роклята, прическата, бижутата. Не знам дали точно за бал, но ми харесват.

да беше се накичила с рози,какъв е този гербер в ръцете
Да, видях го. Възможно е да е подарък.

# 2 031
  • София
Ето как прическата променя цялостната визия:
Скрит текст:

# 2 032
  • София
Ето как прическата променя цялостната визия:
Скрит текст:

Има и поне 2 номера разлика

# 2 033
ЗлаВещица
какво според теб е "по реда си"?
Купон в ресторант като за сватба, скъпи тоалети, които в повечето случаи няма да бъдат облечени повече? Разходи за които някои родители теглят кредити, за да облекат децата си"като другите", нищо, че някои от тях са завършили зорлем.

п.п. до тук има страхотни снимки, но може би проблема в празнуването идва от нас родителите??

# 2 034
Какъв проблем има в празнуването? Който иска да празнува, който не иска да не празнува, да не тегли кредити и т.н.

Видях много хубави момичета от италианската гимназия във Варна, но не мога да кача снимки от страниците им във ФБ. Сигурно ще ги качат някъде другаде след няколко дни.

# 2 035
# 2 036
Разкошна пола. Обичам сиво...

Друго тръгнах да пиша... Какво ви интресува кой и как празнува и какви пари харчи?
Нито са вашите деца, нито са вашите пари.

# 2 037
Последните два поста доказват, че начина на празнуване се определя от родителите. Мое мнение, не задължавам никой да го поддържа.   bouquet

# 2 038
Нищо не доказват.
Моето мнение е, че на никой не му е работа как някой си празнува и колко пари харчи.
Не знам как от това стигна до извода, че като родител ще определям как да празнува детето ми.
Да, на две аз определям. Вярваш ли, че и на 22 ще е така?

# 2 039
И как точно ти доказаха нещо последните два поста?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт