Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 021
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 280
И мен ме викаха едни приятели да снимам в ресторанта с роднините. Фотосесия на абитуриентката нямаше. Според мен е дори задължително да се направи такава, но явно не всички мислят, че е важно. ooooh!

# 2 281
А според мен са излишни пари. Peace

# 2 282
  • Down south
Мисля, че фотосесията е основното, а останалото може и с "щракане"
Родителите в България хвърлят маса пари за изпращания, ресторанти, роднини, тоалети и т.н. Поне, като пръскат средства, да се дадът и за нещо, което  действително има стойност.

# 2 283
Ами-такъв хубав спомен не са излишни пари.В София средно 150,00лв е една фотосесия с около 20-30 обработени пози-при клас 30 човека и при ен стойност на останалото от подготовката , просто не е за пропуск.

# 2 284
Всеки си има различни понятия за стойност. За мен е много по - важно да събера близките си хора, да се забавлявам с тях. И снимка с дядо ми /Бог да го прости/ ми е много по - ценна от това да си вея роклята по градинки позирайки.

# 2 285
Снима с дядо ти пак ще имаш, ама е хубаво и сама да имаш. Не е нужно да се вееш по полянки, това вече е стил на фотографа, а и до възможности във времето и пространството - къде и за колко време може да се стигне и колко време има за такава фотосесия.

# 2 286
  • Down south
Излишните пари, според мен, са вложени в тези безумни изпращания, наподобяващи сватби.

Миналата година сестра ми беше абитуриентка и с триста зора успях да убедя баща ми и мащехата ми, да не правят подобни масови събирания.
Аз отидох в България след бала и по общи впечатления, начинанието  е минало в скромни граници.

Все пак младежите завършват средно образование, а не престижни университети.

# 2 287
В случая наистина е въпрос на избор. Естествено, че снимките с роднините са ценни, никой не е казал, че не са. Но е хубаво да има и фотосесия, за да се съхрани по някакъв начин моментът. За мен пък е излишно да се хвърлят един кош пари за рокля, която ще се облече веднъж (говоря за суми от сорта на 2-3к), но всеки с мнението си. Peace

# 2 288
Все пак младежите завършват средно образование, а не престижни университети.

Те тези, които завършват престижни университети не правят такива големи балове Mr. Green .

# 2 289
 Професионалната фотосесия е добре да не е от тия, дето абитуриента е по диагонала, не знам мода ли е, какво ли...

# 2 290
  • Down south
СлънцеЛуна ,
именно, това исках да кажа Simple Smile

# 2 291
  • Варна
Не се изненадвам, че няма много желаещи момчета-абитуриенти за фотосесия. Типично за мъжете. При абитуриентките е по-различно.

# 2 292
На пръв поглед помислих, че е с дъждобран  Crazy Надявам се да не е коментирана до сега, че малко ви изпуснах тези дни.

Аз имах фотосесия в студио (около 10тина кадъра). Ами чак съжалявам за тези снимки. Изглеждам нелепо (по вина на фотографа нали, аз съм прекрасна  Mr. Green ). Затова и на сватбата държах да имам добър фотограф, та там за 15мин буквално в Южния имам над 50 прекрасни кадъра след селекцията. Така че е сравнително постижимо да се организира и за бал да се щракнеш навън с професионалист. Вместо да се дава всичко за рокля на нам-си-кой-си, а снимките да са ужасни.

# 2 293
Не се изненадвам, че няма много желаещи момчета-абитуриенти за фотосесия. Типично за мъжете. При абитуриентките е по-различно.
Така е,но една фотосесия за целия клас-общи пози ,по двойки и по единично си струва.Да добавя ,че е и изморително Laughing М,да не им е лесно на фотомоделите по цял ден да ги щтракат Joy

# 2 294
И на мен ми харесаха много момичетата (и някои момчета) тази година. Като негатив, на мен лично не ми харесват прекалено изписаните вежди. Като цяло ми прави впечатление, че се слага прекален грим, и много тежки прически, което състарява момичетата.

Според мен е нормално масата да не са перфектни, просто защото хората не сме перфектни, освен това се предполага, че повечето млади хора се обличат супер официално за пръв път и грешките са предвидими, но като цяло, има много малко непростими грешки. Чудесни млади хора, да им върви по вода в живота.

Общи условия

Активация на акаунт