Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 914
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 295
Защо българите нямат фотоапарати.... newsm12

# 2 296
А, нямат. Аз имам 4  Joy

# 2 297
Защо българите нямат фотоапарати.... newsm12
Ааа, имат, но за съжаление в повечето случаи не знаят как се снима с тях и щракат на посоки. Laughing

# 2 298
Уау, страхотна коса от В.Търново Crazy

Мен ми хареса мацката точно защото акцента е в косата (прическата) и всичко друго изглежда изключително премерено - рокля, бижута и т.н.
Ако уволним гримьора и вземем един добър фотограф  Heart Eyes

# 2 299
  • Stuck in a moment

На мен са ми сладки  Peace. Някак не ми седят нелепо както имитаторите на герои от Щатите. И дрехите са добре ушити.

Има невероятно красиви момичета и момчета като цяло. За момента фаворитка ми е една мацка с дълга жълта рокля, тъмна коса и сини обувки. Може дори само в този кадър да е магията, но е просто супер, нито лъха единствено и само сексапил както доста други.
И младежа с жълтите акценти, който Julia показа е голям сладур.
Някои девойки такива изкуствени мигли имат, че мога да се скрия от дъжда под тях.

# 2 300
Кой каза, че няма професионални фотографи  Laughing https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11351 … a&oe=55F72329 ?

# 2 301
А на мен ми заприлича на едни термозавивки, с които спасителите загръщат премръзналите Mr. Green
Дъщерята на Екомистър Василева не сте ли я обсъдили?
http://www.flagman.bg/article/80749

# 2 302
# 2 303
  • Оптимист по принуда

Дъщерята на Екомистър Василева не сте ли я обсъдили?
http://www.flagman.bg/article/80749
Много красиво и нежно момиче. Малко ми заприлича в лицето на Тейлър Суифт  Simple Smile

# 2 304
Хубави деца има във Варна. Някои пълни момичета изглеждат чудесно с тоалетите, които са избрали, но аз още чакам снимки от Италианската

# 2 305
  • Русе
.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 23:38 от Колди

# 2 306
# 2 307
Една красавица:
Скрит текст:

Момичето е абсолютна красавица, а роклята я искам  Heart Eyes , но за сватба.
Девойките от Столипиново са  Crazy , а тази бърсалка за прах ми взе ума. Ако ми разяснят мултифункционалното й приложение, искрено ще съжалявам, че изхвърлих моята.  Joy

# 2 308
Имам няколко фаворитки до тук, нооооооо нищо за брат ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

Миналата година момчетата май бяха по смели и имаше доста хубави попадения като двамата близнаци  Heart Eyes  

Леля ми беше в София с малкият ми братовчед (4,5 г), който не искаше да гледа абитуриентите, защото не му харесвали  Joy hahaha

А по повод снимките, аз съм на мнение, че хубаво човек да има и една фотосесия и снимки с родата. Моят мъж снима миналата година една абитуриентка и направи доста хубави кадри - както с хората, които бяха дошли да я уважат, така и после сама - момичето беше много доволно. За разлика от таз годишната- която не искаше никакви снимки, но майка и настоявала, но като гледах кадрите нямат нищо общо с миналогодишната девойка - толкова сърдито и криво младо момиче не бях срещала сред завършващите  Peace

# 2 309
Кой каза светлосиньо?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт