Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 185
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 630
Ставате прекалено груби мисля аз.

# 631
Сега има толкова програми, фона не  може ли просто да се позамаже леко...да не е на фокус некролога точно...и готово...

# 632
  • Sofia
Синята рокля на момата от село ми харесва,и момичето е хубаво.Има леко загатване за голота,но премерено,не вулгарно...Малко изпъква коремчето,но не е нещо фрапиращо...Косата ако си е нейна е добре/харесвам естествено къдрави коси/ Rolling Eyes

# 633
Балът в наше село мина.
Скрит текст:

Снимките са общодостъпни, затова си позволявам да ги споделя. Peace

Много е красива.  Heart Eyes

# 634

Спокойно, има още време.

# 635
# 636

Спокойно, има още време.
Аз не се плаша Grinning
 Но е лесно анонимно да се осмива.
 Всеки аз -ка тук -аз не бих се облякла така ,аз не бих се снимала така. Ама реално няма как да се докаже на дела.

# 637
Този виц се върти от 2-3г.

Изпращане в ГПЧЕ в Плевен.

Ех, нищо не мога да видя, имам някои ограничения на работа.

# 638
Темата си е съвсем нормална до тук. Никой не е длъжен да въздиша прочувствено на всеки фотос. А някои споделени критики могат да бъдат доста полезни.
Дори вицът не ми звучи грубо. Като имам предвид някои...хм...прояви в съответната насока.  Laughing
На мен определено не ми допада синята рокля на съответната фигура. Има коремче. Търпи по- различна кройка.
От тези:
пък ми допадна бледожълтата рокля от първия фотос /имаше я и след това/, леко ретро модел, без ръкави и с якичка. Интересна ми е, приятна, младежка. Подхожда и на фигурата на момичето.
Аз пък не харесвам тюл. Приемам го за балетен спектакъл най- вече.
Момичето от снимка "трио", с много късата червена рокля, също не е съобразило модела. Приятно изглежда в лице, но краката й не са за такова мини.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 11:16 от Judy

# 639
Скрит текст:
Балът в наше село мина.
Скрит текст:

Снимките са общодостъпни, затова си позволявам да ги споделя. Peace
Страхотна рокля! На мен ми се връзва напълно в представата за хем младежка, хем бална. И цвета на косата и прическата според мен са добре съчетани.

А относно жълтите рокли, които повечето потребителки харесват, не забравяйте, че жълтото във всичките му нюанси е много капризен цвят и седи добре на малко хора  Peace
Shocked #Crazy Sick
Колкото и да се възмущаваш всеки има право на различен вкус  Peace Затова съм казала, че на мен ми се връзва в представите. Не коментирам тялото на момичето, не коментирам фона на снимките.  А за косата да добавя само, че ми харесва, защото някак си ми прилича на естествено къдрава, а не на подредените къдрици, които са на мода от години.

# 640

Масичките с огледалните вази ми напомнят за златната статуя. Simple Smile

# 641
О, сега ги видях. Те са още един повод да се поогледат момите /и не само/.  Laughing
Сега мернах, че от ляво на лявата вазичка има една много лошо измислена пола.

# 642
  • София
От снимките на Сесил ми харесаха само 2-3 момичета. Другите са ъъ кичозни и смешни. Особено девойката стил Покахонтас.

Колкото повече гледам рокли, букли и нелепи разкрачени пози, толкова повече се надявам щерката да не е такава когат' порасне.

# 643
.... Особено девойката стил Покахонтас.

Тук се посмях. Пухкавата, с бялата рокля и връзката през челото ли?

# 644
  • София
Мда, точно тя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт