Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 033
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 765
Спрете с тия лакти, моля . Има толкова кожни заболявания, за жалост все повече са по млади хора, че едва ли децата не са изкъпани или неизмити. Например един псориазис, дори когато е затихнал уж така изглежда.  И макиаж не може да помогне. Молете се да не се сблъсквате.

# 766
Защо, лактите са свежа идея в тазгодишното обсъждане.  Mr. Green Всичко останало се повтаря от минали години, направо дежа ву имам. Да не говорим за американските снимки, които се въртят 10 години по форумите.  Tired

# 767
Жаве, много полезен линк.

# 768
на тези топу̀зи не им ли мина модата, това са най-грозните обувки в личната ми негативна класация

# 769
Една абсолвентка от мен, само тази снимка е публична, друга не знам как да покажа от фейсбук.
Дано не ми се карат,че ги показвам  Simple Smile  Embarassed.
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1072286789459457&set … ype=1&theater

Много е хубава и е подбрала цвят на роклята, който чудесно подчертава цвета на очите и. Браво.
Браво и от мен, много изискана визия!

# 770
  • Down south
Защо, лактите са свежа идея в тазгодишното обсъждане.  Mr. Green Всичко останало се повтаря от минали години, направо дежа ву имам. Да не говорим за американските снимки, които се въртят 10 години по форумите.  Tired
Аааа, да ме прощаваш, моите са тазгодишни, отпреди няма и месец  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 19:28 от Daylily

# 771
о, не, не мога, не е по темата, но не се сдържах  Sick
От линка на Мечо цъкхах на клипче от някаква сватба нейде из Европа, булката е облечена от Мечо Омуртаг, то лимузини, то чалгия, просто съм  Sick Sick Sick

https://www.youtube.com/watch?v=eDOjJPaTmRA

Не е чак толкова зле всъщност. Нямам звук, но какъв е проблемът с лимузината? Дори роклята е прилична. Все пак те имат друга култура и други традиции. Защо трябва да ги преценяваме от наша гледна точка? Аз пък не съм sick, sick, sick. Дори са ми симпатични.

# 772
# 773
  • София
Ммм, момичето със жълтата рокля е хубаво. Но аз съм пристрастна, заради цвета  Heart Eyes Момичето с бялата роза в ръка също изглежда много симпатично.

# 774
  • DE
Жълтата рокля е същата като синята, но на това момиче стои в пъти по-добре.

# 775
На мен не ми харесаха снимките.
Само жълтата рокля на това момиче стои по-добре, но то е с поне 10кг. по-слабо и вероятно по-високо.
Сякаш видях "вафлички" на първата снимка, момичето в синьо в ляво.

# 776
  • София
Баловете започнаха ли вече или за сега са само изпращанията?

# 777
  • Mediterraneo
Искам да покажа една момиче.Преди 2 години и беше бала.
Много я харесвам.
http://prikachi.com/images.php?images/952/8120952r.jpg

Момичето е хубаво, но все едно е на погребение... Аз също бях с черна рокля, но този шал ми идва в повече.

Жармен, определено пречиш на веселбата. Тука не е модна полиция, събрали сме се на сеир, а също и да похвалим децата на съфорумките, които без изключения винаги са чудесни. Прекалено си назидателна за обстоятелствата Laughing

Ох, сефте!

# 778
И никой не коментира съблечената в розово?

# 779
  • София
Като пудел е в главата. И с грозни обувки. За роклята е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт