Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 448
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 390
Ще ги напиша с по-популярните им имена-91НЕГ-първа немска гимназия,1АЕГ-първа авглийска гимназия,9ФЕГ-първа френска гимназия и 164ГПИЕ-първа испанска гимназия-общото все са "първи"по определен език Laughing
Следват-класическата,втора немска,природо-математическата,лицея в Горна Баня,втора английска и руската гимназии.Това е Hug

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 20:47 от Sause baus!

# 391
  • Пловдив
НГДЕК не е ли "национална гимназия за древни езици и култури"?

# 392
НГДЕК не е ли "национална гимназия за древни езици и култури"?
Такава е Laughing А "класическата" е за по-кратко/разговорно/жаргон.
Откога НУКК и 133 СОУ са в топ 10 училищата? НУКК е училището на "баровците", там знания няма, има пари. А 133-то е обикновено добро СОУ, не и "руска гимназия"

# 393
  • София
Ще ги напиша с по-популярните им имена-91НЕГ-първа немска гимназия,1АЕГ-първа авглийска гимназия,9ФЕГ-първа френска гимназия и 164ГПИЕ-първа испанка гимназия-общото все са "първи"по определен език Laughing
Следват-класическата,втора немска,природо-математическата,лицея в Горна Баня,втора английска и руската гимназии.Това е Hug

Много благодаря  Hug! Изобщо нищо не ми говореха съкращенията.

# 394
  • София
За 133-то и аз съм изненадана..никога не съм го възприемала за елитно.

# 395
  • Пловдив
Аз пък съм по-любопитна кой е въпросния ресторант??

# 396
  • София
Трудно е да се каже, защото изброените училища организират баловете си в различни ресторанти - поне досега.
Немската по традиция са в Шератон.
Според мен се търси под вола теле. Wink

# 397
  • София
Класическата също са в Шератон.

# 398
  • София
Последните години и моята първа АЕГ бяха там..сега не знам къде ще са. Дали все пак мястото не е отново Шератон  Thinking

# 399
Да Шератон е отново-традиция било Laughing

# 400
  • Пловдив
Аз съм абсолвентка и ние също ще сме в Шератон.Но си беше наш избор-гласувахме си,гледахме оферти. Тази най ни допадна на потока.

Колкото до представлението в парка- да, не е представителна извадка,но не ми направи добро впечатление. По-късно разбрах,че било станало традиция елитните училища да си викат цигански оркестър, ей така, за гаврата. Завърших елитно училище в Пловдив,но при нас не е имало такива неща.По баловете също не съм виждала от тези оркестри, само по жълтите павета.

# 401

С удоволствие бих носила подобна рокля на някой неделен обяд със семейството ми.
Но за бал не мога да го разбера този патриотизъм. И миналата година имаше подобна рокля.
Тази поне е добре изработена, миналогодишната беше все едно аз я бях шила.

# 402
  • София
Пише,че това е от изпращането, за бала щяла да е друга, пак от майката изработена.

# 403
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз попаднах на изпълнението в парка Заимов  Laughing.Традиция ли е или не идея си нямам,но факт е,че миналата година беше същото.Направи ми впечатление,че хубави момичета облечени с прическа,грим и токчета,а се разхождаха с двулитрови бири в ръка........... Rolling EyesА имаше и издънки в облеклото.

# 404
Не съм разбрала, благодаря, Тайна.
Сега пък ми стана интересно, каква ще е роклята за бала  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт