Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 111
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 780
Имам колежка, която казва, че каквото и да облече (като цвят) не може да обуе друг цвят обувки, освен черни! Tired Имам чувството, че половината абитуриентки си мислят, че ултра официални ще им стоят само черни обувки и никакви други.

# 781
  • София
Съблечената май не е абитуриентка.

# 782
Не знам за коя говориш, ама хайде, да не е толкова тясно само абитуриентки, ами направо половината жени, които имат повод да се облекат официално и прас - черни обувки и черен клъч! ooooh!

# 783
Аз не разбирам идеята на това черното над роклята  newsm78

# 784
Баловете започнаха ли вече или за сега са само изпращанията?
Обяснете ми моля какви точно са тези изпращания . На дъщеря ми изпращането е в деня на бала .
 Имам бегъл спомен от моя бал в ден преди бала минахме пред знамето на училището и се сбогувахме с учителите . Но не помня да съм била със специален тоалет и да е имало традиция.
  Спомена ми беше как една съвсем непозната учителка ме прегърна и дълго хлипа ,че се разделяла с мен . То може и с другите да е било така ,но за мен беше странно.
   Тарталета ,не разбрах точно какво искаш да кажеш.

# 785
Аз не разбирам идеята на това черното над роклята  newsm78
Скрит текст:

[/spoiler]

На мен принципно ми харесва да има нещо отгоре, ако е хладно времето, но щеше да е хубаво да е като болеро - до под бюста, и да не е лъскаво, защото роклята е лъскава и целият ефект и прекалено лъщящ.

# 786
  • София
Изпращането е последния учебен ден за абитуриентите, отиват  в у-ще директорката държи реч, казва колко много ще и липсват поредния отишал си випуск, но реално не е така  Joy Joy Joy
След това всички се събират по класове и отиват на предварително избрано място, обикновено или кръчма или чалготека.

Одри - Смисъла на черното е да е наметка/жилетка т.е да не му стане хладно на девойчето, но в случая двете не си пасват.

# 787
То и аз имах болеро на моя бал, но беше съобразено по някакъв начин с роклята.

# 788
  • София
Баловете започнаха ли вече или за сега са само изпращанията?
Обяснете ми моля какви точно са тези изпращания . На дъщеря ми изпращането е в деня на бала .
 Имам бегъл спомен от моя бал в ден преди бала минахме пред знамето на училището и се сбогувахме с учителите . Но не помня да съм била със специален тоалет и да е имало традиция.
  Спомена ми беше как една съвсем непозната учителка ме прегърна и дълго хлипа ,че се разделяла с мен . То може и с другите да е било така ,но за мен беше странно.
   Тарталета ,не разбрах точно какво искаш да кажеш.
Ами последния учебен ден за тях, цялото училище се събираше да изпрати завършващите.Едно време ние си подписвахме униформите, сега се купуват специални тоалети само за изпращането.За бала си е отделно.

# 789
То и аз имах болеро на моя бал, но беше съобразено по някакъв начин с роклята.
Оу, не! Laughing
Цопни една снимка тук и 40 човека ще ти кажат, че въобще и по никакъв начин не е съобразено с роклята. Wink

# 790
Една абсолвентка от мен, само тази снимка е публична, друга не знам как да покажа от фейсбук.
Дано не ми се карат,че ги показвам  Simple Smile  Embarassed.
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1072286789459457&set … ype=1&theater

Много красиво момиче.

# 791

Едно време ние си подписвахме униформите,

И чантите, и чантите! Simple Smile
Надписи на бялата риза, на чантите, балони, тържества, цветя ....Като се замисля, наистина беше вълнуващо-раздяла с нещо, безвъзвратно отминало.

Иначе аз освен за бала, имах и специална рокля за дипломирането, не кой знае каква,семпла, но елегантна.Връчването на дипломите беше също много емоционално при нас.

# 792
  • София
И за дипломирането също си има тоалети, рокли, поли, костюми и т.н

# 793
  • София
Аз имах рокля и за втора вечер, но нямахме втора вечер.А за дипломите бях на море, та и за раздаването не я облякох.Облякох я чак на изписването на голямата дъщеря. Joy Преди това на изписването със сина бях с костюма от бала.

# 794
Повечето от моите бивши съученици си купуваха специални тоалети за годишнините на випуска от завършването. Колежки също задължително за служебните партита за Осми март, Нова година и пр. си купуват специални тоалети. За сватби, кръщавки, коктейли, премиери, партита, изложби, за училищни празници - много хора си взимат специален тоалет за мероприятието. Защо да не си купят нещо специално за завършването?

Общи условия

Активация на акаунт