Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 121
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 795
Аз имах една рокля за бала....плод на творческите схващания на леля ми. Тя обаче така и не можа да приеме, че аз не съм 40кг. с напикани гащи като нея....а със съвсем различна фигура....та роклята не беше най-доброто като за мен.
Иначе, наистина доста смело дизайнерско решение....Simple Smile жалкото е, че след година я разделих на 2части....и после изгубих.

# 796
  • HH
...

Трия се, защото на вас каквото и да ви се покаже е грозно. Ако е рокля е чалга, ако е къса не е за бал, ако е различна е грозна. Това момиче има по хубав бюст от поне половината съфорумки, по простата причина, че не е раждала. Пък нека и виси панталона  Wink

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 23:13 от К@тя

# 797
Имах рокля за втората бална вечер - прекалено официална - дълга черна рокля от дантела и още един костюм от бродирана дантела за дискотеката на втората вечер Grinning
   Когато всички започнаха да се обличат се оказа ,че само аз съм с толкова официална рокля и си облякох костюма за да не изглеждам като някой самотна гарга.
  Всички бяха с модерните за него време лъстъчни полички от битака / да се вземе в предвид ,че аз не се имах за дете от най -заможно семейство или особено популярна. / Защо всички бяха решили ,че за ресторанта е подходящо това облекло идея си нямам.
  После за дискотеката си обух дънките / много модерни с кръпки за него време от битака де Grinning / и останах с бюстието и сакото от костюма.
 Въпросната дълга рокля така и никога никъде не облякох - тя беше като за двора на кралица Елизабет Grinning / Преди години тази рокля си влезе в ролята като премяна на дъщеря ми за Хелоуин Grinning Предишната година беше пък с булчинската ми рокля.
   Бюстието пък беше използвано в една пиеса в която играе - и тъй като там я изнасилват - за две три представяния и го разкъсаха .
   Роклята ми от бала - къса и бюстие - пък облича на някакво тематично парти.
    А като се сетя аз на какво привидение мязах на моя бал - анемична и слаба .Роклята беше стеснявана - ама аз пак бях свалила кг и тя ми беше широка. За бюст и дума не може да става дъска някаква там Grinning
    На бала ни имаше и изненада - стрийптийз - върховна дивотия . Това беше в далечната 1992г зората на демокрацията Grinning Магазини с празни рафтове ,копчета и одеала имаше предимно .
  Фризьорката пък при която имах час ми отказа - по скоро се беше скрила и дъщеря й каза ,че я нямало. Наша близка приятелка ми направи косата и ме гримира.
  Нямах професионален фотограф. Имаше един местен - е да може да се каже че е професоинален де - той работеше в местното фото - тогава още нямаше масово апарати / или бяха Смена 8М  Joy
  Излизахме на терасата и чакахме ред да ни снимат - оказа се после фотографа снимал без лента - имам съвсем малко снимки от бала . Не съм идеално грозна на тях - но пък бях млада и слаба.

# 798
  • София
Това бюстие изглежда много неудобно.Бих се притеснявала да не ми се смъкне.За снимката в предишния пост говоря, Жармен, не за твоето.  Peace

# 799
Това момиче в червено, всъщност има увиснали гърди.
Обувките са ужасни.

# 800
  • София
Хора, стига бе. Дори да са деца на някоя съфорумка, не ми пука..и двете са покъртителни  Shocked

# 801
И на мен не ми харесва последното момиче, меко казано...

# 802
Да не говорим, че за подобен тоалет с открита талия....момичетата трябва да са изключително стегнати и най-добре тренирани.
Защото не е достатъчно само да си слаб, а да имаш и добре оформени коремни мускули. Иначе изглежда кофти и смешно.

# 803
  • Mediterraneo
...

Трия се, защото на вас каквото и да ви се покаже е грозно. Ако е рокля е чалга, ако е къса не е за бал, ако е различна е грозна. Това момиче има по хубав бюст от поне половината съфорумки, по простата причина, че не е раждала. Пък нека и виси панталона  Wink

Добре са те цитирали, за да видя недоразумението, което ти харесва. Независимо, че не ти харесва, че не е харесвана- наистина е покъртителна картинка.
А откъде накъде това, че не си раждала, непременно прави циците ти прекрасни  Shocked Имах съученичка с бюст като на това момиче- ами на 16 години й висяха до стомаха. След като роди просто се спихнаха тотално  Mr. Green

# 804
  • София
Защо трябва да приемаме толкова лично нещата  ooooh! Всеки изказва мнение и толкова..нали темата е за забавление, а не да си скубем косите след всяка снимка.

Имаше показани и много красиви момичета, Катя, четеш доста избирателно.

Какво й има?? Та тя цялата е една гротеска.

# 805
Абсурдна е просто. Всички еднакви моди с показани кореми, на тази плата е грозен лъскав сатен. Увиснали цици, гердана не е подходящ, грима много тежък.

# 806
Как какво и има.....ако оставим данните на самото момиче....
Бюстието е прекалено късо и не както трябва. Панталона е широк и недобре ушит. Както е и прекалено дълъг, въпреки че обувките и са поне на 12см. ток.
Независимо дали се отива с рокля, или панталон, дължината се мери по височината на обувките. Иначе се получава ей тази гледка, на набръчкан панталон при крачолите.

# 807
  • Mediterraneo
Е, казаха ти вече. Лично за мен панталонът е потресаващ като кройка, дължина и как й стои. Бюстието можеше да повдига по някакъв начин бюста, на който някой завижда. Обувките са за работа на околовръстното, пък нека са лачени.
Момичето е симпатично, дори много. А колието е божествено!

# 808
  • HH
Вече помолих Бижу да редактира цитата.

Сесили, нали се знаем как изглеждаме. Позволявай си да коментираш идеални стегнати кореми, когато сама притежаваш такъв.

Тарталета, това недоразомение е нечие дете и на фона на тези, които се показват изглежда добре. Много ми е чудно какво ще ти хареса на теб. Щото тук всички масово не-харесват.

# 809
К@тя, аз корема си не го показвам, за да го гледат другите. Включително и тук.
Така че мога да си коментирам съвсем спокойно, както и всеки друг, независимо как изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт