Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 293 126
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 810
  • HH
Излагате се, осъзнавате ли? Говоря за анонимната. Аз трия, тя слага. Наистина е смешно.

# 811
  • Mediterraneo
Разбира се, че е нечие дете  Rolling Eyes Тя и онази с каляската е дъщеря на баща си.
А на мен какво и ми харесало не е важно- аз съм минала по моя път. Категорично изглеждах добре  bowuu Най- малкото изхождайки от това, че роклята ми е актуална и в момента. Ако бях абитуриентка сега, щях да сложа по- тежки бижута, отколкото носех тогава( златен пръстен, тънки златни халки, тънка златна верижка на врата и и на ръката). А, и обувките ми нямаше да са черни- щях да заложа на червено например.

# 812
  • София
Масово момичета се обличат с такъв тип тоалети, които не са шити, а харесани и купени в магазин, където са седели прекрасно на пластмасовия манекена а това и толкова гротесно стоят на момичета които не са с  подобни размери и коремите им не са стегнати.

# 813
  • София
Вече помолих Бижу да редактира цитата.

Сесили, нали се знаем как изглеждаме. Позволявай си да коментираш идеални стегнати кореми, когато сама притежаваш такъв.

Тарталета, това недоразомение е нечие дете и на фона на тези, които се показват изглежда добре. Много ми е чудно какво ще ти хареса на теб. Щото тук всички масово не-харесват.

Аз пък не знам кой как изглежда. Знам само 5-6 съфорумки с които съм френд във фейсбук. А, и Жаки, но нея кой ли не я знае. За другите нищо не знам..и не виждам и каква връзка има кой как изглежда с това дали има право да коментира негативно.  Naughty

# 814
  • HH
Таис, аз също знам как изглеждат някои съфорумки. И не бих си позволила да наричам някоя по-слаба от мен дебела, защото еди какво си. Най-малкото защото е смешно. Не визирам никого конкретно, това беше пример.
Но истината е, че темата бие и компроматната по отрова. А това са едни деца да му се не види. Дето са го чакали тоя ден с години. А тук моден гуро до моден гуро правят анализи. Казваш харесва ми, не ми харесва и това е. А не да си мерим речниците и прилагателните за грозно, които ни идват на акъла.

# 815
  • Mediterraneo
Масово момичета се обличат с такъв тип тоалети, които не са шити, а харесани и купени в магазин, където са седели прекрасно на пластмасовия манекена а това и толкова гротесно стоят на момичета които не са с  подобни размери и коремите им не са стегнати.

Бях си избрала и купила плат, имах модел и шивачка, която дори ми беше взела мерките вече. Видях моята рокля на един пластмасов манекен, на ликвидация на Галинел. Веднага разбрах, че е шита за мен  Heart Eyes Платът ми още отлежава в гардероба на баба.

# 816
Тарталета, не че се заяждам, но всеки може да каже, че е изглеждал перфектно и че роклята му ще е модерна още 100 години.

# 817
Аз така се радвам, че по времето на моя  абитуриентски бал нямаше фейсбук и телефони с камери, та и компроматите са кът. Не изглеждах особено добре, а и за първи път облякох рокля от детската градина. Ако бях със сегашния си акъл, щеше да е друго.

# 818
  • София
Не на всеки обаче му лепва, рядко се случва, повечето хора след като си купят дадена дреха я преправят, а когато става дума за рокли, гащеризони или бюстиета хептен не се получава.

# 819
Тарталета, не че се заяждам, но всеки може да каже, че е изглеждал перфектно и че роклята му ще е модерна още 100 години.
И мойте са такива вечни и неувяхващи -едната беше ползвана като маскараден костюм за Хелоуин Grinning
    Мога да потърся снимка - на дъщеря ми с роклята Grinning

# 820
  • Mediterraneo

Разбира се  Laughing Ама аз знам за мен си и моята си рокля. И не, не съм кифла и по принцип не се харесвам как изглеждам.

Жармен, не се хаби, сигурна съм, че е била удачен тоалет на дъщеря ти за Хелоуин Peace

# 821
Катя, нещо си се объркала.

Не съм видяла твърдение, че момичето е дебело...нито това, нито за някое друго. Но може и да не съм чела внимателно.
От този ансамбъл обаче, не може и да се прецени слабо ли е, дебело ли е. Щото панталоните са и големи.

# 822
Аз така се радвам, че по времето на моя  абитуриентски бал нямаше фейсбук и телефони с камери, та и компроматите са кът.
Ама снимки има... Laughing Ей сега, подсетена от темата, си разгледах черно-белите ooooh! снимки от бала. Ми кво пък, освен че съм със 100 кила по-слаба, съм си съвсем чудесна за 1987-ма година. reverance

# 823
Аз като абитуриентка откъм роклята и обувките го докарвах, но косата Crazy Stop, ах, косата  Laughing. Който е измислил  студеното къдрене, дано 1000 дявола го завлекат нанякъде Mr. Green. Добре, че все пак майка ми се беше сетила да ме накъдрят модерно  Stop малко преди бала, та да не съм хептен гръмнал бойлер в тръстиката  Twisted Evil.
И на бала, на единствената ми свястна снимка държа букета като метла Rolling Eyes. Ужас и безумие, детска му работа....

Не можах да видя червеното недоразумение  Mr. Green

# 824
Аз така се радвам, че по времето на моя  абитуриентски бал нямаше фейсбук и телефони с камери, та и компроматите са кът.
Ама снимки има... Laughing Ей сега, подсетена от темата, си разгледах черно-белите ooooh! снимки от бала. Ми кво пък, освен че съм със 100 кила по-слаба, съм си съвсем чудесна за 1987-ма година. reverance

И на мен ми става едно мило, когато гледам снимките, но съм сигурна, че непредубеденото око на страничен наблюдател, който не ни познава, ще намери кусури - както на мен, така и на съучениците ми.

Аз имах много хубав кок, беше ми направен от една фризьорка около Пиротска. Пустото му, като не помня точно как се казваше нито тя, нито салонът, не мога да отида пак при нея.

Общи условия

Активация на акаунт