Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 813
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 900
Да, това му е било целта.
Ама на мен хич не ми харесва. newsm78
Имаше по-напред една снимка на едни други супергерои, много по-готини бяха.  Sunglasses

# 901
Той е Джейдън Смит, ако иска може да се направи и на Чибурашка.  Laughing Представям си сестра му каква абитурентка ще е.  Whistling

# 902
# 903
Това е от миналата година, но не помня да съм споделяла.
в синьо  още веднъж
Красиво момиче, семпло, роклята е малко странна, но интересна.

# 904
  • Стара Загора
Това е от миналата година, но не помня да съм споделяла.
в синьо  още веднъж
Красиво момиче, семпло, роклята е малко странна, но интересна.

Много стилно!

# 905
Роклята е малко странна, но момичето е красиво. Предполагам, че шивачките ги предлагат тези бродерии. Горките момичета.

# 906
# 907
# 908
  • София
Преподаватели!

# 909
  • Sofia
може да е учителка само тази в дясно,другата в ляво е организаторката на конкурси Меги Савова,а двете до нея бяха избрани за Мисис Баба в миналите две години,но не мисля че са учителки....
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/misis-baba-2015.html

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 12:41 от Doli

# 910
  • DE
ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ „ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ „
Като са хубави децата няма какво друга да кажем освен браво. Малко дългите рокли не са много подходящи за случая, но иначе много ми харесаха.
Ах, какви госпожи  Heart Eyes

# 911
Никак не ми е ясно! Тази най в ляво присъства на почти всички снимки от събитията, публикувани на страницата на на Хайлайф във ФБ.
Тази в резедавия костюм е Капка Амзина, която също е някаква си мисис...

Наснимах си черно белите абитуриентски снимки, впрочем - две години подред бях абитуриентка, който знае какво е УПК, знае защо. И ако ми се появи настроение, ще ви ги покажа, за да ме плюете смело и дълго Joy Mr. Green , защото нищо интересно в темата докато не излязат истинските снимки от тазгодишните балове.

# 912
Check Please, не знам за бродериите, за мен мястото е малко странно. Но може да е и по модел на някой дизайнер...както писах преди няколко страници, имитациите обикновено са много далеч от оригинала.

# 913
Никак не ми е ясно! Тази най в ляво присъства на почти всички снимки от събитията, публикувани на страницата на на Хайлайф във ФБ.

И на мен въобще не ми е ясно кой какъв е на тези снимки. Определено доминира русокосата мацка в бЕлата рокля и въобще  не мога да разбера кой е абитуриент, кой не е.

# 914
Check Please, не знам за бродериите, за мен мястото е малко странно. Но може да е и по модел на някой дизайнер...както писах преди няколко страници, имитациите обикновено са много далеч от оригинала.
Абитуриентка е. Фотографката е съфорумка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт