Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 398
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 915
Нито бродериите на роклята ме притесняват, нито мястото е странно. Разкошно момиче с красив тоалет и чудесни снимки!

# 916
Бижу ,моите снимки ,ако бяха тук бих ги качила - да има на какво да се посмеем.
  Дъщеря ми ме успокои,че съм била добре там Grinning

# 917
  Аз обичам бродерии.
  На едно познато дете му правеха рокля по модел на Уестууд, май този

http://www.lunadress.co.uk/blog/wp-content/uploads/2013/09/Vivie … estwood-DRESS.jpg

Интересно ми е дали ще наподобява донякъде оригинала...

# 918
Вече и топ 10 има на най-зле облечените български абитуриентки.
http://www.zajenata.bg/%D1%82%D0%BE%D0%BF-10-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD … 1%82%D0%BA%D0%B8-!-news42816.html

# 919
Шушулче, аз за роклята говорех, не за момичето.
Иначе снимките знам на кого са. Simple Smile

# 920
  • Sofia
тези снимки са от 7-8год.едно и също въртят всяка година

# 921
  • София
Наснимах си черно белите абитуриентски снимки,
Аз имам само две снимки от бала, сега ги щракнах и се чудя дали да показвам.От 76-та са. newsm78 Ако на някой му е любопитно,да ми пише.

# 922
На мен също много ми харесва  момичето по-горе.
Много обичам синия цвят, а на това момиче определено му отива.

Всъщност се замислих, че лично на мен ми харесват най-различни неща, от семпли до напълно екстравагатни,  стига момичето, което ги е облякла да изглежда естествено в тях.

# 923

Всъщност се замислих, че лично на мен ми харесват най-различни неща, от семпли до напълно екстравагатни,  стига момичето, което ги е облякла да изглежда естествено в тях.

И на мен така.

# 924
Наснимах си черно белите абитуриентски снимки,
Аз имам само две снимки от бала, сега ги щракнах и се чудя дали да показвам.От 76-та са. newsm78 Ако на някой му е любопитно,да ми пише.
Нали знаеш, че неизменно стигаме и до този ексхибиционистичен момент, в който почваме да си показваме муцуните. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ако не в момента, след ден два покажи, кво пък толкова, вече никой няма да ни познае от преди толкова години Joy Joy hahaha

# 925
Архивни и зле замацани снимки Simple Smile http://gugy.snimka.bg/hobby/bal.866526.35402998
Смимахме се в домашна обстановка и нямаше професионални фотографи  Embarassed.

# 926
вече никой няма да ни познае от преди толкова години Joy Joy hahaha

Аз пък имам проблем в разпознаването на съучениците ми в сегашния им вид.  Mr. Green Иначе много добре ги помня как изглеждаха преди.

# 927
Е, така де, нали и аз това казвам! Crazy Който ме помни каквато съм била тогава, въобще няма да се сети, че тази същата сега съм аз Mr. Green Макар, че освен килата, повечето (най-вероятно от учтивост Twisted Evil ) казват, че не съм се променила. Аз на 19 изглеждах стара, ама сега на 45 пак изглеждам така като тогава Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 928
  • Euskal Herria
Бижу, и аз съм била абитуриентка през същата година, когато и ти. Тогава почти всички минахме през УПК-то. Балът ми беше със съучениците от УПК, нищо, че само последната година учехме заедно. Имам само две цветни снимки. Правихме уж една обща, но фотографът така и не даде снимка, само парите взе.  Mr. Green
Щерката завърши през 2009, почти женски клас бяха. Голямо разнообразие от модели и десени на рокли. За прически и аксесоари да не говорим. Синът изкласи през 2012, те бяха само момчета, не само в класа, а почти целия им техникум, пардон професионална гимназия по новому. При тях единственият екстравагантен беше младеж със сигнално розово сако. Отдалеч се забелязваше.
Тази година абитуриент ще е племенникът, още не знам как ще е облечен. Засега показа само един лъскав костюм, който на мен не ми допада, ама...

# 929
Аз на 19 изглеждах стара, ама сега на 45 пак изглеждам така като тогава Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не знам за теб, но имах една съученичка, която като бяхме тийнове направо изглеждаше стара. Миналата година я видях и направо щях да падна. Като мумифицирана, абсолютно същата като едно време.
Има още няколко жени, които не са се променили особено през годините, но мъжете всичките са неузнаваеми. Чак ме е срам, че съм си падала по някои от тях.

Общи условия

Активация на акаунт