Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 230
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Харесва ми, както и момичето с панталона от предишната страница.
Булката ми е страшничка.

# 1 051
  • Sofia
Пръчковидна е и има кофти усмивка.

Общо е хубава, но тънката горна устничка при усмивката се губи.
ама е млада  Mr. Green

# 1 052
Днес снимах украса в ресторант за абитуриентка. Гостите ще са 140 на брой. На въпроса ми девойката къде е завършила, (понеже миналата календарна година родителите ѝ заминаха за Англия), ми отговориха, че тя не е завършила...

# 1 053
  • София

Чета ви и онемявам, как си позволявате да коментирате млади, красиви и щастливи хора. Смятам, че темата е за облеклата и общото излъчване на абитуриентите, а не за това какъв човекът се е родил. Какво му е на момичето и изобщо ли да не се снима, щом "горната устничка" е тънка. Силикон ли да си сложи, какво? Защо не видя тънката й талия например? Изтрещявате бе, хора.

# 1 054
  • София

Чета ви и онемявам, как си позволявате да коментирате млади, красиви и щастливи хора. Смятам, че темата е за облеклата и общото излъчване на абитуриентите, а не за това какъв човекът се е родил. Какво му е на момичето и изобщо ли да не се снима, щом "горната устничка" е тънка. Силикон ли да си сложи, какво? Защо не видя тънката й талия например? Изтрещявате бе, хора.
Значи всички плюят, плюят, плюят, но аз щом напиша мнение,колкото и невинно да е, на сума ти страници веднъж, веднага ви бъркам в очите, в ушите и на всякакви други места.Плюйте си на воля , аз се оттеглям.Явно не на всеки е позволено да изказва мнение.Дано сте щастливи!

# 1 055
Момичето е с чудесна рокля, грим, прическа и аксесоари. Не мисля, че е акцентирала и подчертала  някое свое несъвършенство. Вече, ако темата има за фокус и  физическата красота, симетрия и пропорции на абитуриентите, е друг въпрос.

# 1 056
"Горна устничка" ала-бала, Тайна, страшна си.
Има особени очи. Красива, слаба, с чудесни зъби.

# 1 057
Красиво е момичето, бижутата са добре подбрани, чантата също ми харесва.
Роклята ми е леко странна в горната част, но не е лоша.
Фотографа е супер зле....тези снимки можеха да и ги направят и с обикновена сапунерка, някой от роднините.
Ето колко е важно, когато се плаща за фотограф, това да не е първият срещнат и набеден за такъв.
Може да те изкара да приличаш на нищо, както и да изглеждаш невероятна красавица. Въпрос на умения и "виждане".

Бижу, много грозно изказване....ако правилно съм разбрала това за лицето.

# 1 058
Толкова чаровно момиче ,как пък можахте ..... думи нямам .И роклята е чудесна .
Плевенчанката също .
В неделя съм баладжийка и аз на щерката на една съученичка ,много красиво и нежно момиче ,убедена съм  че ще е прекрасна .

# 1 059
Красива рокля, безупречно тяло.  Peace

# 1 060
Плевенчанката е много хубава, не ми допада много избора на дреха, но аз гащеризони много рядко харесвам.
Булката е голяма симпатяга, но можеше да се справи много по-добре с обувките.
Последното момиче също е чудесно, подходящи рокля и аксесоари в комплект с хубаво лице и фигура.

# 1 061
  • HH

Фотографа е супер зле....тези снимки можеха да и ги направят и с обикновена сапунерка, някой от роднините.

Този човек е фотограф повече от 20 години, на колко хора съсипа сватбите и празненствата. Обаче пък какво самочувствие има.

Бижу, снимките ги видях и ги публикувах. На мен ми е симпатично момичето. Има нестандартно лице, каквото между впрочем има и абсолвентката, която толкова хора харесаха.

# 1 062
  • Някъде там
Чета ви и онемявам, как си позволявате да коментирате млади, красиви и щастливи хора. Смятам, че темата е за облеклата и общото излъчване на абитуриентите, а не за това какъв човекът се е родил.
Напълно съм съгласна с това мнение. И аз мисля че никой не е избрал сам как да изглеждат устните,ушите очите и тн..освен ако не е направил някакви корекции и не това е целта на темата.Едно е да се обсъждат дрехи,цялостна визия и фон,съвсем друго е да се говори по този начин на това как изглеждали устните на момичето...Бъдете по толерантни..

# 1 063
Бижу, много грозно изказване....ако правилно съм разбрала това за лицето.
Не си го разбрала.
И хайде да не си правим забележки, щото не съм забелязала да си съвършена и премерена в изказванията си!

# 1 064
Ужас, какво може да направи човек затова че се е родил с някакви недостатъци? Да не се снима никога, да не си празнува бала, да няма сватба, да ходи с чувал на главата?!?  Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт