Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 185
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Само на мен ли днешните абитуриентки ми изглеждат като мои наборки (30)?!?!?!

# 1 111
 И на мен така ми изглеждат.

Освен това, гледам, че пак явно са на мода ужасни обувки.

# 1 112
Повечето изглеждат по-възрастни. Но това е от избора на рокля, прическа, грим.
И не на последно място....калпави фотографи.
До сега видях само няколко добри снимки, всичко останало беше кофти. И не говоря за тези снимани от роднините, а за уж професионални.

# 1 113
Да споделя нещо за обувките от моя опит, което донякъде обяснява защо абитуриентките ги избират толкова масово.

За бала на дъщеря ми след като бяхме избрали и купили бразилски обувки, според мен много подходящи и удобни с 8 см. ток (девойката в нашия случай въобще не беше носила нищо различно от равна обувка), изведнъж започна да мрънкя, че са ниски и няма да отиде с тях на бала.
Направо ме хвърли в тъча, никакви обяснения, убеждения, примери и мерене на подобни обувки  не помогнаха и всичко ми се изясни когато накрая изплю камъчето - не искала да е най-ниската на бала. Оказа се, че почти всички са поръчали подобни обувки и обсъждайки помежду си бяха хвърлили дъщеря ми в ужас, че ще е най-ниска Wink.
Купихме някаква умерена платформа накрая, не беше кошмар, но и не отиваше много-много на роклята според мен,  но избутахме.....

Та така, понякога в избора се намесват толкова странични фактори, те са все още неуверени и влияят от най-различни неща. И не  винаги убежденията или насоките на по-възрастните могат да помогнат, точно както не са помагали и когато ние сме били млади Wink.

В случая с тези обувки мисля, че определено  търсят височина на всяка цена.
И като ги видя да развалят фасона на някое момиче  вече съм по-малко критична.

# 1 114
  • DE
А защо пък толкова им се иска да са високи  newsm78 Моята дъщеря е миньонче 160 и си умира от кеф, че каквото и да обуе всички мъже ще са по-високи от нея  Grinning Имам съседско дете на 17 години което е 184см. и е страшно комплексирана, че няма да си намери мъж. Абсурд да сложи високи обувки  Tired

# 1 115
Нямам идея.
Моята е 165, въобще няма притеснения за височината си,  ходи само с равни обувки и до сега.
Ама ей го на, точно покрай бала изтрещя за някакви си 4 см. отгоре.

# 1 116
  Модерните кукли сега са с такива обувки, и с някакви изчекнати крачка. Като видя някое девойче застанало по такъв начин на абитуриентска снимка... Може би така им харесва, знам ли? И моята ако я питаш, това е върха на фешън стила.

http://monsterhigh.name/_ph/5/418884050.jpg

# 1 117
 Модерните кукли сега са с такива обувки, и с някакви изчекнати крачка. Като видя някое девойче застанало по такъв начин на абитуриентска снимка... Може би така им харесва, знам ли? И моята ако я питаш, това е върха на фешън стила.

Лолита.

# 1 118

Тази поза е ужасна за мен, не знам от къде се пръкна тоя мода така да си кълчат краката навътре  #2gunfire

# 1 119
  • София
Явно е много модерно:
Скрит текст:

# 1 120
# 1 121

Не следях темата, но поне половината снимки ги видях тук. Май ще трябва да си търсите авторското право  Mr. Green

# 1 122
Едни абсолвентки ми попаднаха -

Скрит текст:

# 1 123
Светлорозовата рокля не ми харесва ,другите са си ок.
И аз ходя на платформи, когато се наложи ,по-удобни са

# 1 124
Светлорозовата рокля  е  Sick Момичето в черно в средата ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт