Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 938
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 220
И още една етно рокля от София
Скрит текст:
Това е от Пловдив и raja_nikol позна http://news.plovdiv24.bg/560255.html

# 2 221
  • Добрич
Някъде дали няма снимка в цял ръст, за да видим роклята добре?

# 2 222
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

# 2 223

Харесва ми и тази. Може би плетеното етно беше най-зле, другите биват Simple Smile

# 2 224
# 2 225
Доколкото разбрах, плетеното етно беше роклята за изпращането. Каква е била роклята за бала?

Или етно тоалетът е балната премяна, а за изпращането девойката е била с плетената рокля в синьо-зелената гама, която също видяхме тук?

# 2 226
  • Добрич
и на мен от трите етно рокли, тази най ми допада. И платът е по-ефирен и цветът е свеж.

# 2 227
Хубави са етно роклите, но ако балът е под формата на фолклорен събор примерно. В ресторант сред хора облечени по съвсем друг начин ми се вижда странно. За самите момичета, които носят етно рокли, не за останалите.

# 2 228
raja_nikol - и моята си е харесала рокля Simple Smile 2 години има докато й потрябва Simple Smile Но рече и отсече - "Повече няма да разглеждам! Не искам да се двоумя! Ще търсим само добра шивачка."Simple Smile

Нищо особенно не е роклята, но на нея много й хареса:
Скрит текст:

На бяла кожа, аз лично харесвам тъмни цветове като бордо, маслено зелено, петролено ...

Ето една абитуриентка с подобна рокля:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=427198174132183&set= … ype=1&theater

# 2 229
  Защо тия етно рокли са все червено-бели ,недоумявам, така препращат директно към мартеница. Не ми харесва и тая. Момичето е много красиво.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 10:49 от Iris04

# 2 230
  • Sofia, BG
Браво на младежите тази година - много стилни и оригинални момчета видях!
Другото, което забелязах, че има мноого некадърни шивачки и сайтове, които продават много скапани версии на известни дизайнерски рокли. Направо съсипват визията на момичетата със смотаните си изпълнения. Най-популярната тази година тип рокля я видях масово по този начин:
така а също и подобни изцепки

# 2 231
# 2 232
  • ride my bike...
И на мен Simple Smile

# 2 233
  • Варна
Една бална "калинка"  Mr. Green

Аз май съм завършила същото учлище, като дъщерята на Жармен и на raja_nikol.

raja_nikol, на мен не ми допада съчетание на бяла кожа и прасковен цвят. Все пак зависи от нюанса, ако е по-наситен, мисля, че ще е по-добре.

# 2 234
Много ми харесват прическите тази година, не видях много ретро чалга коси.

Общи условия

Активация на акаунт