Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 016
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Уау, страхотна коса от В.Търново Crazy

# 2 266
  • Варна
А, ей такава червена коса харесвам.
Представих си я с жълта рокля и щеше да ми хареса.

# 2 267
Много хубави деца в Търново. И винаги съм се възхищавала на организацията им по баловете. При нас блъскане, цигания, не можеш да видиш нищо.
Интересно какво е имал предвид

Страхотни

# 2 268
  • София
Таис - Първия път ще го приемеш с чувство за хумор, ала след това едва ли... Когато за пръв път си направих шантав цвят коса, на мама и беше забавно, след четвъртия вече не мислеше така, зарадва се чак като реших, че ще съм с червена коса и за още по-голяма нейна радост от доста време съм с този цвят. Сега цветът ми е като на мацката от Търново

# 2 269

Интересно какво е имал предвид

Или е Дарт Вейдър, или някой от охраната.

# 2 270
 Тия са от някой ЛАРП клан, те непрекъснато си ходят така. Laughing

# 2 271
  • Някъде там
Таис - Първия път ще го приемеш с чувство за хумор, ала след това едва ли... Когато за пръв път си направих шантав цвят коса, на мама и беше забавно, след четвъртия вече не мислеше така, зарадва се чак като реших, че ще съм с червена коса и за още по-голяма нейна радост от доста време съм с този цвят. Сега цветът ми е като на мацката от Търново

прекрасница  Heart Eyes много ми хареса

# 2 272
Тези с цветните коси ми приличат на мацките от "Монстър Хай". Сладки са Simple Smile

# 2 273
  • София

Красива и женствена..изобщо в Търново има много хубави деца/млади хора  Heart Eyes

П.П. Аз съм много либерален човек и майка, експериментирала съм доста в различни отношения (е, без цвят на коса  Wink ) и ще приема (почти) всичко.

# 2 274
Етно ризата ми навява мисли за блага ракия.

Това си мислех, но ми беше неудобно да го кажа, да не кажете пак само негативи

Общото впечатление е като току-що свален сватбен сукман и е останала само ризата...

# 2 275
  • София
Вчера видях много хубава тъмно червена коса, обаче я бяха направили цялата в букли, което не отиваше на дребното лице на момичето.

# 2 276
  • Down south
Според мен тази година има огромен напредък от гледна точка на тоалетите или поне това, което виждам.

За жалост има и млади момичета, които вместо да изпишат вежди, вадят очи.
Това хубаво момиче са го направили на нищо   Sad

уеб страница

акцент на нещо, което изглежда не съвсем представително, не би трябвало да има

гримьорката трябва да бъде опечена на много бавен огън

Момичето вероято е много красиво, но на мен ми прилича на вариант на Барби, всъщност може би това е и целта  newsm78

# 2 277
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Според мен тази година има огромен напредък от гледна точка на тоалетите или поне това, което виждам.

За жалост има и млади момичета, които вместо да изпишат вежди, вадят очи.
Това хубаво момиче са го направили на нищо   Sad

уеб страница

акцент на нещо, което изглежда не съвсем представително, не би трябвало да има

гримьорката трябва да бъде опечена на много бавен огън

и фотографа  Blush

# 2 278
  • Down south
Не знам дали масово се ползват услугите на професионлни фотографи или всеки щрака, както дойде.
Изумяват ме някои от снимките за конкурсите "Най-красива абитуриентка"

това, иди-дойди

но това защо е включено, като снимка за конкурс  Cry

Може би не разглеждам правилен конкурс  newsm78

# 2 279
Мен няколко пъти ме питаха да снимам абитуриент, но не фотосесия, а в ресторанта с роднините. За фотосесия явно не много се сещат. Или не го отчитат за важно. А за мен е по-важно от снимки с пийнали роднини  Laughing Малкото, които се сещат за хубави фотосесии, си ходят при по-известните фотографи.

Общи условия

Активация на акаунт