Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 952
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 340
Синът на Нона Йотова смая майка си с костюм за бала.

http://www.blitz.bg/news/article/339171

Скрит текст:

Laughing Laughing Laughing

Ако е истина де.... Mr. Green

# 2 341
  • Down south

Силиконова презрамка - тотално демоде, някои дори го наричат кич. Има толкова много модели сутиени измислени за всякакви рокли.

Мерси. Аз не нося такъв тип дрехи, затова не ми е трябвало да се просвещавам, но ми е важно за госпожицата.  Laughing Да не я пусна демоде, да и проваля имджа.  Laughing Тя отскоро има нужда от такива атрибути.  Laughing
И аз да се включа в редиците на образоващите се. Моята девойка ще ги има тези терзания след няколко години, но все пак трябва да сме в час  Peace
В интерес на истината, аз въобще не забелязах презрамката на снимката, бях "пометена" от това как изглежда момичето и приликата и с куклата Барби  Crazy

# 2 342
  • Mediterraneo

Страхотни, никакви забележки!

# 2 343
Както и да се облече едно момче/момиче, както и да изглежда, каквито и финансови, естетични, козметични, фризьорски и гримьорски усилия да положи, винаги ще има кой да му обясни, че е грозно, кривокрако, злеоблечено, безвкусно, лошо гримирано, зле фризирано, с кофти обувки, с грозна чанта, с тъпи родители ...... и дано да не чете темата.
За детето си съм се зарекла, че една негова снимка няма да изтече в нета. Вярвам в енергията, която се носи около нас и не желая да е облъчено с комплексите на анонимни писачи.

# 2 344
Доколкото разбрах, плетеното етно беше роклята за изпращането. Каква е била роклята за бала?

Или етно тоалетът е балната премяна, а за изпращането девойката е била с плетената рокля в синьо-зелената гама, която също видяхме тук?

https://www.facebook.com/mariana.gelova/media_set?set=a.88476069 … 822681&type=3

# 2 345
  • София
Шани - Ето ти къси рокли

# 2 346
  • Down south
Каква е тази безумна мания за снимки на фона на коли  newsm78
Няма ли полянки, дръвчета и т.н.  ooooh!

# 2 347
Както и да се облече едно момче/момиче, както и да изглежда, каквито и финансови, естетични, козметични, фризьорски и гримьорски усилия да положи, винаги ще има кой да му обясни, че е грозно, кривокрако, злеоблечено, безвкусно, лошо гримирано, зле фризирано, с кофти обувки, с грозна чанта, с тъпи родители ...... и дано да не чете темата.
За детето си съм се зарекла, че една негова снимка няма да изтече в нета. Вярвам в енергията, която се носи около нас и не желая да е облъчено с комплексите на анонимни писачи.
  bouquet

И аз затова няма да кача повече снимка на "чаеното" момиче..
Прекрасна беше..семпла, стилна и не безумно "бална".. Heart Eyes
Но съм сигурна, че пак тук ще я "разкостят".

# 2 348
Тази година няма  много за "разкостване "   Laughing
Видях много хубави момичета с прекрасни рокли и нямам фаворитки .

# 2 349

Тази ми хареса много Heart Eyes !

# 2 350
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
И аз затова няма да кача повече снимка на "чаеното" момиче..
Прекрасна беше..семпла, стилна и не безумно "бална".. Heart Eyes
Но съм сигурна, че пак тук ще я "разкостят".

Колко си лоша ... А аз я чаках ... Много ми харесаха и трите момичета от показаната снимка и ми се искаше да ги видя и на самия бал ... сигурна съм, че са прекрасни и стилни ...

# 2 351
Наистина! Обожавам го този цвят, а с червена коса е много добра комбинация. Ако можех да се върна 13-14 години назад, това щеше да е роклята ми.

# 2 352
Любим цвят Simple Smile
На предишните страници видях едно позната абитуриентка и само един, но положителен коментар.  Laughing

# 2 353
Това е може би най-хубавата рокля

# 2 354
До момента, колкото красиви, толкова и неподходящо подбрани тоалети видях. Има няколко запомнящи се момичета, на които за красотата им, си казах "Уау". А на други, просто се чудя, как намирате тези снимки в нета, във фейсбук и прочие, или просто някои хора нямат никакви настройки на поверителност във ФБ /тук изключвам официално публикуваните в някои сайтове/. Аз не бих си позволила да кача снимка на познат или приятел, просто, защото съм анонимна и да видя, какво ще кажат другите хора. А на тези, които са им били децата или племенници абитуриенти, представям си, как хората искат да се похвалят с децата си-нормално е, обаче от друга страна, като си представиш разкостването на всеки детайл от снимката  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт