Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 785
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Пловдив
Стила и е доста далеч от готик стила Wink просто е била една готик пародия. Хубаво е да сме оригинални, но и за това се иска доста моден усет Wink
http://postimg.org/image/eqrejzay7/

П/с обикновено по готик визиите залитат момичета и момчета, които са неуверени във външния си вид и се мъчат да отвлекат вниманието на хората, примерно от непривлекателно лице или форми.

Не мога да се съглася с последното, познавам лично момичета, които се гримират и обличат така, а далеч не са неуверени, още по-малко непривлекателни.
Момичето със синята коса наистина е сбъркално много с това якенце или сакенце, без него обаче, изглежда доста по-добре. А грима й е оригинален, и изобщо в главата много ми харесва!

# 2 446
  • София
Момичето си има име и е дъщеря на Богдан Томов.

Уж нямало да има снимки, ама не е ли това момичето?

# 2 447
  • В Космоса
Във фейсбука на Богдан Томов има снимки на дъщеря му - момичето със синята рокля, но от изпращането не намирам. Не разбрах и аз тя ли е "чаеното" момиче...
За една бяла къса рокля с мотиви като от гоблен ли става дума?Беше пусната в началото на темата от изпращане...но не мога да я открия сега Confused

Да, да. За нея става дума. Аз я видях и много ми хареса, но я изтриха. Чудя се тя ли е на Богдан Томов дъщеря му. Не я запомних много в лице.

# 2 448
Понякога не сте добре, честно! ooooh! Има такива пародии, гротески, смехории и жалки създания, вие захапахте някакво момиченце, което е прекалило със синьото, но нито е разголена, нито е вулгарна, нито нищо подобно! Само е неориентирана и майка и на нищо естетско не я е научила.
Отгоре на всичкото, ако махне това "якенце" отгоре, роклята съвсем не е най-лошата, която сме виждали тук; ако някой я гримира читаво и подреди правилно тази синя коса, ще има даже интересна визия. Ама щото свършиха истинските вещици, дай да оглозгаме точно момичето със сините коси, щото така сме решили днес!

И да питам - от миналата година имаше едно момиче с къса рокля, с туту, пачка или както там се казва и кецове с панделки, вместо връзки. Пази ли някой снимката, че ми трябва?

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 12:03 от Бижy

# 2 449
  • BG
За една бяла къса рокля с мотиви като от гоблен ли става дума?Беше пусната в началото на темата от изпращане...но не мога да я открия сега Confused
Да, за тази снимка май става въпрос, бяха три момичета от АК.
Аз ще помоля за малко по-умерени критики, ако не е проблем, вярно е, че се търсеше мнение, но на никой не би му било приятно да прочете чак толкова негативи за детето си.
Както и да се набляга на това, че някой си бил имал име е бил на еди кой си дъщерята, за мен няма значение чия дъщеря/син е някой от абитуриентите.
missNoir , на мен също ми харесаха много момчетата, които показа.
Шани, на линковете от благоевградските абитуриенти има доста момичета с къси рокли, разгледай ги, ако не си го направила.

# 2 450
Понякога не сте добре, честно! ooooh! Има такива пародии, гротески, смехории и жалки създания, вие захапахте някакво момиченце, което е прекалило със синьото, но нито е разголена, нито е вулгарна, нито нищо подобно! Само е неориентирана и майка и на нищо естетско не я е научила.
Отгоре на всичкото, ако махне това "якенце" отгоре, роклята съвсем не е най-лошата, която сме виждали тук; ако някой я гримира читаво и подреди правилно тази синя коса,
ще има даже интересна визия. Ама щото свършиха истинските вещици, дай да оглозгаме точно момичето със сините коси, щото така сме решили днес!

То и ти добре я подреди, Бижу Joy

Не бива да се обижда природна даденост и интелект, иначе облеклото мисля, че можем да го разкостваме спокойно. В края на краищата погрешен избор на тоалет се случва на всеки и не е кой знае какъв грях.
 Пък и вкусовете ни са толкова различни - ето на мен страшно ми харесва онази резедава рокля, пък две-три я нарекоха престилка. Нормални неща са това.

# 2 451
Във фейсбука на Богдан Томов има снимки на дъщеря му - момичето със синята рокля, но от изпращането не намирам. Не разбрах и аз тя ли е "чаеното" момиче...

това ли е:

доколкото разбирам е изпращането на американския колеж.

# 2 452
Да е неориентиран един млад човек на 19 години, не е чудо, Iris04. Майката не бих я пожалила изобщо! Та, ако ще не да е сестра на съфорумка, щото нали лелята пишела тук, ми и моя сестра да е.
Какво друго казах за момичето, което е обидно, та чак пък да съм я разкостила? Щото аз мога да разкоствам, не че не мога!  Twisted Evil Да оправи грима и да направи прическа на синята коса, която си е избрала като цвят, а не нещо друго.
Както и да е... Rolling Eyes

ПП. А интелектът не е даденост, той е нещо, което се развива, стига да има кой да ти даде начален тласък и да ти е пример. Много редки са самородните съкровища.

# 2 453
Да това е.
И на мен ми харесва.
За наметката на дамата със сините коси-беше студено ,по мой спомен и валеше.Все пак!

# 2 454
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Велико Търново
кой каза, че му липсва чалгата тази година а?

момичето с черната къса рокличка е много свежо  Peace

аз харесвам "престилката"  Blush и синята коса харесвам  Blush само главата, останалото не е по мой вкус

# 2 455
  • София
Жалко, че не можах да видя роклята на момичето със синята коса.

# 2 456
Много ми харесва! Свежо, цветно, смело:

# 2 457
  • Sofia
харесва ми,но не е много добре съобразено с фигурата на момичето

# 2 458
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Жалко, че не можах да видя роклята на момичето със синята коса.

Скрит текст:
Стила и е доста далеч от готик стила Wink просто е била една готик пародия. Хубаво е да сме оригинални, но и за това се иска доста моден усет Wink
http://postimg.org/image/eqrejzay7/

...

Hug

# 2 459
  • Sofia
Велико Търново
кой каза, че му липсва чалгата тази година а?

този кич е от 2012год.
познах златистия кич-Ана Мария Чернева/модел,певица,актриса и т.н./,тогава тя беше абитуриентка...

Общи условия

Активация на акаунт