Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 754
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 3 765
За всички, които много харесаха роклята на момичето с колелото и им се носи подобна
http://www.aliexpress.com/item/2015-summer-style-floral-print-ma … /32377620935.html
Ах, разкошна е!
Имам проблем с поръчването на роклята Thinking

# 3 766
За всички, които много харесаха роклята на момичето с колелото и им се носи подобна
http://www.aliexpress.com/item/2015-summer-style-floral-print-ma … /32377620935.html
Ах, разкошна е!
Имам проблем с поръчването на роклята Thinking
Джули пиши в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=849214.225;topicrefid=20

# 3 767
# 3 768
Като видях снимките на раздаването на дипломите в Разград- така си го представях.Красиви и страхотно настроение
При нас беше ужасно, в някаква наета зала, пълен хаос, облечени в отвратителни лилаво златни тоги, учители в червено като прокурори.
викаха ги по класове на сцената и набързо им ги даваха, саже не можеше и снимка да се направи, родители се разхождат по сцена и навсякъде.
Извикат един клас, друг седи в страни и се опитва да се снима.
Много разочароващо беше като организация

# 3 769
Като видях снимките на раздаването на дипломите в Разград- така си го представях.Красиви и страхотно настроение
При нас беше ужасно, в някаква наета зала, пълен хаос, облечени в отвратителни лилаво златни тоги, учители в червено като прокурори.
викаха ги по класове на сцената и набързо им ги даваха, саже не можеше и снимка да се направи, родители се разхождат по сцена и навсякъде.
Извикат един клас, друг седи в страни и се опитва да се снима.
Много разочароващо беше като организация
Директора е прекрасен и не го хваля ,защото дъщеря ми е завършила там и е отличник на випуска .
   Учителите й също са такива .

# 3 770
От снимките си личи приятна и ведра атмосфера.
Това копиране на англосаксонското да се дават дипломи в тоги, незнам кой се опитва да го наложи тук .Много против налагането му съм

# 3 771
Това копиране на англосаксонското да се дават дипломи в тоги, незнам кой се опитва да го наложи тук .Много против налагането му съм

тези, които продават тогите ...

# 3 772

Чуждопоклоничеството не е отколешно в нашата страна .  Винаги сме се подценявали и оплювали своето си . Не е по темата - извинявам се.

# 3 773

Чуждопоклоничеството не е отколешно в нашата страна .  Винаги сме се подценявали и оплювали своето си . Не е по темата - извинявам се.
за бизнеса е важно парите да се въртят ,тогите да са задължителни, та да се продават , да са разли4ни , за да не могат да се заемат или предават на друг ... само с по една бална рокля да се размине 4овек ...

# 3 774
Аз честно казано не виждам лошо в тогите - при мен беше просто отиваш и си вземаш дипломата от канцеларията.

# 3 775
Щеше да е бизнес ако всеки зрелостник беше задължен да закупи тогата си. А те обикновено се раздават за церемонията и се връщат след нея. Да пробутат тоги на няколко учебни заведения не ми се струва кой знае каква далавера.

# 3 776
  • Пловдив
Малко абсолвенти
Скрит текст:

# 3 777
  • София-България, Израел - където си поискам
Малко абсолвенти
Скрит текст:

Благодаря! Харесват ми Wink

# 3 778
Привет Simple Smile
Дойде пролетта и абитуентските страсти бошуват около завършващите младежи Simple Smile Вече доста снимки виждам из сайтове на фотографи. Май е време да съживим темата или да се направи нова  Peace

# 3 779
И аз разглеждах снимки на един фотограф. Много хубави снимки, навън сред природата, усмихнати и готини млади хора  Heart Eyes Ще потърся албума, за да го споделя  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт