Оставяте ли децата си по детските кътове?

• 5 409
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
Josefin, за теб няма нужда, ясно, но ако питаш детето дали иска вместо на площадката да отиде в детски център (особено ако е играла в такъв скоро), какъв отговор ще получиш? А и детските са пълни, предимно когато забавленията на открито са доста ограничени.

# 46
  • София
Да, много пъти в детския кът на Икеа, както и 2 пъти в Хепи в Люлин. Проблеми не е имало.

Оставяла съм я и с други деца когато сме били поканени на РД в разни клубове. Тогава е имало аниматори, а ние възрастните сме били съвсем наблизо.

От доста време търся читав детски клуб в центъра, където мога да оставя дребната за час-два докато си свърша работата навън. Около нас се сещам само за Щура къщура, но когато им звъннах, доста грубичко ми казаха, че не ставало така.

# 47
Таис, не е в центъра, но във "Фъни" в Гео Милев е много подходящо за подобни цели (стига да няма РД, тогава не винаги приемат деца, зависи дали ще ползват и двете зали). Клубчето на същите собственици в "Спаго" в Мол Сердика също става. И двете са спокойни, няма навалица и децата са под контрол. Peace В "Спаго" не съм оставяла щерката, само е играла, докато пия кафе, но мисля, че няма проблем да се оставят децата и без родители в ресторанта.

# 48
Точно в Спаго докато вечеряхме, синът ми изхвърча три пъти, като само първият път едно от момичетата тичаше след него. Добре, че масата ни беше до вратата и веднага го хванах. Друго дете по същото време също изхвърча няколко пъти. Накрая бяха сложили един стол, но това едва ли би спрял някое дете. И все пак ресторантът е съвсем близо до ескалатора. Не ми се мисли, ако някое дете хукне навън, а не навътре към ресторанта.

# 49
Каката я оставям доста честно.Малката съм я оставяла един два пъти и никога не е имало проблем.
В хубавото време обаче предпочитам да са на вън сред природата вместо да са затворени в детски кът Simple Smile

# 50
Sunny29, аз съм била там само през деня и с малкото деца вътре се справиха без проблем. Явно като са повече и организацията им куца. Жалко.

# 51
Бяха само 3 деца, двете, които излизаха непрекъснато и едно, още бебе, което не можеше да изтича само навън.

# 52
Кофти, значи отпада определено като вариант.  Peace Или ние сме попаднали на други аниматорки, защото щъкащи деца нямаше. Дори на приятелката ми 2-годишното, което не желаеше да седи повече там, лично го доведоха до масата.

# 53
Ами то това е един от двата пъти, когато съм го оставила да играе в клуба на ресторант, в който се храня и определено не ми направи добро впечатление да го видя как тича към изхода безпрепятствено. Друг е въпросът, че ми се струва глупаво да плащам за детския кът когато съм в самото заведение. Ако го оставя и отида някъде, да платя, обаче той за 20 мин, в които беше там, излезе три пъти и накрая платих като за 30 мин стоене вътре. В друг ресторант бяхме на кръщене на детенце. Също си платихме престоя, обаче ми го довеждаха до масата или аз ги пресрещах по пътя, докато ми го водеха. И не го водеше аниматорката от клуба, а друг от персонала, за да не оставя останалите деца сами. Освен това той игра цял следобяд за толкова пари, колкото в Спаго ми взеха за 20 мин. 

# 54
  • София
Таис, не е в центъра, но във "Фъни" в Гео Милев е много подходящо за подобни цели (стига да няма РД, тогава не винаги приемат деца, зависи дали ще ползват и двете зали). Клубчето на същите собственици в "Спаго" в Мол Сердика също става. И двете са спокойни, няма навалица и децата са под контрол. Peace В "Спаго" не съм оставяла щерката, само е играла, докато пия кафе, но мисля, че няма проблем да се оставят децата и без родители в ресторанта.

wild poppy, благодаря за предложенията, но Гео Милев ми е далече, ние сме до Английската гимназия. От Спаго в Сердика не съм доволна, веднъж сме били там на РД и вместо спокойно да хапнем, трябваше да бдим над децата, за да не излязат. Втория път бяхме семейно, детето два пъти изскочи от ресторанта, никой не му обърна внимание. Трети опит не мисля да правя, изгубиха ме като клиент (а и кухнята не ми хареса).

Изобщо в центъра сякаш няма нормални детски клубове, човек да може за час да си остави детето.  Rolling Eyes

# 55
  • София - Рим и обратно
Оставяла съм я в The mall, в Мол София (там на-много й харесваше), докато аз се видя с някоя приятелка. В Спаго също сме я оставяли с нейни причтелчета, докато ние с техните родители вечеряме. Е, то все едно си бяха с нас, идваха на всеки 2 минути.
Напоследък отказва да стои повече от десетина минути, доскучава й и май дойде краят на детско-кътовите престои Simple Smile.

# 56
  • Пловдив
Josefin, за теб няма нужда, ясно, но ако питаш детето дали иска вместо на площадката да отиде в детски център (особено ако е играла в такъв скоро), какъв отговор ще получиш?

е, темата все пак е "оставяте ли децата си...", а не "децата ви искат ли "..  Laughing

Моята обяснява по следния начин "Ами добре - сега отиваме на площадка, ядем, спим, после на детския център, после при баба, после при някое куче, после еди къде си" и може би по някое време ще поиска да се прибере, но много рядко. Няма да каже - "искам на конкретно едно място" и да миряса...будна и енергична душичка е, изтощава се на макс

Общи условия

Активация на акаунт