„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 947
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Ако някои може да качи 71 епизод в DOX при мен не се получава три пъти го качвам вече и след това го отхвърля.

Момичета, благодаря ви много за усилията но епизод 71 довечера ще си го изтегля от датата. Съседката каза , че вече имаме нет, повредата е отстранена newsm44 newsm51 newsm51

# 466

Джансуто се оказа голяма щастливка. Имала е късмета да играе с едни от най-добрите турски артисти. С Кенан И - 3 пъти, с Халит Е - 2 пъти с Тунджел Куртис-2 пъти и с Халук Билгинер, който има зад гърба си внушителна биография, филми, награди, вкл. Златна палма миналата година, мюзикъли. Играл е във Фантома от операта в Лондон. А с наш Мехмет само един филм.  Shocked

Халук Билгинер е този отпред в дясно, а Тунжел Куртис е другия до него, това за тези които не ги познават Simple Smile

# 467
Момичета, както пише за болестта ни, вземам по-малко лекарство против симптомите. Прескачам между задачките да ви чета. Утешавам се, че не съм сама.

Наде, отново си уцелила десятката с размишленията си. Каквото и недоволство да е предизвиквал агата в мен около Зейнеп, никога не съм го подозирала в желание за близост с докторката, в съзнателен флирт. По-скоро в непрозорливост, но както сама казваш, това не съответства на характера му, по-скоро заради интригата е сценаристка слабост. След всяка тревога на Съла, която дори не осъзнаваше, той правеше някакъв невероятен жест на любов и преданост към нея. Напълно доказваше, че друга жена в сърцето му няма.
За сериите по-нататък, когато нещата се влошават между тях, ще разсъждаваме и пишем като му дойде времето.

Цвети, много интересна информация даваш винаги!

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 16:14 от Дданни

# 468

Наде , благодаря за споделените мисли -  love001

# 469
От Надето ще излезе страхотен писател Simple Smile. Аз не гледам сериите напред, карам си по БТВ-то, но винаги съм обичала да знам какво се случва във филм, книга и т.н. Хареса ми поведението на Джерен, мъжко момиче. Зинар ага, както казах, започна да очовечава и да вдява, че аджеба, тея традиции не водят до нищо добро. Дилявер и той лека по лека ще се оправи, само Есма - за нея няма надежда. Докторката не ми се и коментира - дори актрисата не ми харесва как се справя с ролята си.

# 470
Здравейте и от мен wavey
Гледам сериала, но не съм от "лудите" фенки no
За мен турските сериали се разделят на ЕЗЕЛ  newsm10 и всички останали  yes
Харесвам ММА , но Кенан като актьор и като мъж /без мустаци/ е много класи над него newsm26
Това е моето лично мнение и се извинявам, ако съм засегнала някой smihesorry

# 471
Гледам , гледам и си мисля , виждам ли добре или не.
На снимката бебетата ми изглеждат различни. Това в ръцете на Мехмет е едно, а това в ръцете на Джансу е друго. И вие ли ги виждате така или само аз, мен отдавна ми изглеждат различни
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 472
На снимката бебетата ми изглеждат различни. Това в ръцете на Мехмет е едно, а това в ръцете на Джансу е друго. И вие ли ги виждате така или само аз, мен отдавна ми изглеждат различни

Силистра, детективките тук със сигурност ще разгадаят загадката. Аз лично не знам, чакам специалистките да се произнесат.

Емс, здравей. Хубаво е да видим някой, който не е болен от Бораномания. Имунната система на всички реагира на дразнителите различно, така че е нормално да сме болни от различни болести. Добре дошла ппри нас, въпреки че си болна от друго.
(Надявам се, че си чела предните постове и разбираш шегата ми, че да не би те обидя нещо, без да искам.)

# 473
 Hug Hug Hug

Според мен бебето си е едно и също навсякъде smile3521. Просто то расте и се променя Peace. Ама си мисля друго - ние вече толкова се вторачваме във всичко, в най-малките детайли в обстановка, декор, облекла, тела на актьорите, поентваем сериите, че вече започваме да подлагаме на съмнение всичко Rolling Eyes.  

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 17:01 от DimiMeVi

# 474

Скрит текст:
Според мен бебоците на фотките всъщност са едно и също бебче. Просто на различните снимки е с различни муцунки, а и нали излезна снимка на МАА с порастналия Бедирханчо и там беше един, не двама Бедирханчовци.
Емс, добре дошла.
С мъжа ми така и не догледахме Езел, но пък съм чела за него само суперлативи, и сигурно е имало защо въпреки, че на нас не ни допадна, и го зарязахме.

# 475
Hug Hug Hug

Според мен бебето си е едно и също навсякъде smile3521. Просто то расте и се променя Peace. Ама си мисля друго - ние вече толкова се вторачваме във всичко, в най-малките детайли в обстановка, декор, облекла, тела на актьорите, поентваем сериите, че вече започмаве да подлагаме на съмнение всичко Rolling Eyes.  

Според мен за Мардин си имат едно бебе а за Истанбул си имат друго бебе  newsm78 newsm78 newsm78

# 476
Hug Hug Hug
Скрит текст:

Скрит текст:
Според мен бебето си е едно и също навсякъде smile3521. Просто то расте и се променя Peace. Ама си мисля друго - ние вече толкова се вторачваме във всичко, в най-малките детайли в обстановка, декор, облекла, тела на актьорите, поентваем сериите, че вече започмаве да подлагаме на съмнение всичко Rolling Eyes.  

Според мен за Мардин си имат едно бебе а за Истанбул си имат друго бебе  newsm78 newsm78 newsm78
Оххх голяма си скица, Joy просто бебока попорастна и се видоизмени.
Сезонче защо не пишеш а само ни четеш, newsm78 това не е свойствено за теб?! Rolling Eyes

# 477
Днес нещо не ми идват думи... Довечера и епизода няма да мога да гледам. В леглото по късно ще ви чета.
И за мен бебока е един.
Но като бяха в болницата, след раждането тогава показаха 2 различни бебенца. От различни родилки са ги взели Grinning

# 478
привет момичета,

Много вълнения ейййй, тъкмо си мисля, че няма вече накъде повече да ни е завладял Мехмед и вие айдеееееееее още повече  Joy Много се разведрявам от вашите коментари и закачки, супер сте си. Имам много работа и мога само да ви наблюдавам от време на време.
Виждам коментар и за Езел. Нз, но който не харесва Джансу там му препоръчвам да я гледа отново и то целия филм - и филма и ролята й си заслужават много. Там мжеду другото ми харесва още повече отколкото в Съла. По-опитна, по решителна като актьорски качества, а и целия екип там е страхотен. Наистина е късметлийка, но тя си го заслужава сигурно.
Нашето момче го виждам все повече омърлушен, в погледа някакво скрито такова неудовлетворение. Уж е оптимист, пък и снимките и постовете му са по-негативни отколкото ми се ще. По-раним излезе, отколкото си мислех. Не може да скрие явно разочарованието си. Явно понесе колкото позитиви, толкова и негативи от славата. Пък и тая фуста до него явно................ не е за него, ма може да го е страх да се огледа за нещо по-истинско. И тия снимки елементарни........ дето ги мята Crazy, кво се опитва да каже............комплексарка ми се вижда.

Гледам в момента Аданеца, когато мога разбира се. Там Мехмед, вече съм казвала е разкошен. И в Съла сега също. Аз го харесвам през целия филм. В сцените, в които не ви харесва като поведение и реакции, аз си имам свое разбиране за тях и го приемам като част от характера на образа му.
Та толкова засега. Споделям тук загрижеността ви за него и живота му и оценявам високо информацията, която споделяте с всички нас, защото аз нямам това време да се ровя, а пък много така ми е на сърце.  Hug  bouquet

# 479
Тази сутрин с глупавата си глава казах на моя мъж каква болест е обзела жените, не мен, разбира се. Пандемия, викам, разбираш ли, Бораномания. Два часа по-късно той ме гледа ухилена и вика "За Боран ага ли мислиш?" Пък аз викам "Не!" Мъжът вика "Не вярвам. Я напиши едно стихче за мен, че да повярвам, че заради мен си така ухилена." Откъде реши, че пиша стихчета, не знам. Той ми пише стихчета понякога.

Ама аз реших да му докажа, че за него мисля. И вижте какво сътворих:

Имам си ага във къщи,
който нещо ми се мръщи,
казва, че не бил Боран
и затуй е умълчан.

Аз била съм все щастлива,
щот агата съм открила,
но не този у дома,
а мардинския ага.

Някак трябва да докажа
на домашния ага,
че в сърцето на жена му
няма мардински ага.

Стиховете спирам тук,
че усещам странен смут.
щото въпреки това
бързам при Боран ага.

Преди да му го прочета, го питам иска ли да сменя края, ако не му хареса. Пък той вика "Ще видим!"
Чета аз, стигам края, а мъжът ми казва "Звучи искрено! Остави го така!!

Претенции за поетеса нямам, скалъпих рими, без да знам стъпки, правила. Който разбира от поезия, да знае, че това не са стихове, а опит да се подмажа на мъжа. Неуспешен, уви!

Общи условия

Активация на акаунт