„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 948
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Разград
Възможно е бебоците да са различни. Преди време бях чела че за бебета които участват в сериал трябвало да са близнаци за да не се преуморява детето. Но само в ЛИН ни показаха че бебетата бяха близнаци.

# 481
 Joy, тук май се все женени, и тия нашите мъже бая зор ще видят покрай Боран Ага. Дани, добре си го докарала, ма моя мъж и толкова нема ми даде - чак стихове да му пиша..мале, мале, той вечер като види, че си включа лаптопа и почва се сърди, ужас направо. Усеща се дзвера и не дава и дума за Агата. Направо ша са стреляме скоро Joy

# 482

един хабер за Джснсу от днес
http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/05/14/cansu-dere-buyuledi

Става въпрос за реклама снимана в Будапеща

Наде
,
Скрит текст:
Не е добре и е на бабино отглеждане Sick Sick, че бати е абитуриент и се занимавам с него

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 18:28 от Slawena

# 483
Joy, тук май се все женени, и тия нашите мъже бая зор ще видят покрай Боран Ага. Дани, добре си го докарала, ма моя мъж и толкова нема ми даде - чак стихове да му пиша..мале, мале, той вечер като види, че си включа лаптопа и почва се сърди, ужас направо. Усеща се дзвера и не дава и дума за Агата. Направо ша са стреляме скоро Joy

Ох, не знам, не знам. То Боран ага, то Мараз Али, то въздишки по Мехметчо с тридневна брада, то мъка по Мехметчо сега. Много грижи имаме, не знам!

# 484
Дани, чудно си му се обяснила в рими но май не на твоя мъж, а на чуждия. Joy
Твоя го раздава голям либерал. Laughing
Славенке,
Скрит текст:
как е дечко, по-добре ли е?

# 485
# 486
  • под най-голямото листо на тиквата
Привети   bouquet
да си кажа и аз за бебето, то е едно и също от раждането до края. Сигурна съм в това защото когато е легнало и го снимат от долу на горе се вижда нещо като петно на кожичката му на челото, точно над носа, ако се вгледаш се вижда. дори гледайки снощния епизод се замислих дали него гримират за да маскират петното. това петно се вижда още като го даваха в родилния дом.

# 487
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

и според мен бебока е един и същ .
 И сестрите Алакурт  Grinning . Рускините  са изпаднали в питанка  Mr. Green

Сестры Алакурт. Нельгюн, Шебнем, Нуртен. В каком порядке родились, не знаю.

# 488

един хабер за Джснсу от днес
http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/05/14/cansu-dere-buyuledi

Става въпрос за реклама снимана в Будапеща

Наде
,
Скрит текст:
Не е добре и е на бабино отглеждане Sick Sick, че бати е абитуриент и се занимавам с него
Ваня вече ни уведоми Simple Smile Джансу прави фотосесия за L`Oreal в Будапеща. А този до нея е известен  паржки стилист и коафьор  - Lauren Philippon, работи с модни агенции

# 489
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

и според мен бебока е един и същ .
 И сестрите Алакурт  Grinning . Рускините  са изпаднали в питанка  Mr. Green

Сестры Алакурт. Нельгюн, Шебнем, Нуртен. В каком порядке родились, не знаю.

МАА изглежда по женствен от тях Joy Joy Joy Joy

# 490
Момичета, утре ще взема да напиша едно обяснение в рими на моя мъж, ама няма да споменавам агата. Либерал, либерал, ама виж взел, че се ядосал. Той ми е добричък, знае, че не мога без него. Ама аз да не прекалявам!

Джансу снима реклами, а наш Мехмет може да уплаши човек! Става за реклама на машинки за бръснене. Една снимка преди машинката (брада, много брада) и една след машинката (тридневна красота). Всеки ще тича да си купи такава машинка, защото ще си мисли, че от нея се става красив.

# 491
Привет... wavey Hug

Надеее Hug...бравос thumbsup...и аз не съм гледала още 71,но все едно го видях...продължавай да ни разкразваш тази приказка ...всеки ден...лютве... Praynig Praynig Praynig

Данииии Hug...браво и на теб... Flowers Bouquet

За Езе newsm78...и аз го започнах...донякъде гледах ,после до края на верев...ТУК...в Съла...Съличка...опс...Джансу повече ми харесва... bowuu

Абе... тия Алакурт Rolling Eyes...да не би да са сбъркани нещо newsm78...що за ЖЕНИ? #Crazy #Crazy #Crazy/визирам сестрите на МАА Naughty/

# 492
Сестрите Алакурт да ги гледаш вечер против страх и уроки...много мъжествени и груби

# 493
А-а-а,  С Джансу-то май са взели един и същ вид боя за коса, виж ти върлата химия - все с някакъв детски жълт оттенък, но явно това е модата в Турция, или е била модата, когато са ги снимали.   

И то това с коафьорите и него го раздават висш пилотаж - но жените са актриси и явно за тях е важно.

# 494
Олей, да, вярно! Ужас, наистина - Свет, Цвети, благодаря, че напомнихте.   Браво на Джансуто и Мехмет, чест им прави

301 Canı unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız ... #soma

google 301 Можем ли да забравим, ние няма да забравим, няма да забравя ... #so

В един от профилите на МАА
Една година от трагедията в Сома. Тогава загинаха над 300 миньора, след срутване в мина. След трагедията имаше многолюдни протести и стачки в страната срещу правителството и Ердоган. А МАА го разпъват  на кръст, заради негови изказвания по повода. Джансу не отиде на фестивала в Кан, в съпричастие към трагедията.

Общи условия

Активация на акаунт