„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 928
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, довечера очаква ли ни хубав епизод в Датата?
Или пак тревоги и подозрения ще ни терзаят в солидарност със Съла?

Моя позната, туркиня, често си ходи в Турция и също запалена фенка на турските филмови звезди,
каза, че МАА в Турция няма толкова голяма любов от публиката, както Джансуто. Предвид особения му характер бил даже съзнателно игнориран при различни класации от журналисти или медии.
Аз обаче не вярвам да е така, големи холивудски имена имат своите големи странности и изцепки и пак са обект на любов и любопитство
Нищо не разбират явно в Турция!

# 496

Моя позната, туркиня, често си ходи в Турция и също запалена фенка на турските филмови звезди,
каза, че МАА в Турция няма толкова голяма любов от публиката, както Джансуто. Предвид особения му характер бил даже съзнателно игнориран при различни класации от журналисти или медии.
Аз обаче не вярвам да е така, големи холивудски имена имат своите големи странности и изцепки и пак са обект на любов и любопитство

Не,
Скрит текст:
даже напротив, ще станем свидетели на луд скандал мужду Съла и Боран, Cry и то до степен, че на милата Съла, ще и избушат бушоните, и освен, че, ще вика, ще хвърля, и плаче. Къса ми се сърцето за нея като я гледам как се разкъсва Rolling Eyes но Боран предприе това, което я вбеси заради нейната безопасност.
На всичкото отгоре за капак, ще се вихрят със Зейнеп в офиса й и директно, ще я отпрати, друг е въпроса, че Зенепчето #Cussing out няма да се оттегли.
Малеееееее, сестрите му. #Shocked doh

# 497
Свет,   bouquet

Наде, гледам сега 71 епизод на български (преди няколко дена го гледах на руски) и тъй като днес четох размислите ти върху него, гледам и съпреживявам описаното от теб. Гледах погледа на Боран към терасата, щурма му по стъпалата, капчиците пот по челото му, думите, които каза на Осман, ти ги беше написала с дебел шрифт. Сякаш гледах екранизация на любима книга. Продължавам нататък.

Славенче, сега до края сигурно ще се взирам в Бедирхан, за да видя едно или две бебета са. Детективките казват едно, тъй че сигурно са прави, ама вече имам загадка.

Сестрите на Мехмет сякаш се занимават с някакъв силов спорт.

# 498

Не,
Скрит текст:
даже напротив, ще станем свидетели на луд скандал мужду Съла и Боран, Cry и то до степен, че на милата Съла, ще и избушат бушоните, и освен, че, ще вика, ще хвърля, и плаче. Къса ми се сърцето за нея като я гледам как се разкъсва Rolling Eyes но Боран предприе това, което я вбеси заради нейната безопасност.
На всичкото отгоре за капак, ще се вихрят със Зейнеп в офиса й и директно, ще я отпрати, друг е въпроса, че Зенепчето #Cussing out няма да се оттегли.

Благодаря ти  Neidjal ! newsm47
Значи се въоражавам с търпение и спокойствие, че като гледам Съла да страда ми идва да се хвърля на врата на Боран и да го....първо да го нацелувам едно хубаво, после да го удуша....ама няма...ще го запазя за вас... smile3534 smile3534 smile3534

абе сестрите му много грозни, като мутирали маймунни са милите,  от къде се е пръкнал МАА толкова хубав, прилича повече на майка си- тя е хубава жена

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 20:59 от helen.nona

# 499
  • Разград
Сестрите на Мехмет сякаш се занимават с някакъв силов спорт.

За двете знам че са фитнес маниачки.  Шебнем може би ходи и на такива състезания защото наскоро я имаше с медал в залата. Профила и е пълен със снимки от фитнес залата.

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 21:25 от vania_e

# 500
Благодаря, Ваня!

То грозни жени няма, само такива дето не умеят да покажат красотата си. Явно сестрите му не обичат да си показват красотата. Няма прически, няма роклички, няма грим. Да си спортуват щом обичат, ама малко да се поиздокарат. Той и брат им е така - все изсулен с анцузи. Хайде, анцузите добре, преживяват се, ама брадата.

В интервюто с хърватската журналистка каза, че се чувства сякаш няма лице  заради огромната брада. (Поне това разбрах аз де.) Сега няма проект, брада има. Да му се чуди човек!

# 501

Не,
Скрит текст:

А аз си мислех че приказките за особенния му характер са измислица .

# 502
Мнооооооого сладки бяха на брега Heart Eyes

и като започнаха спомените им, Heart Eyes

и като започнах да ги редя, и моя мъж взе да се смее. Joy

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 21:41 от Neidjal

# 503
    Момичета, много ми харесва един клип , но е вграден в плейлиста и като се опитам да копирам адреса на връзката нищо не се получава. Има ли начин да се извади или не зная какво , много ми се иска да го постна тук , но не става  smile3518

# 504
  • под най-голямото листо на тиквата
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

и според мен бебока е един и същ .
 И сестрите Алакурт  Grinning . Рускините  са изпаднали в питанка  Mr. Green

Сестры Алакурт. Нельгюн, Шебнем, Нуртен. В каком порядке родились, не знаю.

Горките му сестри все едно са на тестостеронова терапия.  jump Абе странни птици са цялото семейство
тъй като в последните серии много се акцентира върху образованието на децата, а и тази нишка я има в целия филм се сетих да ви разкажа нещо за турската образователна система. Слагам в спойлер защото е извън темата
Скрит текст:
съгласно новия турския образователен закон ходенето на училище на децата е задължително. Ако дете не ходи на училище директора изпраща писмо на родителите и им дава 15 дневен срок за да започне детето да посещава училище. Ако това не се случи пак по инициатива на директора единия родител се осъжда на затвор. Обикновено това е работещия родител /най-често бащата/. През времето през което той търпи присъдата работи, но средствата не се предоставят на семейството, а се превеждат по сметка на съответното училище. Така принуждават на практика родителите да изпращат децата си на училище. Простичък и ефективен метод.

# 505
Ваняяяяяя, много ти благодаря  love001 за указанията, станааааааа, Party току що го изпробвах.
Силистра ти си на ход с 71 епизод в Докса, заповядай.

http://dox.bg/files/dw?a=9623d9ce01

# 506
  • Разград
   Момичета, много ми харесва един клип , но е вграден в плейлиста и като се опитам да копирам адреса на връзката нищо не се получава. Има ли начин да се извади или не зная какво , много ми се иска да го постна тук , но не става  smile3518

Скрит текст:

Първо натискаш Споделяне / 1 / . След това ти се отнаря новия прозорец / 2 / от който копираш линка и го вграждаш във форума.

http://www.youtube.com/watch?v=ajrHBd4KUII

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 22:09 от vania_e

# 507
Днес е някак тихо и лежерно в темата.

# 508
  • под най-голямото листо на тиквата
Ваня, благодаря за клипа с песента на Махсун Кармазъгюл newsm51

# 509

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 22:42 от Диди - virdid

Общи условия

Активация на акаунт