7 непознати дестинации в Северна България

• 10 169
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте,

Попаднах на тази статия: 7 Непознати Дестинации в северна България  - http://vypros.com/blog/?p=19

Да си призная честно за някои от тези красиви кътчета не бях чувала, решила съм да ги почваме по ред на номерата.

Някой ходил ли е в Крепостта „Кастра Мартис“ в  град Кула - изглежда интересно:

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 07:26 от Редактор*

# 1
Благодаря за линка,ами аз само 2 места знам от статията! Simple Smile

# 2
Значи да не се чувствам толкова невежа Simple Smile

А може ли да споделите кои 2 места сте посетили и впечатленията ви от тях

# 3
Ами Свищов защото бях студент там и съм го обикалял и на Тетевен. Simple Smile

Аз бих добавил и Еко пътека Чернелка,около Плевен! Simple Smile

# 4
Аз знам само водопада на Тетевен. Много е красив.  Peace

# 5
а това светиниколско училище не е ли бившия ресторант Свищов?

# 6
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ходихме в етнографския комплекс във Враца - не ми се вярва да е малко известен, той е на обща визита с историческия музей, с един билет са, а там е рогозенското съкровище.
понеже ходихме няколко пъти мога да кажа, че е интересно когато организират детския празник - има възможност да се преде, тъче Simple Smile да се опитат различни неща. по друго време няма нещо впечатляващо - каретите на Мито Орозов и грамофон, от който се чува хоро на Дико Илиев.

учила съм във Видин и често съм ходила на гости в Кула, по спомен, кулата от снимката е в самия център и е общо-взето всичко, което може да се види. може и да са разкопали нещо ново, но не ми се вярва, там минаваше централната им улица.

за другите не мога да кажа нищо

пропуснали са "Божия мост" край Враца  Hug интересно място е, но диво - върви се до края на пътя и след това Cry
и пещерата Леденика - там беше интересно Simple Smile
има еко пътека, тръгва се от бившия туристически дом, на половината път към хижа "пършевица". има баби яги и табла с приказки  Laughing
след нея пък търсихме водопада, но се оказа, че той изчезва през лятото Simple Smile

# 7
Точно вчера минах през гр. Чипровци, за да стигна до Чипровския водопад. Не се впечатлих от града, а водопада беше късмет, че го намерихме въпреки наличието на указателни табели. Малко са и на места, където пътят се разклонява, липсват. Преди нас група хора се върнаха и се отказаха. Все пак го намерихме и си заслужаваше, определено.

# 8
Мисля,че се касае за Северозападна България само.А не за цяла Северна България.

# 9
  • гр. София
Тетевен не е нито в Северна, нито в Северозападна България, ама хайде......... Rolling Eyes

# 10
По принцип е в централна Северна България.Ти къде мислиш ,че е.
Аз исках да кажа,че от Североизточна Българя липсват забележителности.

# 11
Тетевен е в Северен централен регион.

Писали сме едновременно.

# 12
  • гр. София
Тетевен е в Северен централен регион.

Писали сме едновременно.

Аз го възприемам между Западна и Централна България, но в никакъв случай Северна. Видях, че Ловешка област се води в Централна Северна България, но Тетевен реално е в долната/южна част на областта, в Стара планина.  Peace

# 13
  • София
Посещавала съм 5 от 7... Интересни и красиви места са  Thinking Mr. Green

# 14
Аз исках да кажа,че от Североизточна Българя липсват забележителности.
Нека да опитаме...В Североизточна българия влизат - Габрово, Горна Оряховица, Русе, Разград, Търговище, Силистра, шумен, Варна.....Не само не липсват забележителности, а има и доста под егидата на Юнеско.

Общи условия

Активация на акаунт