Знаете ли кого видях? - тема 27

• 160 356
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Даааа. Е близо бях.  Mr. Green

# 241
Преди няколко дни Ути Бъчваров готвеше пред Лувъра в Париж.  Laughing
Голям веселяк е!

# 242
Ники Дойнов май е женен за нея и живеят заедно в "Редута".

# 243
Марта Вачкова /отблизо е още по- нелицеприятна/, онзи Павел ли беше /"милионерът " от Биг Брадър/. На едно и също място, различни компании.

Ники Дойнов май е женен за нея и живеят заедно в "Редута".

Н. Дойнов често съм го засичала там  Wink Аз съм му фен, голям. За мен тандемът Н. Дойнов- Мия Сантова е най- добрият евър до момента  Heart Eyes

# 244
Така е ,Салич му е като леля

# 245
  • Sofia
Днес по обяд в магазина на Том Тейлър в Парадайз мереше дънки Виктория Петрова (водеща на бТв новините и настоящо гадже на министъра на спорта-Красен Кралев).

Много красива и възпитана. Малко едричка ми се стори  newsm78

# 246
  • Berlin
Тя и по ТВ изглежда да не е от дребните.  Grinning не знаех, че е с този. бях чела клюки, че се развела заради един водещ на новините.  newsm78

# 247
Тя и по ТВ изглежда да не е от дребните.  Grinning не знаех, че е с този. бях чела клюки, че се развела заради един водещ на новините.  newsm78
И така си беше ,но сега е с Кралев

# 248
  • София
За съжаление не винаги е толкова мила. Аз съм много разочарована от нея. Груба и арогантна, защото била известна, за нея можело да не се спазват някои правила.

# 249
Разни хора видях аз снощи, но най-много ме впечатли Дарин Ангелов. Този човек се е обезобразил! Пуснал си е дълга коса, сплетена на негърски плитки, доста е заякнал, но вероятно за целта взима химия, защото лицето му е придобило вид на типичен културист и направо ми приличаше на неандерталец!
Гергана Турийска е много красива, нежна и положителна!

# 250
  • Berlin
Този по-хубавкият брат ли беше?

# 251
Да, по-хубавият. Беше  Mr. Green

# 252
Тео Ангелов видях днес на Халите. Държеше микрофон и дебнеше хората. Аз доста го заобиколих отдалече да не ме сгащи.

# 253
Соломон Паси на ул.''Шипка''невзрачен.

# 254
Миро от Каризма в петък по обед на бул. България. Слезе от един баровски джип мерцедес и влезе в една нова кооперация. С голяма брада и очила едвам го познах

Общи условия

Активация на акаунт