Знаете ли кого видях? - тема 27

• 160 361
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Скоро покрай театъра Иван Вазов победителя от X фактор иииии пак му забравих името  Grinning Grinning познах го по черната брадичка+мустаци.Дребен е за мъж, но пък слаб и спортен вид има.
Вчера на Славейков Албена Вулева много неприятна  Sick новият и бюст седи като напомпани гръдни мускули,косата и изгоряла като метла.Самият и вид като на застаряла стара мома!

# 256
Кошлуков в кварталното Фантстико преди един час.

# 257
  • Русе
Скоро покрай театъра Иван Вазов победителя от X фактор иииии пак му забравих името  Grinning Grinning познах го по черната брадичка+мустаци.Дребен е за мъж, но пък слаб и спортен вид има.

Славин.  Peace

# 258
Поли Генова, даже и снимка си направих с нея! Голяма сладурка е!  Simple Smile Sunglasses

# 259
  • София
Софка (Софи Маринова) и Вежди Рашидов в ресторанта в Макси, на различни маси разбира се.

# 260
Мая Илиева с типичната екстравагантна прическа и Наталия Симеонова, която беше доста свежа в лице.
Лили Иванова и Валерия Велева също много добре изглеждащи.

# 261
Вчера Мария Гроздева, мъж и, дете и възрастна дама - до Хематологията - Дървеница......Доста слабичка, а мъж и - по-голям от представата ми по ТВ-то.......

# 262
  • София
Онзи ден пак видях Тишо на Венета и започвам да се чудя дали наистина е той  newsm78

# 263
  • Под гъбата
Снощи харизматичният Орлин Горанов, свеж и усмихнат! Криси Димитрова също в добро настроение. И Росица Кирилова и съпруг, Марги Хранова и Данчо Караджов на концерт в страната.

# 264
Скоро видях в центъра на Бургас онзи от първия Биг Брадър Пацо от Гълъбово .... на живо определено не изглежда толкова зле  Laughing

# 265
Славин от Х-фактор пя на площада в града преди седмица. Събитието беше по повод годишнина от лятна детска академия. Лошо впечатление ми направи - пийваше си биричка на сцената, а публиката беше предимно от деца на между 8 и 15 години. По едно време ги покани на сцената с думите "елате при мен, има бира за всички.

# 266
Бориса и Андрей на плажа в Лозенец. Тя е загубила форма, надебеляла ми изглеждаше. Иначе е красавица.

# 267
  • София
Миналата седмица на Централна гара видях Пламен Любенов, момчето в инвалидна количка, което спечели България търси талант. Много скромен и такъв един добродушен.

Преди два дни Биляна Гавазова в кв. Изток. Беше на улицата с други хора, чак когато минахме много бавно покрай тях, успях да я разпозная.

# 268
И аз наскоро видях Пламен Любенов обаче във Варна. Плащаше си сметката във Виваком. Със същото впечатление останах като every me - скромен и тих младеж. Очевидно е, че е притеснителен и това, че хората го разпознават доста го смущава.

# 269
  • в 1001-та нощ
Мая Илиева с типичната екстравагантна прическа ....

Каква е тази прическа?

Общи условия

Активация на акаунт