Знаете ли кого видях? - тема 27

• 160 371
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Мая Илиева с типичната екстравагантна прическа ....

Каква е тази прическа?
аз нея с хубава прическа не съм я виждала...сигурно пак е била с опъната коса и завъртяна високо на кок...а има салон за красота Thinking

# 271
# 272
# 273
Първата снимка е доста стара. Странни са ми тези клечки по главата, но май са й любими щом ги слага от 6-7 г. Simple Smile

# 274
  • София
Снежана Макавеева и Владо Карамазов в самолета от Лондон в стяда вечер. Тя пътуваше в бизнес класа, откровено грозна ми се видя, дажесе зачудих не съм ли се припознала.
Той беше в салона за простосмъртни, до аварийния изход. Не си свали слушалките, нито изключи таблета си при кацане, въпреки че стюардесата го помоли. Но не беше много настоятелна.
Пак в самолета, но от Рим преди месец Мел от ББ. Много хипарлива.

# 275
  • Пловдив
Гергана от Женени от пръв поглед в Сердика център.

# 276
  • София
Днес в City Center София се разминах на ескалаторите с Ивайла Бакалова. Чак не можах да повярвам колко много се е променила - джуки, тен, една такава изкуствена. Отдавна не я бях засичала, дори погледнах сега за снимки, за да съм сигурна, че не съм се припознала. Мисля, че беше тя.

# 277
  • Sofia
може и да си се припознала...тя тена си го има по природа,джуките са и странни от преди,силикон в бюста няма...а и скоро имаше някакви нейни снимки и си изглеждаше същата

# 278
Михаил Билалов след представление- видя ми се доста отслабнал в сравнение с миналото лято.

# 279
може и да си се припознала...тя тена си го има по природа,джуките са и странни от преди,силикон в бюста няма...а и скоро имаше някакви нейни снимки и си изглеждаше същата

А ДОли бъркаш
Силикон сложи преди година и полвина някъде , но също като на Маги Желязкова не сложи голям кубик а малко за да не седи смешно и Джуките напомпа пак тогава .
За тенА съм съгласна мургавка си е   bouquet

p.s. Dec.2014

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 23:53 от pinko

# 280
  • Sofia
пропуснала съм тази информация Rolling Eyes

# 281
Бюстът добре  се е получил. Peace

# 282
  • Пловдив
Цял ден прекарахме с Дойчин Боянов. Всъщност скачах с неговото оборудване. Много точен и интелигентен.

# 283
Преди малко на входа на Морската градина във Варна - Дони и Наско от Х-Фактор.

# 284
Снощи видях и чух Дейвид Ковърдейл Heart Eyes.Бях на негов концерт.Страхотен,страхотен!!!Много вълнуващи и спиращи дъха 2 часа....

Общи условия

Активация на акаунт