Страсти – градините в София, кампания 2015/2016

• 36 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
В Песпа се почвиха записани деца:)

# 361
И аз днес записах детето. Сагата с местонахождението на филиала приключи, записахме се в централата. Нямаше драми около документите, ТК само последната страница ни взеха. Служебните бележки са с дати от миналата седмица, то не виждам логика да са преди това, но както казах логика вече не търся  Mr. Green Казаха, че ще има родителска среща в началото на септември и, че има нова наредба, че детето трябва да започне да посещава градината до края на октомври. В противен случай губи мястото и се класира друго дете. В 129 Приказен свят сме, филиал Нишава, бл.6

# 362
И аз следя няколко градини, има по около 15 незаписали се деца, какво става не знам-;)

# 363
  • София
И ние се записахме днес  Peace Директорката ни каза, че до 30 ноември трябва да "тръгнем"  newsm78 Ще продължавам да следя темата, за да съм в час
И да си пожелаем повече грижа за децата ни, навсякъде и във всичко!  Peace

# 364
  • СОФИЯ
В нашето ОДЗ също никой още не е записан.предполагам директорката ще изчака и ще ги запише всички на веднъж,но все пак при нас са само 15 деца....Чета за вх.номера....на мен нищо не ми дадоха,в профила на детето също нищо не е отразено.

# 365
  • София
В нашето ОДЗ също никой още не е записан.предполагам директорката ще изчака и ще ги запише всички на веднъж,но все пак при нас са само 15 деца....Чета за вх.номера....на мен нищо не ми дадоха,в профила на детето също нищо не е отразено.
а къде гледате кои са се записали? в списъка на одз-то нищо не пише newsm78

# 366
  • СОФИЯ
а къде гледате кои са се записали? в списъка на одз-то нищо не пише newsm78
в сайта на исодз.срещу всяка градина има графа свободни места и текущо незаписани.

# 367
Нашата сага приключи, записах детето - след няколко години ще сме в училищните страсти  Laughing

# 368
  • София
За здравната карта и имунизационния картон има ли такова изискване?

Имаше и други чудещи се - изискване последно не открихме. Корицата, която се изисква сега, има вътре в себе си дата за преглед. Със сигурност някой беше ходил при личен лекар преди класирането - може би да сподели опит  newsm78 Аз лично отидох на самия осми, т.к. видях на заключена система, че сме вътре. Не са ме връщали (дата осми). Което не значи, че някъде някой няма да се запъне...

Някои директори записват "в системата" накуп  Peace

А някои градини обявяват родителска среща за новоприети скоро след класиранията - следете системата (или питайте)  Peace

# 369
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз си извадих ЗД на детето на 11-ти ..., но като се прибрах видях, че е с дата 01.04, когато ни е бил последния профилактичен преглед. Не са с заглеждали при приемането на док. просто отбелязаха, че го има и това е.

# 370
В системата на "новини" ли евентуално ще пуснат информация за родителските срещи или...?

# 371
  • София
В системата на "новини" ли евентуално ще пуснат информация за родителските срещи или...?

Не, в профилите на градините, но не са длъжни  Peace (нашата директорка ни е написала за РС юни на гърба на входящите номера)

# 372
Не - на страниците на отделните детски градини в системата - там, където пише например какви са допълнителните критерии.

# 373
Първите лястовички  smile3535 - Първи проекти с отворен код в държавата - да си пожелаем и кодът на ИСОДЗ да бъде публикуван Simple Smile

# 374
Здравейте,
да задам и моя въпрос Simple Smile В профила ми в системата забелязах, че съм избрала район на месторабота вместо Триадица, Средец. Промених го, това дали ще е проблем при записването на дъщеря ми след като излязат резултатите от 2-ро класиране или между класиранията промяна не мога да правя?

Общи условия

Активация на акаунт