СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 627
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Успех на всички деца утре, дано всички се представят отлично, да не се притесняват и да бъдат уверени,защото могат и знаят Wink))

# 676
  • Варна
Късмет и успех на децата утре!

# 677
  • Варна
Радвам се, че матурите дойдоха, че да минават.  Simple Smile
Успех утре на децата-дано са спокойни и да се справят отлично!  Hug

# 678
  • Пловдив
Успех и от мен утре на всички измъчени душици!
Заслужават най-високите оценки и вярвам, че ще ги получат.  newsm10

Моето дете тепърва отиде да ляга и каза, че ще чете книга  Whistling, не му се спяло. Витае леко напрежение, но да минава по-бързо тази седмица, че вярно и ние луднахме.

# 679
  • Ланкър, планините Овнерог
Вярно, че се измъчиха. Малко като преди раждане - всеки по сто пъти/ден пита как си, какво става.... Да минат, че да им олекне, че и на нас. Знам, че няма да се свърши света, ако не я приемат на първо желание, ама ми се иска, пък. Дете ми е. Пък и куче искат....

# 680
 Успех на всички седмокласници утре на изпита по български език и литература.

# 681
  • София
... и море...

# 682
  • София
 А мойто цял ден е скитало Rolling Eyes Вчера се гласеше да си лягал в 20ч, а той се е прибрал в 19  и нищо не си приготвил за утре Close Като се прибрах от работа(в 20,30ч)  тепърва започна да търси еднакви химикали и да си приготвя нещата. Нахоках и него и баща му и вместо да създам атмосфера я натегнах здраво Embarassed Уж преговорихме на бързо най-важните неща за изпита и си легна.

Стискам палци на всичките ни седмокласничета утре, да имат късмет, да са спокойни и да дадат най-доброто от себе си Praynig
Русалке и за твоята зрелостничка също Simple Smile fingerscrossed

# 683
  • out of space
Успех! Имам чувството, че наборът им е на доста добро ниво.

# 684
  • София
за другите не знам, ама форумският набор със сигурност.

# 685
  • София
Лиани, мерси Simple Smile

Ще се справят децата, на реалния изпит просто се събират, мобилизират се и дават максимума от себе си. Особено пък тези от форумския набор, те винаги са на ниво Simple Smile

# 686
  Успех на децата! Дано им се види лесно и да дадат най - доброто от себе си!

# 687
  • Sofia
Моята не е спала добре, към 5:20 ставах и видях, че стаята и свети.
Дано после се е унесла, че да има сили да издържи днес.

Викат ги в 8:30. Ще я оставя да поспи до последно.

# 688
Успех на всички деца, те могат, знаят и ще покажат максимума от знанията си.

# 689
Добро утро отлични майки и още по-отлични деца. Нека късметът е с вас днес. Каквото и да ви мине през главата, не забравяйте, че Форумските деца винаги успяват!!!
Матурите на седмокласниците започват не по-късно от 10,15, така че между 12,30 и 13,00 часа ги очаквайте с грейнали лица да излизат  и да чуете развълнуваните им гласчета по телефона..." много беше лесно мамо, справих се отлично"

Общи условия

Активация на акаунт