СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 593
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
В нашето училище са трима учители по БЕЛ на 7 клас. Цяла година вървяха с различно темпо, правиха различни неща, като чета и класната втория срок е била различна. Обаче съм сигурна, че подготовката на децата във всичките класове е добра.

Медицинското се прави само от личния лекар. Слага печати навсякъде.
Скрит текст:
с такова си смених и книжката, без проблем

Стейси Грей, на твоята дъщеря за какво й е медицинско? ще пишете ли професионални паралелки?
Да не бъркаш със здравно-профилактичната карта? Тогава ги мерят. 

# 76
  • Варна
Стейси Грей, на твоята дъщеря за какво й е медицинско? ще пишете ли професионални паралелки?
Да не бъркаш със здравно-профилактичната карта? Тогава ги мерят. 
Дунди, точно за кандидатстване в професионалните гимназии имам предвид. ЛЛ каза така.
Аз нали затова по-рано питах в темата какво точно трябва да е медицинското за проф. гимназия.

# 77
  • Ланкър, планините Овнерог
И ние ще вадим медицинско заради рисуването. Но ще ми е по-лесно и бързо в б-ца да го изкараме - можело и да не е от ЛЛ. В едното у-ще, където ще кандидатства освен цветоусещането, искат да е споменато и за алергии. Констанца в понеделник ще трябва да иде за час на класа - щели да им раздават някакви документи за подпис (и ние трябва да разпишем)+списък с нещата, които трябва да носят на матурите.
Вижте какво открих - http://orientirane.mon.bg/development/

# 78
  • Варна
Ние също ще пишем  професионални паралелки и ще трябва да ходим до ЛЛ за медицинско.
Вчера е било класното по БЕЛ. Както предположи детето първи модул на матурата.  Учудвам се, че  не им е дала и  преразказ, досега винаги за класно им  е давала преразказ и в следващ час тест.

# 79
  • Варна
 Peace

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 08:33 от Деска

# 80
  • Варна
Медицинското ви трябва за записването. Изчакайте да излязат оценки, та 1во класиране и тогава се  разхождайте да ги правите.  Wink
По мои спомени още при подаване на заявление за първо класиране трябва да се представи медицинско, ако е посочена професионална гимназия.
Профилактична карта не се иска навсякъде при записването. В училището на дъщеря ми срокът бе до края на септември или октомври.

# 81
  • Варна
Медицинското ви трябва за записването. Изчакайте да излязат оценки, та 1во класиране и тогава се  разхождайте да ги правите.  Wink
По мои спомени още при подаване на заявление за първо класиране трябва да се представи медицинско, ако е посочена професионална гимназия.

Имам ясен спомен,че посочихме едно професионално у-ще и медицинско не съм вадила.  Peace

# 82
  • София
Медицинското ви трябва за записването. Изчакайте да излязат оценки, та 1во класиране и тогава се  разхождайте да ги правите.  Wink

Точно така е. Една паралелка само да е дори, пак ще върнат подаващия. Случи се миналата година с момичето пред нас.

# 83
Хм, банковата е прогесионална  нали
И да вадя медицинско? От сега?

# 84
  • Варна

Точно така е. Една паралелка само да е дори, пак ще върнат подаващия. Случи се миналата година с момичето пред нас.

ОК,редактирам се ,да не вземе да се подведе някой.  Simple Smile

# 85
  • София
Оставя се при подаването на заявление за участие в 1 класиране само копие от това медицинско. Оригинала се дава  вече при записване в училището (ако то е професионална гимназия)

# 86
Дъщеря ми трети ден е болна и лежи вкъщи с ангина и на антибиотици. Дано другата седмица е здрава за матурите! От Шумен като си дойде, видях, че не се чувства добре, там ги бяха размотавали с настаняването, накрая ги пратили в някаква база на зелено училище да спят, вместо в хотел Шумен.
Иначе съучениците й ще направят 14 пробни в училище, по 7 от всеки предмет, моята направи само по 4, другите ги пропусна с тези отсъствия.

Не трябва да пиша през телефона, този постинг го публикувах в друга тема първоначално, без да видя.  ooooh!

# 87
  • Пловдив
Жасмин, ще се оправи момичето да сряда. А пък за пробните - тя твоята си се справя чудесно и без пробни, особено по МАТ. Правила ли е вече матурите от предишните години? За да им види реалното ниво и да се успокоиш най-вече ти.
В крайна сметка целта ви е постиганата.  Peace

# 88
А, тя е спокойна, каза, че са много лесни. Както винаги, аз съм притеснената, на нея й е безразлично.

На вас раздадоха ли ви служебните бележки за НВО? Тя не си е получила нейната, нали не е на училище.

# 89
При нас в петък щели да ги дават...уж...

Общи условия

Активация на акаунт