СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 67 986
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
...
Аз се чудя друго - уреден ли е по някакъв законов начин проблемът с евентуално отсъствие на дете от НВО за 7 клас? Всичко се случва...

Ами да, просто няма право да кандидатства в профилираните паралелки след 7 клас.
За съжаление поправителна сесия в 7 клас няма.

# 766
Стискам палци на малки и големи днес - да се справят децата ни!

# 767
Някой знае ли кога ще стане ясно нещо за преразказа ? За 7 клас

# 768
Аз не знам - чакам по-запознатите мами да пишат при първа възможност.

# 769
  • София
Предполагам,че след изпита,ще качат теста в сайта на МОН.

# 770
В училище имат втори резервен екземпляр бележка. Бяхме 4 майки, минах през църква, запалих 2 големи свещи /х1 за първи и втори модул поотделно/. В 11,30 излизам да се подредя пред вратата.

# 771
  • София
Ще гледам да успея да разбера преразказа Wink

# 772
  • Варна
Мадлена странни въпроси задаваш - кой е 3 вариант, сега нещо за преразказа... Ами те не са им го дали на децата  още, как да го знае някой от нас?

ra2, защо в 13.30, аз си мисля,че ще свършат кум 12.30. newsm78

# 773
...
Аз се чудя друго - уреден ли е по някакъв законов начин проблемът с евентуално отсъствие на дете от НВО за 7 клас? Всичко се случва...

Ами да, просто няма право да кандидатства в профилираните паралелки след 7 клас.
За съжаление поправителна сесия в 7 клас няма.

Всъщност, оказва се, че има промяна в регламента - вече ще може да се кандидатства и само с първи модул, но оценката ще е много ниска и може би няма да е достатъчна, за да се класират.

# 774
  • Пловдив
Предполагам,че след изпита,ще качат теста в сайта на МОН.

Да, след обяд по някое време. Дотогава децата ще са излезли и ще знаем каква е била тезата и какво са преразказвали.

Няма промяна в регламента, chochko, откакто НВО и кандидатстването е в този формат, се получават 2 оценки, като тройка се пише за един и същи брой точки и за НВО и за общата оценка.
А в Пловдив например и с 3,000 на матурите пак се намира място в някое училище.

# 775
Мадлена странни въпроси задаваш - кой е 3 вариант, сега нещо за преразказа... Ами те не са им го дали на децата  още, как да го знае някой от нас?

Може и да са странни за теб ,но не забравяй че живеем в БГ.

# 776
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
В момента в Шумен над града се изсипва пороен дъжд с гръмотевици и лека градушка, невероятно напрегнато е . Дано не се отрази този шум на концентрацията, наоколо е притъмняло, светкавици пронизват небето, гърми и трещи

# 777

ra2, защо в 13.30, аз си мисля,че ще свършат кум 12.30. newsm78
Пиша от лаптопа със ситните цифри и съм изяла едната единица. Поправих се

# 778
  • София
Никаква промяна няма, Чочко. Винаги (откакто изпитът е два модула)  е можело да се кандидатства и  само с 1 модул, като оценката обаче се смята  като резултат от максимални 100, а не 65. Peace Тоест и напълно верен 1 модул  докарва  максимална оценка към 4,75 при отсъстващ 2 модул. Докато ако и на първи  те няма, просто си аут от класирането.

# 779
  • Пловдив

Може и да са странни за теб ,но не забравяй че живеем в БГ.

Ако знам какво има във вариант 3 и какво ще преразказват децата, тук ще е последното място, на което ще го обявя.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт