Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 730
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
Хах, Лепи  newsm03 Дори успя да ме изненадаш - съвсем различно ги го представях Simple Smile Отивам да гледам видеото  newsm76 newsm76

# 256
  • в 1001-та нощ
Лепи  Hug изгледах видеото - звукът е много по-добре  Peace А във видеото се разкрива цялата красота на грима  Peace По снимките нещо ми липсваше на горните клепачи, но видеото показва, че нищо не липсва, само апаратът е изял част от красотата  Peace

Благодаря, че полагаш толкова труд - да споделяш опита си  Peace

Прави ми  впечатление, че след базата за сенки - ползваш и пудра - преди сенките  Peace Винаги ли го правиш? По-гладки преливки ли стават?  Rolling Eyes

# 257
  • София
Определено преливките стават по-плавни и гладки, защото самите сенки не ми залепват за базата и не се налага по-дълго да ги преливам, но не винаги си играя да слагам прахообразен продукт над базата.
Забелязала съм, че това "залепване" ми се получва само с базата на никс.

Доста често апаратът ми малко или много измива цветовете, може би е заради осветлението Sad  или защото все забравям да намаля белия баланс  Rolling Eyes

Аленка не знам дали си правила подобен грим, но ако не си много бих се радвала да пробваш нещо подобно Simple Smile
като под клепача преливката да е плавна, а не в един цвят Simple Smile

edit: линк към снимката http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/na-bala-s-g … a-kafevi-ochi.jpg

Мисля другия уикенд да направя зеленикав грим

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 01:10 от lepi

# 258
  • в 1001-та нощ
Аз в последно време ползвам само базата на Too Faced, но, като свърши - ще се върна да доизразходя Пейнт пота на МАС Simple Smile На NYX нещо не я одобрих  Blush

С радост бих пробвала твоето предложение, но снимката не се показва и в браузер  Rolling Eyes Можеш ли да я свалиш и качиш някъде или да ми я пуснеш във фейса?

# 259
lepi, това е най-доброто ти клипче досега. Браво! Звукът от камерата не се чува, твоя глас е по ясен и силен. Добре обясняваш и показваш всяка стъпка. С нетърпение чакам следващото гримче.

# 260
  • София, Лагера
Здравейте дами, моля споделете къде в София мога да намеря парфюми на Serge Lutens и Aanick Goutal? Питам за физически магазин, не за онлайн пазаруване. Нещо нямам доверие на онлайн магазините, пък и там няма как да подуша самите парфюми Simple Smile

# 261
Ноеми, има в Съркъл в Мол Сердика и двете марки. Цените са сериозни. Има ги и в Салон Олфактив на Патриарха при най-готиния продавач в България. Там цените са същите, защото магазините са на една собственичка. Имат винаги най-новите вк. и супер лимитираните парфюми, като например коледния от 880 лв. за 50 мл. и всичко може да се пробва. Видях, че си купила два Гутала честити. Те пасват на много малко хора и като цяло са доста странни парфюми. Лутенс също не са за всеки, те са дори още по-трудни.

# 262
Страхотно видео Лепи! Много ми хареса и видеото и грима.  Peace

# 263
  • в 1001-та нощ
От мен днес - зеления молив Simple Smile Червилата са обичайните заподозрени  Blush

# 264
  • София, Лагера
Ноеми, има в Съркъл в Мол Сердика и двете марки. Цените са сериозни. Има ги и в Салон Олфактив на Патриарха при най-готиния продавач в България. Там цените са същите, защото магазините са на една собственичка. Имат винаги най-новите вк. и супер лимитираните парфюми, като например коледния от 880 лв. за 50 мл. и всичко може да се пробва. Видях, че си купила два Гутала честити. Те пасват на много малко хора и като цяло са доста странни парфюми. Лутенс също не са за всеки, те са дори още по-трудни.
Благодаря ти, ДенсиHug Heart Eyes Много са впечатляващи като аромати наистина! Гуталите си ги купих от Париж онзи ден, специално ми ги препоръчаха и наистина са прекрасни! Харесах си и един Лутенс (само един, наистина са много специфични), но нещо ми се досвидя да го купя, а сега страшно ме е яд! Иначе цените и в Париж си бяха бая дебели, но ти определено ме втрещи с тези 880 лв  Crazy Mr. Green Ще преслушам непременно Съркъла, тъкмо ми е под ръка, а ако ме втрещят с цените, винаги мога да направя някой "компромис" с Акуа ди Парма  Mr. Green Mr. Green!

# 265
О не, не този е специална лимитка и затова е толкова ужасяващо скъп. Иначе парфюмите на Лутенс стандартно са около 160 лв. за ЕДП и по-малко около 20 лв. за ЕДТ вариантите.

# 266
Алена, страхотно изглеждаш !
Комбинацията е много удачна и прекрасно изпълнена! Heart Eyes

# 267
  • гр. София
Аленка, и на мен ми харесва комбинацията, но пак не бих издърпвала молива до краденчето, а бих изсветлива отдолу.  Heart Eyes

# 268
  • Street of Dreams
Обещавам да намеря време за свестни снимки следващия път. Проблемът при мен е, че колкото и време да имам, все така се замотвам с грима, че не ми остава време да пусна камерата и да направя хубави снимки - аз вечно закъснявам за някъде. Embarassed
Скрит текст:
(даже в момента моите хора вече са събрани в бара, а аз съм на дивана с лаптопа и се черпя идеи за вечерен грим Mr. Green)

Лепи, твоето виждане за този грим също много ми харесва и ти отива, но е пак различно от моето.  Mr. Green
Скрит текст:
Това е моята комбинация от цветове, без черно.

Алена този път не ми хареса съвсем. Аз бих променила две неща - първо долната линия да не е толкова плътна и закръглена - във външните ъгли да е по-дебела, навътре да изтънява и леко бих бленднала. Също така бих издължила линията леко навън. Второто - да се реша между лъскаво и матово - иначе горният и долният клепач изглеждат от различни гримове.  Hug ПС: Радвам се за спиралата, от мен нещо лошо не можеш да очакваш Sunglasses Embarassed Flutter

# 269
  • в 1001-та нощ
Момичета  Hug благодаря за коментарите  bowuu  bouquet

Ще пробвам и варианта - линията на молива да не е по цялата дължина на клепача  Peace Имам още малко време за експерименти Simple Smile

OnDiNe_  Hug очаквах да е добра, но не и чак толкова, направо е феноменална, особено за моите супер капризни мигли  newsm76 (И ... разбира се  Hug от теб очаквам само най-доброто  Hug )

Утре мисля да правя подобен грим, но отдолу по моя си начин  Blush Имам важно мероприятие  Blush Умувам дали да не ползвам и едно любимо матово светло-синьо, но вероятно ще заложа на по-естествени и не натрапчиви цветове, без очна линия и прочие Simple Smile  Blush

Общи условия

Активация на акаунт