Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 724
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
Благодаря момичета, мисля утре да съм ментова и да затъмня с тъмно зелено, а не с кафяво или сиво Simple Smile Но ако намеря другата сянка на Севънтийн - със сигурност ще й дам втори шанс Simple Smile Точно тя ме разочарова първия път, но вярвам, че е било от базата  Peace

За тъгата в очите - мисля, че просто на втората снимка гледам надолу и не съм усмихната, както и където са само очи Simple Smile А може и цветовете да са по-минорни  Blush Иначе с тъмното са повдигнати Simple Smile Гледам да съм усмихната на снимките, но не винаги ми се получава, особено, ако се умисля нещо Simple Smile

Мисля, докато не съм на работа - да направя и един жълт грим с диорската сянка от миналата година - и още няколко светло-жълти имам  Blush Heart Eyes

OnDiNe_  Rolling Eyes нямаше да предположа, че не харесваш лилаво Simple Smile

# 286
  • в 1001-та нощ
Днес трябваше да бъде ментов ден, но не би Simple Smile Снощи се сдобих с един нов цвят и пробвах него Simple Smile Ярък е и ми се прииска да се опандя с черно Simple Smile Та плановете за ментова прохлада съвсем пропаднаха  Blush

# 287
  • София

Мъчих, мъчих, не стават моите снимки и това е. Не мога по-добри да направя, макар отдавна са се мъча да споделя нещо от моите гримове с вас  Thinking
За съжаление, нищо не се вижда добре, а блясъка не е от моята кожа. Трябва да е от светкавицата.

# 288
Аленкааа много ми харесва  Heart Eyes с черен молив във водната линия те харесвам с такива по-ярки гримове   bouquet
Малко офтопик, така ли ходиш с малкия по детските площадки? Аз само с фдт, спирала и червило, като съм и другите майки ме гледат, като надута напудрена фльорца  Blush може в моя квартал да са такива майките  hahaha

# 289
  • София
Аленка, направо сияеш с това зелено! Hug
 И много хубаво си спазила последователността на цветовете на долната линия! Peace
Представям си на живо каква е красота! Кои са сенките?  Thinking

Цвети, разбирам те напълно! Не спирай да опитваш или помоли някой да те снима. Party

# 290
  • София

Цвети, разбирам те напълно! Не спирай да опитваш или помоли някой да те снима. Party

Или пък ...  newsm78 да си купя нов телефон  Joy Joy

# 291
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Hug Действително - днес се виждах с две приятелки и бяха очаровани Simple Smile

Сянката е на Инглот - D.S. 473:

Наскоро правих грим с подобна сянка на Инглот, която имам от по-рано, но е малко по-тъмна Simple Smile

По градинки не ходим, защото имаме затворен двор с трева, беседка, пясъчник, люлки, място за каране на колелета и т.н. и не се налага Simple Smile Има още една майка, която се гримира - бих казала - повече от мен - никога не съм я виждала без грим Simple Smile докато аз редовно излизам без грим, но напоследък ми е кеф - всеки ден да правя по нещичко Simple Smile Другите на какво мнение са - си е тяхна работа и се случва в техните глави Simple Smile  

cvetij  Hug и при мен с телефон - нищо не става Simple Smile Адри преди ползваше допълнително осветление и снимките ѝ с телефон ставаха  чудни Peace

# 292
Аленка  bowuu много добре както винаги

Аз скоро не съм правила нищооо интересно .

Имам един въпрос , гъбичката за ФДТ мокри ли се преди това  Embarassed аз щото или с четка или с пръсти и вчера си взех гъбки ама пусто не знам как е правилно

# 293
  • в 1001-та нощ
Наскоро мислех да ползвам и в указанието пишеше, че трябва да е влажна - да се намокри и изстиска  Peace

# 294
Аленка, много красиво, браво!  Grinning Аз само бих спестила бялото и вместо него бих ползвала някакво светло бежово. Но аз имам фобия от бели неща в грима и може да не съм права.

# 295
  • в 1001-та нощ
 Hug благодаря  Blush

Първоначално мислех да ползвам ванила сянката, тя е мека, като излъчване и много леко ванилено жълтее - жълто не е точната дума, но не е тебеширено бяла Simple Smile Обаче, като видях колко ярка е сянката в центъра  - реших, че вътрешният ъгъл ще потъне, ако е мак, като цвят ..... пък и на Инглот имам бяло - да го употребя малко  Mr. Green На фона на контрастното черно във външния - ми се стори, че ще стане балансирано Simple Smile Но и със светло бежово би могло да се пробва Simple Smile  bowuu

# 296
  • в 1001-та нощ
Днес - матова мента без черен контур на водната линия Simple Smile

# 297
Много ми харесва това зелено, но това бяло ми вади очите.

# 298
  • София
Много ми харесва това зелено, но това бяло ми вади очите.
Аз пък смятам, че точно бялото кара зеленото така хубаво да изпъква и дава светлина в кладенчето на окото. За мен си е съвсем ОК. Peace

# 299
И аз още снощи казах, че не ми харесва бялото и не мисля, че въобще му е там мястото.
Аленка, пробвай моля те с ванила, шампанско или нещо което да е поне една идея далеч от бялото, ако може и да не е мат. После го покажи, разбира се.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт