Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 673
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Добре  bowuu да видим сега дали имам мек кафяв молив Simple Smile  Heart Eyes

# 346
a.l.e.n.a , страхотен грим.
Много ми харесва червилото, което пък ме води към въпроса как го постигаш?
Моите устни са си розови доста и за да постигна нюд тон слагам ФДТ и пудра, отгоре червило.
В продължение на денят обаче това се поизтрива и пак ми лъсват естествените устни... Sad

# 347
  • Австрия
Много добре се е получил този ти грим, Алена  Heart Eyes Цветовете пасват на цвета на очите, на тена, на косата... и очите не седят като цветни петна  Wink И червилото е умерено..

Също съм за проба с кафяв молив  Peace
И да, подкрепям идеята на Кикамора, не е необходимо такова осветяване точно там при теб, клепачът ти е достатъчно просторен, 'озаряването' до голяма степен разширява още повече прозтранството в начало на окото и оптически цялото око се скосява още повече и 'пада' т.е. обратното на т.нар. 'котешка' форма.. Офф, надявам се, да съм успяла все пак да предам какво имам впредвид  Blush

# 348
  • в 1001-та нощ
Ще пробвам непременно - и на мен ми е интересно  Heart Eyes Човек трябва да се самоизненадва - особено под  външна провокация - иначе си тъпче в коловозите, в които си му е удобно и утъпкано Simple Smile

Melany99  Hug благодаря  Blush

Не знам дали забелязваш разлика при устните на двете снимки от днешния грим - има - аз може би, защото зная - ясно я виждам. На първата снимка е по-кафеникаво, а на втората е по-розовеещо Simple Smile

Самото червило е меко, креместо и хидратиращо, няма много пигмент в него - леко розовее, без да дава ярък розов цвят Simple Smile

Понеже няма свят - не прави хубав контур на устните, стои някак размит и реших да го направя с молив, който е близо до цвета на устните ми, но да е бежов, а не розов. Имам два такива на Ланком - от моливите за устни - тези на Ланком са ми фаворити - хубаво пишат, меки, плътни и са водоустойчиви. Ако се изтрие червилото, стоят, като матово червило. Не се размесват с червилото, то стои отгоре и като се изтрие - не обира и молива  Peace

Първата снимка е с такъв молив и отгоре червилото.

А на втората снимка ползвах един коралов молив на МАС, много е ярък, но е по-твърд и ако се работи леко - едва оставя следа. Така вторият вариант стана с по-розовеещо червило Simple Smile

Излязох, като на първата снимка и не съм тествала втория вариант във времето - за сега исках поне да видя какво ще стаен на живо и как ще излезе на снимки Simple Smile

# 349
Виждам, виждааамммм...
Аз за по-светли цветове използвам бял молив на Диор, имам и един на Ланком. И двата като че ли вършат същата работа. От цветните слагам само когато слагам ярко червено червило.

# 350
  • в 1001-та нощ
Понеже спомена за ФДТ на устните - правила съм го, когато ползвах Флуида Беж - той е лек и не много пигментиран. Създава цветна основа на устните, над която червилата могат да са по-ярки и цветни или по-точно - да не се влияят от пигмента им Simple Smile

Обаче сега ползвам новия СС крем и покривността е, като на ФДТ - ужасно покривно, спрямо това, с което съм свикнала  Shocked С него устните ми придобиват цвета на кожата - гледката и мен самата ме плаши. Червилата излизат различно от това, което познавам  Blush и вече трия устнтие, като направя лицето - оставям ги натурални.

Но моливите на Ланкон - препоръчвам много горещо. При възможност - поискай си острилка, за да почистиш острието и да пробваш. Самият молив се нанася много меко и леко, но не е мазен, матов е. Може и само по молив да си останеш Simple Smile

Lancôme Le Lipstique Lip Liner

Действам, като на снимката - правя контура и после навътре съвсем леко, за да прелея плавно. Не рисувам по целите устни Simple Smile

Ето драснато на ръка - така матово стои:

А ето и самият молив как изглежда:

# 351
Имам си острилка. Двойна.
За по-малки  и по-големи моливи.
Моят е такъв:

От sheer-те не съм пробвала.
Но мерси за СС-то. Ще взема да го пробвам, че аз имам нужда от по-пълно покритие.

Ама и ти сега - само по молив да останеш. Joy
А, тези сто хиляди червила какво ще ги правя? newsm78

# 352
  • в 1001-та нощ
O, значи ти е известно за какво говоря  Blush При теб молива трие ли се във времето  Rolling Eyes Леле, колко е бял  Crazy

# 353
  • в 1001-та нощ
Днес - с карамеления пигмент, а във вътрешния ъгъл - с бежовото, което е под веждата, както предложиха kikamora и DimS. Малко минах отгоре и с пигмента,:) Другото си го знаете Simple Smile

OnDiNe_, огледах кафявите моливи, подбрах Simple Smile

Скрит текст:
Малкият е с някакъв вирус трети ден и 2 нощи почти не съм спала - не бях сигурна, че ще съм в кондиция да правя такива проби  Crazy Иначе за този грим кафяв молив би паснал Simple Smile но по тази причина заложих на сигурното Simple Smile

Ето какво стана - само на една снимка червилото е малко по-различно, но едва доловимо Simple Smile

# 354
a.l.e.n.a, гримът е страхотен. Ставаш все по-добра и по-добра.

# 355
a.l.e.n.a , браво!
Страхотен грим!

Белият молив го слагам под светли червила, за ограничаване просто.
Не съм забелязала да изчезва през деня, освен ако не съм яла нещо мазно... Simple Smile
То тогава всичко изчезва... Laughing

# 356
  • София
a.l.e.n.a, гримът е страхотен. Ставаш все по-добра и по-добра.
Потвърждавам!
Изискано и прецизно!  chef  bouquet

# 357
Алена,отново прекрасно изпълнен грим!Красота! Heart Eyes

# 358
  • на последния етаж
Алена, страхотно наистина! Много нежно!

# 359
  • гр. София
Алена, добре се е получило, но въпреки всичко съм на мнение, че по-добре изглежда окото с изсветляване в кладенчето ( не е нужно да белее цвета ).   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт