Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 633
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Супер, много ще се радвам да се видим  newsm03 И ще се надявам да си гримирана с нея Simple Smile Аз ще взема пигментите на Премиер, които имам и очаквам да те впечатлят Simple Smile

# 421
  • гр. София
Чудесно.  Mr. Green

# 422
Вержи няма как да не променя цвета, то даже водата променя. Химичен закон е!
Просто с помоща на течноста на квадратен милиметър се пада много повече пигмент от колкото без нея.

# 423
Тази вечер я взех и е уникалноооо красива. Ел ѝ направи ревю, но на живо е още по-красива.
На лице най-вероятно уикенда ще я пробвам. Иначе ако желаеш може да се видим примерно неделя на по кафе и ще ти я донеса, защото няма да се класирам за грим срещата, че ще пътуваме.

http://www.eatlovemakeup.com/2015/05/marc-jacobs-beauty-style-eye-con-no7.html

И аз пък искам да гледам М Дж  Crossing Arms Mr. Green

# 424
  • гр. София
Еми айде идвай. Не сме разбрали нищо още.  hahaha hahaha hahaha

# 425
  • в 1001-та нощ
Аз вчера не исках да спамя повече, но ще пусна една дискусия във фейса Simple Smile

# 426
  • в 1001-та нощ
Днес пробвах една нова за мен палитра - 74 Nymphea. Цветовете в нея изглеждат много лъскави, на окото не са. Има фин воал, който не е сатен, но не е и зърнеста перла. Особен финиш.

Ползвах трите цвята без зеленото, а утре ще ползвам него Simple Smile

Също така пробвах да видим какво ще стане с кафяв молив на линията на миглите, без да е остро и натрапено, а също и на водната линия.

Не можах да си намеря молива за устни и ползвах друг. А после го намерих, затова ан едни снимки съм с един цвят, а на други с друг Simple Smile

Хареса ми как стана с молива, сигурно има и по-хубави, вероятно може и да е малко по-кафяво, по-видимо, ще се огледам Simple Smile

# 427
Момичета,с чета или гъба е по-удобно да се нанася фон дьо тен ? Винаги съм слагала с пръсти,но ми писна да си цапам маникюра и искам да пробвам по този начин. Tired

# 428
Аз използвам четка и съм доволна от резултата.По-равномерно  се нанася и изглежда по-добре, отколкото с пръсти.

# 429
Момичета,с чета или гъба е по-удобно да се нанася фон дьо тен ? Винаги съм слагала с пръсти,но ми писна да си цапам маникюра и искам да пробвам по този начин. Tired
Според мен с четка.Така и не мога с гъба да постигна хубав резултат.
аз го нанасям с Mac 187 или 1.Като 1номер ми е по удобна и хаби по малко продукт.

# 430
  • София
С четка. С гъби и блендери пак се цапаш като с пръсти според мен.

# 431
  • в 1001-та нощ
Днес исках да ползвам лилавия молив на Шанел - чудих се как да е и реших да е с ванила пигмента - приятелка ми предложи нейния - наистина нищо общо с моята отсипка  Thinking Мислях да затъмнявам с тъмното на Шанел от пролетната палитра за 2013г, което често ползвам, но размислих и се спрях на черно - за да няма много цветове и добавих малко светло зелено.

Молът го сложих, както имаше предложения - да не е на цялата дължина - добавих отпред ванила пигмента, а във външния ъгъл черното. На водната линия е само молива Simple Smile

# 432
Хубаво се е получило преливането на долния клепач, но май още повече щеше да ми хареса без лилаво във водната линия  Blush

Последният ти грим с Шанел както и този с розовата стик сянка  http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=845622.msg30990326#msg30990326 са "много твои"   Flutter както отбеляза. Винаги ли си ползвала черно във водната линия до сега?
С кафявото е по-различно, по-леко; вариант с някое по-тъмно?
.....

С този : http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=845622.msg30955624#msg30955624 ужасно мн ми беше харесала. Перфектно съчетание м/у очи и устни!
М/у другото като показа бежово-телесния молив на Lancôme ме върна толкова на зад във времето. Сигурно поне едно 4-5 години го ползвах постоянно, къде почти самостоятелно, къде с червило. Мн ми беше любим, а бях забравила за него   bouquet

# 433
  • в 1001-та нощ
Figs  Hug благодаря за коментара Simple Smile

Имах дълъг период, в който ползвах бяло за водната линия, но сега ми е неестествено  Rolling Eyes Иска ми се да потърся кафяв молив, но малко по-пишещ и по-тъмен, без да е черен. Сух е този, макар, че ми допада как се получава Simple Smile Имам един кафеникаво-бордо на UD, който мисля би бил супер, само трябва да го намеря Simple Smile

От Шанелската палитра ползвах и зеленото и много ми хареса - стана пак леко и свежо гримче, без силен акцент Simple Smile

За РД на баткото се спрях на една от сенките на UD от Moondust  серията - Ether - тази, която в кафеникава база има сини блясъци. Ползвах я с базата на Too Faced и кафявото доста личеше. Иначе с пейнт пота - кафявото потъва в него и става светла база със синкави бласъци. В началото се постреснах, защото не бях предвидила такъв грим  Rolling Eyes Исках да е по-тържествено, но нежно. Реших да не трия грима. Интересно ми беше как ще излезе ан снимки - и очите и лицето. Защото бях със СС-то на Шанел - новото 30 номер, а то е с 50 фактор и имам едни снимки с фактор на лицето и призрачна визия. Лицето направо фосфоресцира  ooooh! А пък светъл грим на очите - на снимки (не портретни) изглежда блудкаво .....

Е, честно казано - много приятно се изненадах, че снимките са нормални. Бях и с голи рамене и ръце и при разлика в цвета би се видяло. Номер 30 намирам точно сливащ се с тена ми и се убедих, че е така.

Ако на някой му е интересно ще кача сними. На едната гледам и надолу и успях да огледам и клепачите ooooh!  Crazy

В заключение, след толкова писане  - намирам продукта за подходящ за снимки от повод Simple Smile

# 434
Мерси за ревюто, мн добре звучи.
А как се държи в жегите при продължително носене, тествала ли си го?
Пусни снимки, ако е ОК за теб Simple Smile
......
С описания кафеникаво-... цвят на UD 'ми звучи като да се получи красиво' Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт